05 / 05 / 2024

Antalya Koleji ihale bedeli

Antalya Koleji ihale bedeli

Antalya'nın en köklü okullarından dört binadan oluşan Antalya Koleji, 23 milyon 394 bin TL bedelle Antalya 6. İcra Müdürlüğü tarafından satışa çıkacak.

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Bahçeşehir Koleji Antalya'ya 72 milyon TL'lik kampüs inşa ediyor!

Bahçeşehir Koleji, Antalya’nın Serik ilçesine 22 bin 500 metre karelik alana yeni kampüs inşa edecek. İnşa edilecek kampüsler  Bahçeşehir Koleji'nin en büyük 3 kolejinden biri olacak. 

Türk-Katar koleji kuruluyor!

Özel Antalya Koleji, Katar’da Türk - Katar Koleji’ni kurmak için düğmeye bastı. Kolejin 2021 yılı sonunda açılması planlanıyor.

Okul mimarisinde koronavirüs dönemi!

Koronavirüs salgınıyla beraber sosyal mesafe doğal havalandırma, bahçe gibi konular okul mimarisinin önemini artırdı. Bu bağlamda çalışmalara başlayan Antalya Koleji üç kampüsünde sunduğu olanaklarla öğrencilerine güvenli eğitim sunuyor.

Okul kampüsüne yurtdışından yatırımcı ilgisi!

Antalya Koleji’nin 3 kampüsü, yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çekti. Antalya Koleji Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sezgin Koca, "3 kampüs 75 milyon dolara mal oldu'' dedi.

Koronavirüs, okul mimarisinin önemini artırdı!

Koronavirüs sonrası, sosyal mesafe, doğal havalandırma bahçe gibi konular, okul mimarisinin önemini daha da artırdı. Antalya Koleji Kurucu Başkanı Sezgin Koca, güvenli eğitim için yürütülen çalışmaları anlattı.

Özel Antalya Koleji'nin kampüslerine yatırımcı ilgisi!

Mimari özellikleriyle beş yıldızlı oteli andıran Özel Antalya Koleji, üç kampüsü ile yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Antalya Kleopatra Koyu'nda ihale bilmecesi!

Antalya Kemer Tekirova’da yer alan ünlü Kleopatra Koyu için geçen hafta gerçekleştirilen ihale yeni bir tartışma yarattı.

Antalya Büyükşehir'den 17.8 milyon TL'lik otopark ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yap işlet devret modeliyle otopark yapılması işi 27 Temmuz'da ihale edilecek..

Emlak Konut'tan 2 büyük ihale!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) bu ay 2 dev ihale gerçekleştirecek. Emlak Konut bu ay Antalya ve İstanbul'da çok önemli iki arsasını satışa çıkaracak.

Antalya Büyükşehir'den 49.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Kepez ve Muratpaşa'daki 3 arsa ihale usulü ile satılıyor...

Antalya Konyaaltı'nda yapı inşaatı ihalesi 13 Temmuz'da!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konyaaltı İlçesinde yer alan alanda, hazırlanan avan ve/veya konsept projeler kapsamında yer alan ünitelerin/yapıların yapımı ve işletilmesi için ihale yapacak..

Antalya Otogarı 645 milyon TL'ye satılıyor!

Antalya Otogarı 645 milyon 950 bin TL'ye satışa çıkarıldı. 5 Haziran'da ihale edilecek olan Antalya Otogarı'nın alanı 144 bin metrekare.

Antalya Koleji ihale bedeli Haberi

Antalya Koleji ihale bedeli

Antalya'da 1960 yılında yüzde 75'i Hikmet Ataman, yüzde 25'i Hüseyin Çalık'a ait olmak üzere kurulan ve bugünkü varlığı 500 milyon doları aşan ATAÇ İnşaat ve Sanayi A.Ş.'ne ait Antalya Koleji, icra yoluyla satışa çıkarıldı. Şirketi ekonomik krizden kurtarmak için yönetimin devredildiği TELOS adlı fon şirketinin oluşturduğu yönetim kurulundan bazı isimlerin imzasıyla kolej adına ve ATAÇ kaşesiyle toplam 19 milyon 754 bin TL'lik dört adet çek kesilmişti. Bu çeklerle ATAÇ'ın SETAP A.Ş. acili şirkete borçlandırılması üzerine Antalya 6'ncı İcra Müdürlüğü, koleji 18 milyon 500 bin TL muhammen bedel üzerinden satışa çıkarmıştı. İki ve üçüncü derecede ipotek alacaklı olduğu için, her iki banka da ipoteğin devam ettiği ve satışın ipotek bedellerinin altında yapılmaması için muvafakat vermediği için satış bedeli icra müdürlüğünce...