14 / 05 / 2024

antalya kumluca arsa

antalya kumluca arsa

Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Kumluca ilçesi, Mevikent Mahallesi'nde yer alan 3 arsa satılıyor. İşte Antalya Kumluca'daki arsaların büyüklükleri ve fiyatları...

İstanbul ile Antalya'da arsa ve arazi satılacak! İki büyükşehirde yatırım yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul ve Antalya'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 13 Mart ve 20 Mart tarihlerinde yapılacak.

Antalya’dan arsa almak isteyenlere müjde! O ilçede arsa satılacak!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde bir adet arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 14 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Kaş Belediyesi 2 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar hemen bakın!

Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların yüz ölçümleri 2 bin 764 TL ve 4 bin 980 TL olarak açıklandı.

Antalya'da emlak vergisi ve KDV'den muaf gayrimenkul satılacak!

Kumluca Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Antalya Kumluca'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlara müjde!

Antalya İli Döşemealtı Belediyesi Döşemeyol İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kepez Belediyesi 11 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat! 

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsaların satış ihalesi 7 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Kepez Belediyesi 4 konut ve 14 arsa satacak! Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat!

Kepez Belediyesi Antalya'da 4 konut ve 14 arsa satacak. Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat... İşte o ihale ilanı...

Döşemealtı Belediyesi arsa ve arazi satacak! Antalya'da arsa ve arazi arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı Antalya Döşemealtı'nda sosyal tesis alanı, arsa ve arazi satacak.

Antalya'da 6 arsa satılacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya Kumluca'da yer alan 6 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 16 Mayıs 2023 tarihinde Kumluca Belediyesi Hizmet Binası'nda yapılacak.

Döşemealtı Belediyesi üç taksitle arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı Altınkale Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

Kumluca Belediyesi Antalya'da beş arsa satacak!

Antalya İli Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya Kumluca'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı.

Döşemealtı Belediyesi Antalya'da arsa ve arazi satacak!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

antalya kumluca arsa Haberi

antalya kumluca arsa

Antalya ili Kumluca Belediye Başkanlığı tarafından, Antalya ili, Kumluca ilçesi, Mevikent Mahallesi'nde yer alan 3 arsa satışa sunuluyor. 

Kumluca Belediye Başkanlığı tarafından satışı yapılacak arsaların ihalesi kapalı teklif usulüyle 9 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Peki Antalya Kumluca'da satışı yapılacak arsaların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte Antalya Kumluca'daki o arsa satışına ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...

Kumluca Belediye Başkanlığı tarafından satışı yapılacak arsaların büyüklükleri 3.100 ve 3.117 metrekare olarak belirlendi. 

Antalya Kumluca'da satışı yapılacak arsaların fiyatları 12 milyon 400 bin TL ve 12 milyon 471 bin 120 TL olarak belirlendi.

İşte Kumluca Belediye Başkanlığı tarafından arsa satışına ilişkin verilen o...