02 / 05 / 2024

antalya konyaaltı yangın

antalya konyaaltı yangın

5 yaşındaki çocuğun çakmakla oynarken çıkardığı yangın sonucu, bir evin balkonu ve odası kullanılamaz hale geldi, Dumandan hafif etkilenen bir anne ve iki çocuğuna sağlık ekipleri müdahalede bulundu

Konyaaltı'nın 4 ayrı yerinde yangın çıktı!

Antalya Konyaaltı ilçesinde 4 ayrı yerde çıkan yangın yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından söndürüldü

Antalya’daki orman yangınında 8 kişi ölmüş 58 kişi yaralanmıştı. İmara açıldı!

Antalya’da geçen yıl meydana gelen yangın faciasının yaşandığı bölgede bulunan Aşağı Işıklar mahallesindeki 22 bin 683 metrekare alan TOKİ Başkanlığı’nca kamulaştırıldı. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

Antalya Konyaaltı'ndaki karma projeye dava: Şehrin silüetini bozacak!

Antalya Mimarlar Odası, Antalya Konyaaltı Liman bölgesinde AVM, Otel ve Konut fonksiyonlarının da olduğu Fenix Center projesi projenin durdurulması istemiyle dava açtı. Dilekçede, boyu 70 metreyi bulacak projenin şehrin siluetini bozacağı belirtildi.

Antalya Konyaaltı Sahili’nde yıkım gerginliği!

Antalya Konyaaltı Sahili'nde, mavi bayrak kriterlerine aykırı yerleştirildiği öne sürülen locaların yıkımı, belediye ve işletmeciler arasında anlaşmazlık yarattı. 

Antalya Konyaaltı'nda 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Konyaaltı Arapsuyu Mahallesi'nde yer alan arsa 9 milyon TL bedelle satışa sunuluyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkan arsanın ihalesi 23 Şubat'ta gerçekleştirilecek. 

Antalya Konyaaltı'da metruk yapılara geçit yok!

Antalya Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Sarısu Mahallesi'nde bulunan metruk yapı yıkıldı. Bölgede metruk yapıların denetimi sağlanacak.

Antalya Konyaaltı'da projeler hazır!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Öğretmenevleri Mahallesi'nde Kapalı Semt Pazarı; Uncu Ali Parkı içersinde ise ATM Parkı yapımı için projeleri tamamlandı Konyaaltı Belediyesi, modern kent yapısının bir parçası haline gelen kapalı semt pazarı sayısını artırıyor.

Antalya Konyaaltı Belediyesi hizmet binasına yapı ödülü!

Antalya Konyaaltı Belediyesi hizmet binası, 13. Batı Akdeniz Mimarlık Ödülleri'nde, 'Yapı' dalında ödül kazandı. Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı'nın çok modern bir hizmet binasına kavuştuğunu dile getirdi.

Antalya Göynük'te 5 yıldızlı otelde yangın!

Göynük’teki oteldeki yangın saat 08.00 sıralarında başladı. Tadilatta olan Vogue Hotel Avantgarde’nin izolasyon çalışmalarının yürütüldüğü üst katında çıkan yangında alevler kısa sürede çatıyı sardı.

Antalya'da Vogue Hotel Avantgarde Otel'de yangın!

Antalya'nın Kemer İlçesi Göynük Mahallesi'nde tadilatta olan 5 yıldızlı bir otelde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Boş olan oteldeki yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Antalya'da 5 yıldızlı otelde yangın!

Alınan bilgiye göre, Antalya Kemer ilçesinin Göynük Mahallesi 'nde tadilat nedeniyle boş olan 5 yıldızlı bir otelin idari kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı.

Antalya Konyaaltı'nda plaj harabeye döndü!

Antalya Konyaaltı sahilinde yer alan Beachpark’ta yıllardır hizmet veren plaj işletmeleri, restoran ve barların sözleşmesi 28 Ekim 2014’te sona erdi. Antalyalılar bu görüntünün turizmin başkentine yakışmadığını dile getiriyor.

Antalya'da 5 yıldızlı otelde yangın!

Antalya'nın Kemer ilçesinde 5 yıldızlı bir otelde çıkan yangın, hasara neden oldu. Otelde kalanların tedbir amacıyla tahliye edildiği yangında dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı

antalya konyaaltı yangın Haberi

antalya konyaaltı yangın


Çakmakla oynayan 5 yaşındaki çocuğun çıkardığı yangın sonucu, bir evin balkonu ve odası kullanılamaz hale geldi.


AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Konyaltı Caddesi Ağaoğlu Apartmanı'nın 5'inci katında yaşayan 5 yaşındaki Ali Efe Yasa, balkonda oyuncaklarını çakmakla yaktı. Bu sırada alevler kısa sürede büyüdü. Dumanı farkeden anne Gülsüm Yasa, Ali Efe ile birlikte 1 yaşındaki diğer oğlu Batu Celal'i alarak evden çıktı. Çevredeki vatandaşların çağırdığı 3 itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle alevler büyümeden kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle evin balkonu ve bir odası kullanılamaz hale geldi. 


Dumandan hafif etkilenen anne ve iki çocuğu olay yerine gelen ambulansa alındı. Bu sırada yangına sebep olduğu belirtilen Ali Efe'nin ağladığı görüldü. İtfaiye ekiplerinin rahat çalışması için yaklaşık 20 dakika trafiğe kapatılan Konyaltı...