05 / 05 / 2024

antalya kepez kaç tapu teslim edildi   bu etiketini sil yerine antalya teslim edilen tapular 2022

antalya kepez kaç tapu teslim edildi   bu etiketini sil yerine antalya teslim edilen tapular 2022

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Torunlar GYO, Antalya Kepez'den arsa aldı!

Torunlar GYO, Antalya ili, Kepez ilçesi, Sinan Mahallesi 28569 ada 41 parselde yer alan 429,49 metrekarelik arsayı satın aldı. İşte arsa ve alım işlemi ile ilgili detaylar...

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

Kepez Belediyesi, Antalya'da konut imarlı 3 arsa satıyor!

Antalya Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan konut imarlı üç arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 7 Aralık tarihinde yapılacak.

Antalya Kepez’e 360 konutluk yeni proje geliyor! 331 milyon TL’lik proje için düğmeye basıldı!

Şirazi Grup Adi Ortaklığı, Antalya Kepez’de 360 konutluk inşa edecek. Bahsi geçen proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

Antalya Kaş'ta imarlı 2 arsa satılacak! Acil bakın!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kepez Belediyesi Antalya'da 15 arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 15 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Kepez Belediyesi 11 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat! 

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsaların satış ihalesi 7 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Antalya Kaş'ta taksitle arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Kaş Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Kaş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Antalya Kaş'ta satılık gayrimenkul fırsatı!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta gayrimenkul satıyor. Söz konusu ihale Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Antalya Kaş'ta 689 metrekarelik arsa satılıyor! Turizm cennetinde arsa fırsatı!

Antalya ili Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Kaş ilçesi, Kalkan Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Antalya Kaş'ta 4 bin metrekarelik arazi 2.1 milyon TL'ye satılıyor!

Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Muratpaşa Sosyal Güvenlik Merkezi, Antalya ili, Kaş ilçesi, Çayköy Mahallesi'nde yer alan araziyi satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler...

5 soruda TOKİ Antalya Sosyal Konut Projesi 2022! Antalya ucuz konut projesinde kaç konut inşa edilecek? Hangi ilçelerde

TOKİ kapsamında yapılacak olan sosyal konut projelerinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Antalya’da kaç konut inşa edilecek? Antalya’da hangi ilçelerinde ucuz konut inşa edilecek? İşte merak edilen detaylar…

Antalya Kepez'de 2 bin 289 metrekarelik akaryakıt istasyonu 21.2 milyon TL'ye icradan! 

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt servis istasyonu ve mağazalarını satıyor...

antalya kepez kaç tapu teslim edildi   bu etiketini sil yerine antalya teslim edilen tapular 2022 Haberi

antalya kepez kaç tapu teslim edildi   bu etiketini sil yerine antalya teslim edilen tapular 2022

Antalya Kepez Belediyesi, Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahalleri, 1/1000 ölçekli revizyon imar plan puanı uygulaması ile tapularını aldılar. Milliyet'te yer alan habere göre; Masa Dağı’nda 1400 dönüm alanda yapılan imar planı puan uygulaması ile, 5 mahallede 3 bin 556 tapu teslim edildi.

Kepez Belediyesi Meclis salonunda yapılan temsili tapu törenine, Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez ilçe başkanı Bahattin Bayraktar, MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar, meclis üyeleri, muhtarlar ve tapuları dağıtılacak vatandaşlar katılım sağladı.

Tapu teslim töreninde konuşma yapan Başkan Tütüncü, “Bugün, Kepez Belediyesi’nin tarihe geçecek ve Antalya siyasi yaşamında ve yerel yönetiminde de iftiharla bahsedilecek, bir projesini sonuçlandırıldığı ve bu vesileyle büyük bir sevincin yaşadığı günün tarihidir. 2016 yılında 5...