04 / 05 / 2024

antalya korkuteli arsa satışları 2016

antalya korkuteli arsa satışları 2016

Mülkiyeti Korkuteli Belediyesine ait Datköy Mahallesi Ramazan Karabağır İlköğretim Okulu civarında bulunan 117 adet arsanın Korkuteli Belediyesi meclisinden çıkarak satılmasına Datköy halkı karşı çıktı.

İstanbul ile Antalya'da arsa ve arazi satılacak! İki büyükşehirde yatırım yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul ve Antalya'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 13 Mart ve 20 Mart tarihlerinde yapılacak.

Antalya Arasta'da teslimler yılın ilk çeyreğinde yapılacak!

ADERAN GLOBAL tarafından Antalya Korkuteli'de hayata geçirilen ve Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan Arasta projesinin teslimleri yılın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Antalya’dan arsa almak isteyenlere müjde! O ilçede arsa satılacak!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde bir adet arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 14 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Antalyalılara müjde!  Kentsel dönüşüm projesinde erken ödeme yapanlara tapuları teslim ediliyor!

Antalya, Korkuteli Belediye Başkanı Arasta projesi Kentsel dönüşüm projesini yapan BY Güzel İnşaat ve hak sahiplerine törenle tapuları teslim etti.

Antalya'da korkutan deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Avrupa Sismoloji Merkezi tarafından açıklanan resmi verilere göre Antalya Korkuteli ilçe merkezli 4,4 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. İşte detaylar...

Kaş Belediyesi 2 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar hemen bakın!

Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların yüz ölçümleri 2 bin 764 TL ve 4 bin 980 TL olarak açıklandı.

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlara müjde!

Antalya İli Döşemealtı Belediyesi Döşemeyol İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak, Antalya'daki 13 arazi ile 3 arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Antalya Korkuteli Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Korkuteli ilçesinde yer alan 13 arazi ile 3 arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Antalya Korkuteli'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kepez Belediyesi 11 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat! 

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsaların satış ihalesi 7 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Kepez Belediyesi 4 konut ve 14 arsa satacak! Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat!

Kepez Belediyesi Antalya'da 4 konut ve 14 arsa satacak. Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat... İşte o ihale ilanı...

Döşemealtı Belediyesi arsa ve arazi satacak! Antalya'da arsa ve arazi arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı Antalya Döşemealtı'nda sosyal tesis alanı, arsa ve arazi satacak.

Döşemealtı Belediyesi üç taksitle arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı Altınkale Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

antalya korkuteli arsa satışları 2016 Haberi

antalya korkuteli arsa satışları 2016

Mülkiyeti Korkuteli Belediyesine ait Datköy Mahallesi Ramazan Karabağır İlköğretim Okulu civarında bulunan 117 adet arsanın Korkuteli Belediyesi meclisinden çıkarak satılmasına Datköy halkı karşı çıktı.


Mülkiyeti Korkuteli Belediyesine ait Datköy Mahallesi Ramazan Karabağır İlköğretim Okulu civarında bulunan 117 adet arsa Korkuteli Belediye Meclisinin 04.02.2010 tarih ve 10 sayılı kararı ile 5393 sayılı Belediye Kanunun 69. maddesi gereğince yürürlüğe konulan Arsa, Konut, İşyeri Üretimi, Tahsis Kiralanması ve satış hakkındaki yönetmeliğin 7. maddesi çerçevesinde ihtiyaç sahiplerine belirlenen ücret karşılığında  şartları taşıyan kişilere tahsisi ve satışı yapılacak. Dar gelirli, ihtiyaç sahiplerinin 31.09.2016 günü mesai bitimine kadar Belediyemiz Emlak İstimlak Müdürlüğüne müracaat etmesi gerekiyor.


Datköy mahalle muhtarı Veli Kısa, Belediye tarafından satılacak olan arsaların Datköyde yaşayan gençlere verilmesini istiyoruz. Belediye bize bu konuda söz vermişti. Öğrendiğim...