08 / 05 / 2024

Antalya Kepez içme suyu yatırımları

Antalya Kepez içme suyu yatırımları

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü’nün Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde başlattığı 70 milyon lira değerindeki devasa yağmursuyu inşaat çalışmalarında sona yaklaştı.

Antalya Kepez’e 360 konutluk yeni proje geliyor! 331 milyon TL’lik proje için düğmeye basıldı!

Şirazi Grup Adi Ortaklığı, Antalya Kepez’de 360 konutluk inşa edecek. Bahsi geçen proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

Antalya Kepez'de 50 bin kişi tapularına kavuştu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandığı Antalya Kepez'de 50 bin tapulama işlemi yaptı.

Antalya Kepez'in çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, Antalya Kepez'de, kentsel dönüşüm projelerinin vatandaş eliyle yapıldığını söyledi.

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi Kepez'i değerlendirecek!

Antalya Kepez Belediyesi'nin tüm aşamalarını şeffaflık ilkesi içerisinde kaldığı 'Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi' hızla sürüyor. Başkan Hakan Tütüncü, projenin hayata geçirildiği mahallede bulunan şantiye alanını gezip çalışmaları inceledi.

Antalya Kepez TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Kepez projesi için başvuru dönemi başladı.

Acun Ilıcalı Antalya Kepez Macera Ormanı ile ilgilenir mi?

Antalya Kepez Macera Ormanı 2016'da açıldı. Ancak belediye bu alanı komple başka bir işletmeye devretmek için ihaleye çıkmış, içerideki alanları parça parça özel sektöre verecekmiş...

Antalya Kepez-Santral projesinde kura heyecanı başladı!

Antalya Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi, içinden geçen raylı sistem hattı, akıllı şehircilik sistemleri, eğitim, sağlık tesisleri, sosyal ve kültürel tesis alanları ve bünyesindeki 260 dönümlük parkıyla Antalya’nın değerine değer katacak.

Antalya Kepez-Santral dönüşüm projesinde inşaat başladı!

Sur Yapı'nın Antalya Kepez-Santral bölgesinde hayata geçireceği dev kentsel dönüşüm projesinin ilk etabında inşaat başladı. 

Antalya Kepez'de dönüşüm başlıyor!

Antalya Kepez'deki Gülveren Mahallesi ''riskli alan'' ilan edildi. Belediye, bölgede kentsel dönüşüm projesi hayata geçirmek için 135 hak sahibi ile protokol imzalayacak.

Antalya Karasu İçme Suyu Projesi'nin temeli atıldı!

Gazipaşa’nın Ilıca, Yeniköy, Kızılgüney ve Karalar mahallelerinin 50 yıllık içme suyu sorununu çözecek Karasu İçme Suyu Projesi’nin temeli geçtiğimiz gün atıldı.

Antalya Kepez'deki sosyal tesisin yüzde 80'i tamamlandı!

Antalya Kepez Belediyesi'nin, yapımı süren sosyal yardım merkezinin kaba inşaatının yüzde 80'ni tamamlandı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Düdenbaşı Mahallesi'nde inşa edilen sosyal yardım merkezinde incelemelerde bulundu.

Antalya Kepez'deki referandum müteahhitleri sevindirdi!

Kepez’de 5 mahalle için düzenlenen kentsel dönüşüme yönelik referandumdan çıkan sonuç müteahhitleri memnun etti. KEMDER Başkanı Akbıyık, yeni imar planı önerisinin hem Kepez için hem de Antalya için sevindirici olduğunu söyledi.

Antalya Kepez içme suyu yatırımları Haberi

Antalya Kepez içme suyu yatırımları


ASAT Genel Müdürlüğü, dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Antalya’da il genelinde başlattığı yağmursuyu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. ASAT bu kapsamda merkez ilçelerden Kepez’de Varsak ve Gündoğdu Mahalleleri ile Muratpaşa’da Metin Kasapoğlu, Turgut Reis, Tonguç ve Yıldız Caddeleri’nde devasa yağmur suyu drenaj kanalları yapıyor. Yağmursuyu drenaj hattı çalışmalarında sona yaklaşıldı.

VARSAK’TA SON DURUM

Varsak 1. Etap’ta yağmur suyu drenaj hattı inşaatı büyük bir hızla sürüyor. Yaklaşık 13 bin 700 metre uzunluğundaki drenaj hattının yüzde 95’i tamamlandı. Hattın 10 bin metrelik kısmında 11 farklı ölçüde kapalı betonarme kutu menfez inşaatı yapılıyor. 3 bin 700 metrelik kısmında ise 400, 800 ve 1000’lik çaplarda borular kullanılıyor. 21 milyon liraya mal olması beklenen proje ile Varsak, Karşıyaka, Şelale ve Habipler Mahalleleri’nde yaşanan yağmur suyu sorunu...