02 / 05 / 2024

Antalya Konaklıda okul sıkıntısı çözülecek mi

Antalya Konaklıda okul sıkıntısı çözülecek mi

Konaklı sakinleri, mahallelerindeki üç ilkokulun ihtiyacı karşılamadığını belirterek, yeni bir okul yapılmasını istediler. Konaklı'daki okul sıkıntısı velileri de harekete geçirdi.

Nef Arsa satış ofisi ağına Antalya'yı da ekledi

Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün satış ve tanıtım operasyonları gerçekleştirmek üzere Antalya'da bulunan yeni satış ofisini hizmete açtı. Nef, büyük yatırım değerine sahip olan "Nef Arsa"ları, Türkiye'nin önde gelen şehirlerinde yeni sahipleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Antalya'da emlak vergisi ve KDV'den muaf gayrimenkul satılacak!

Kumluca Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Antalya Kumluca'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Elmalı Belediyesi'nden Antalya'da ticari alan imarlı arsa hissesi!

Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Antalya Elmalı'da yer alan ticari alan imarlı arsa hissesi satacak. Satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Antalya'da 6 arsa satılacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya Kumluca'da yer alan 6 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 16 Mayıs 2023 tarihinde Kumluca Belediyesi Hizmet Binası'nda yapılacak.

Kumluca Belediyesi Antalya'da beş arsa satacak!

Antalya İli Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya Kumluca'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı.

Belediye Antalya'da KDV'den muaf arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Antalya İli Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya Aksu'da yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsanın satış ihalesi 8 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Alanya Belediyesi imarlı arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Avsallar'da yer alan 5 bin 568 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı.

Kumluca Orman İşletme Müdürlüğü Antalya'da 5 bin metrekarelik arsa satıyor!

Kumluca Orman İşletme Müdürlüğü, Antalya Kumluca'da yer alan 5 bin metrekarelik arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte o ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Tekirdağ'da okul ve pansiyon inşa edecek! İhalesi 31 Mayıs'ta!

Kamu yatırımlarını sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Süleymanpaşa'da okul ve pansiyon inşa edecek.

Antalya'da tapu dolandırıcılığına 2 tutuklama!

Antalya Alanya'da hisseli tapuları sahte evrakla tam hisseli gibi göstererek dolandırıcılık yaptığı öğrenilen şüpheliler tutuklandı.

Demet Öger, Doğu Anadolu'da okul yaptıracak! 

Türk-Amerikan iş kadını Demet Öger, Doğu Anadolu'da okul yaptıracak. Öger, okul için arazi arayışına başladı.

Antalya Çalkaya'da 11,5 dönümlük arsa satılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Aksu ilçesinde Çalkaya'da 11,5 dönümlük alanın satışı için encümene yetki verdi.

Mehmet Aktaş: Şırnak'ta çok sayıda okul inşa ediliyor!

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, ''Çok sayıda okul inşaatımız şu anda devam ediyor. Spor alanları yine parklar, ailelerinizle gidebileceğiniz parkların sayısını her geçen gün artırmamız lazım'' dedi.

Antalya Konaklıda okul sıkıntısı çözülecek mi Haberi

Antalya Konaklıda okul sıkıntısı çözülecek mi

KONAKLI Mahallesi Muhtarı Osman Kaya, Menderes İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Er, M. Kemal Atlı İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Bünyamin Biber ve Gazi İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Adem Gökçe, mahallelerindeki üç ilkokul ve ortaokulda derslikler yetersiz olduğundan ikili eğitim yapıldığını, sınıflardaki öğrenci mevcudunun 40 ila 45 kişi arasında olduğundan eğitimde kalitenin düştüğünü söylediler. Konaklı imar planında çok sayıda okul yeri olduğunu söyleyen Kaya ve okul aile birliği başkanları, sabah 06.00'da okula gitmek için kalkmak zorunda olan öğrencilerin, ilk derslerde uyukladığını veya uyuduğunu ileri sürdüler.  


ÇOCUKLAR KORKUYOR  

Muhtar Kaya ve okul aile birliği başkanları, şöyle konuştular: "Mahallemizdeki üç ilkokul ve ortaokulda öğrenci mevcudu fazla olduğundan sabahçı ve öğlenci olmak üzere ikili eğitim yapılıyor. Sabahçı yavrularımız okula gitmek...