02 / 05 / 2024

antalya kepezaltı metrekare fiyatı

antalya kepezaltı metrekare fiyatı

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3 bin 100 hak sahibinin yer aldığı Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesiyle bölgede evlerin metrekaresinin en az 3 bin lira olacağını belirtti.

Antalya Kepezaltı ve Santral mahallelerinde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesi inşaatının zamanında tamamlanmadığını anımsatan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, kira yardımı ödemelerini de alamayan vatandaşın mağdur edildiğini belirtti.  

Kepezaltı Santral’de 19 bin konut inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ''Kepezaltı ve Santral mahallelerinde 1 milyon 319 bin metrekare alanda 19 bin konut inşa ediliyor'' dedi.

Antalya'da metrekare fiyatları arttı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ANSİAD'ın düzenlediği toplantıda iş adamlarıyla bir araya geldi. Bölgedeki yatırımlardan ve projelerden Türel, gayrimenkul fiyatlarının arttığını belirtti.

Antalya'nın Vakıflar Müdürlüğü'ne borcu ticari alanlarla ödenecek!

Antalya Kepezaltı ve Santral Mahalleri'nin Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne olan borcu ticari alanların satışı ile ödenecek. Her iki mahallede de afet riskli bölge ilan edilerek kentsel dönüşüm uygulanacak.

Antalya Kepezaltı Santral'deki dönüşümde büyük ilerleme!

Yıkım işlemleri aralıksız devam ederken, bölgenin son hali gözle görülür biçimde belli olmaya başladı. îş makinelerinin durmadan sürdürdüğü yıkımlarda güvenli şeklide gerçekleşiyor.

Antalya Kepezaltı-Santral'deki dönüşümde yıkımlar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kepezaltı-Santral mahallelerinde uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla devam ediyor. Uzun yıllar oturdukları evlerini boşaltmak zorunda kalan ev sahipleri kiralık ev bulmakta ve taşınmakta zorluk yaşadıklarını ifade etti.

Antalya Kepezaltı ve Santral'de dönüşüm tahliyesi başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi uygulayacağı Kepezaltı ve Santral mahallelerinde Kasım 2015'te ön protokolün imzalanması ve hak sahiplerinin yetkilerini Büyükşehir Belediyesi'ne devretmesinin ardından, ikinci ve asıl sözleşmelerin de imzaları atılmaya başlandı.

Antalya Kepezaltı kentsel dönüşümü ne durumda?

Kepezaltı-Santral mahallelerinin sakinleri endişeli. Kentsel dönüşüm projesi ile yıllar sonra evlerine ve tapularına kavuşmayı bekleyen mahalle sakinleri bayram sonu başlayacak denilen fakat hala bir gelişme olamayan dönüşüm projesi konusunda tepkili..

Antalya Kepezaltı-Santral'de dönüşüm yıkımları başlıyor!

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri arasında bulunan 'Antalya'nın 'Rüya Projesi' Kepezaltı-Santral'de start veriliyor. Kepezaltı Mahalle Muhtarı Yusuf Küçükkaya, iki mahallede evleri bayramdan sonra boşaltmaya başlayacaklarını söyledi.

Antalya OSB'nin arsa metrekare fiyatları yeniden düzenlendi!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nin arsa metrekare fiyatları, arsa ve alt yapı maliyetlerinde yaşanan artışlar nedeniyle yeniden düzenlendi. Yeni arsa metrekare fiyatı mevcut alanlar ve 5. tevsi alanda yapılacak yeni tahsislerde geçerli olacak.

Antalya'da metrekare başına konut fiyatları yüzde 2.79 arttı!

Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Reidin verilerine göre, fiyatlar yüzde 2.2 arttı. Aralık ayında Antalya'da metrekare başına konut satış fiyatları yüzde 2.79 oranında arttı. Antalya, fiyatların en çok yükseldiği şehir oldu.

Antalya Kepezaltı-Santral'de protokol hazırlığı!

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli alan ilan edilen Kepezaltı‐Santral Mahalleri’nde hak sahipleriyle mülklerin yıkımı için yapılacak ön protokol dün meclisten geçti. protokol için Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ekici’ye yetki verildi.

Konut fiyatları Ekim ayında en çok Antalya'da arttı!

Reidin–GYODER'in raporuna göre ekim ayında yeni konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 0,73, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 7,72 arttı. Antalya, ekimde metrekare başına konut satış fiyatlarının ve kiraların en fazla yükseldiği şehir oldu.

antalya kepezaltı metrekare fiyatı Haberi

antalya kepezaltı metrekare fiyatı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ekim ayı meclis toplantısında 24 Kasım 2014'te Bakanlar Kurulu kararıyla 'riskli alan' olarak belirlenerek kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Kepez ilçesinde Kepezaltı ve Santral mahallelerinin imar plan değişikliği CHP ve MHP grubunun ret oylarına karşı Ak Parti grubunun oylarıyla kabul edildi.


'RIZA OLURSA YAPABİLİRİZ'

Oylama öncesi muhalefet partilerinin eleştirilerini yanıtlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, 3 bin 100 hak sahibinin bulunduğu her iki mahallede halkın talebinin arsa tapusu olduğu iddialarının somut hiçbir geçerliliği olmadığını söyledi. İlgili yasa gereği projeye bölge halkının üçte 2'sinin rıza göstermesi gerektiğini kaydeden Türel, “Projeyi ancak bu rıza olursa yaparız. Antalya'da, Türkiye'de eşi görülmemiş bir şekilde, önemli bütün projelerimizi referanduma sunduk. Raylı sistem projesine böyle başladım. Şarampol Caddesi'nde ayın 18'inde bunu yapıyoruz" diye konuştu.


'GELİR ÜÇ...