12 / 05 / 2024

antalya köy yolları son durum

antalya köy yolları son durum

Antalya’nın en ücra köylerine kadar hizmet götüren Büyükşehir Belediyesi, son 7 ayda ilçe ve köy yollarına 45 milyon TL’lik yatırım yaptı. 94 milyonluk bütçe ile asfaltsız yol bırakılmayacağı duyuruldu...

Antalya Büyükşehir’den Kepez’e 2.2 milyar TL’lik yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 4.5 yılda Kepez’e 2.2 Milyar TL’lik yatırım yaptığını dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Kepez’in Antalya’nın arka bahçesi olmaktan çıkıp Antalya’nın ön bahçesi haline geldiğini söyledi

Antalya Büyükşehir kente yeni haller inşa ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin yaş sebze meyve üretim üssü konumunda olan Antalya’da modern donanımlı yeni haller inşa ederek, tarım ve ticarete destek oluyor. 

Antalya Büyükşehir'den 6.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez Kütükçü Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Ekim'de gerçekleşecek..

Antalya Büyükşehir'den 63.7 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Kepez ilçesinde bulunan 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların satış bedeli 63 milyon 790 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Büyükşehir'den 11 milyon TL'ye satılık 2 işyeri!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa ilçesi Çaybaşı mahallesinde yer alan 2 işyerini ihale ile satıyor. İhale 19 Eylül'de yapılacak..

Antalya Büyükşehir'den 20 milyon TL'ye satılık 30 işyeri!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa'daki 30 adet bağımsız bölümü ihale ile satışa sunuyor. İhale 20 Eylül'de yapılacak..

Antalya Büyükşehir’den Kaş’a 363 milyon TL’lik yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi alt yapıdan üst yapıya Kaş’ta hizmet seferberliği sürdürürken ilçeye 4 yılda 363 milyon 725 bin TL’lik yatırım yaptı.  

Antalya Büyükşehir'den Dudu Ortaç'a ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike’de harabe bir evde yaşamını sürdüren 71 yaşındaki Dudu Ortaç’a konteyner ev ve eşya yardımı yaptı.

Antalya Büyükşehir'den 42.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez İlçesi'ne bağlı Kepez Mahallesi'ndeki 3 arsa ihaleyi ihale ile satıyor. İhale 19 Temmuz'da gerçekleşecek...

Antalya Güçlüköy Mahalle Konağı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Akseki’de inşa edilen Güçlüköy Konağı’nı hizmete açtı. 

Antalya Büyükşehir'den 35.7 milyon TL'lik tesis inşaatı ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yapı ve tesislerin inşaası ile alan düzenlemelerin yapılarak yapım-inşaat süresi de dahil olmak üzere 29 yıl süreyle işletilmesi işi ihale ediyor..

Antalya Büyükşehir'den 100 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez'deki 9 arsayı ihale ile satıyor. İhale 16 Mart'te gerçekleşecek..

Antalya Büyükşehir'den 49.9 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez İlçesi'ndeki 3 arsayı ihale ile satılıyor. İhale 8 Mart'ta gerçekleşecek..

antalya köy yolları son durum Haberi

antalya köy yolları son durum


Büyükşehir 350 kilometre satıh asfalt, 20 kilometre sıcak asfalt ile bin kilometre stabilize yol çalışmasına imza attı. 


Yeni Büyükşehir Belediye yasası ile köylerde de hizmet yapabilme imkanına kavuşan Büyükşehir Belediye’si Haziran ayından bu yana 350 kilometre satıh asfalt, 20 kilometre sıcak asfalt, 1000 kilometre stabilize yol çalışması yaptı. Antalya’nın en ücra köşelerine kadar hizmet götüren Büyükşehir Belediyesi, 1300 kilometre yolun bakımını gerçekleştirilirken, 1500 kilometre yolda yama yaptı. Büyükşehir ekipleri, 20 kilometre de yeni yol açtı. Tüm bu çalışmalar için 45 milyon TL harcadı.


YENİ ARAÇ GEREÇ ALINIYOR

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, kısa süre içinde yapılanmalarını tamamlayarak Haziran ayı itibarı ile ekiplerin araziye çıktığını belirtti. Akdemir  “Başkanımız Menderes Türel, kırsala hizmet götürülmesine çok önem veriyor. İlk olarak ilçe ve köylerimizde acil...