08 / 07 / 2024

Antalya Kumluca çarpık yapılaşma

Antalya Kumluca çarpık yapılaşma

Antalya'nın Kumluca Belediyesi Zabıta ve İmar Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, turistik Olimpos mevki ve Adrasan Mahallesinde yapılan denetimlerde kaçak olarak yapımları devam ettiği tespit edilen iki yapı mühürledi.

Mustafa Köleoğlu: Olimpos imar planıyla çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek!

Dünyaca ünlü Antalya Kumluca’daki Olimpos’la ilgili Koruma Amaçlı İmar Planı'na onay verildi. Tepkilere sebep olan imar planının onaylanmasıyla ilgili olarak, Mustafa Köleoğlu, çarpık yapılaşmanın önüne geçileceğini belirtti.

Antalya’nın en büyük sorunu çarpık kentleşme!

TÜİK, 2019 Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi’nin sonuçlarını açıkladı. Antalya’nın nüfusu 2 milyon 511 bin 700 kişiye ulaştı. İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı (İMO) Mustafa Balcı, Antalya’daki en büyük problemlerin ulaşım ve çarpık kentleşme olduğunu açıkladı.

Antalya Kumluca Beykonak Sahil Tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kumluca’ya kazandırdığı Antalya Beykonak Sahil Tesisleri ünlü sanatçı Sinan Akçıl konseri ile vatandaşların hizmetine açıldı.

Antalya-Kumluca arasındaki karayolun 4 sorunu TBMM'de!

Antalya-Kumluca arasındaki karayolunun sorunları meclis gündemine taşındı. CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, Antalya-Kumluca arasındaki çökme meydana gelen karayoluna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Antalya Kumluca’ya 150 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca’ya bugüne kadar 150 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirtti.

Antalya Büyükşehir'den 300 milyonluk kavşak yatırımı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’da yapımına iki ay önce başlanan Telekom ve Ticaret Lisesi kavşaklarının inşaat çalışmalarını inceledi

Antalya Kumluca'da 8 ev yıkıldı!

Antalya Kumluca'ya bağlı Büyükalan Mahallesi'nde ard arda meydana gelen toprak kayması 8 evi yıktı. Kemer Belediyesi evleri zarar görenler için çadır yardımında bulundu.

Antakya'da çarpık yapılaşmaya dönüşüm engeli!

Antakya'nın çarpık, depreme dayanıksız yapılaşma ve plansız kentleşme sorunu büyüyor. Çözüm olarak kentsel dönüşüm projesi görülüyor.

Antalya Büyükşehir, MIPIM 2017'ye katılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 14-17 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan dünyaca ünlü ‘Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’na üçüncü kez katılıyor.

Antalya Büyükşehir'den 11 milyon TL'lik yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat’taki yağmur suyu projesinde sona yaklaşıyor. Çalışmalar tamamlandığında, ilçede şiddetli yağışlarda yaşanan su baskınları ve göl manzaraları tarih olacak.

Antalya Büyükşehir'den modern yollar!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2017 asfalt sezonuna hızlı girdi. Kentteki Serik Eskiyörük ve Kayaburnu Mahalleleri Grup Yolu’nda sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Antalya Büyükşehir'den 350 milyon TL'lik yol yatırımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılının asfalt sezonunu Manavgat’ta açtı. Daha önce bakım ve onarımı yapılan Yukarıışıklar ve Çayyazı Mahalle yolları şimdi de sıcak asfaltla buluşuyor.

Antalya'da yıkım yapan iş makinesi devrildi!

Antalya'da yıkılan 8 katlı binanın ikinci katında çalışan paletli iş makinesi devrildi. Polis ekipleri, olayla ilişkin soruşturma başlattı.

Antalya Kumluca çarpık yapılaşma Haberi

Antalya Kumluca çarpık yapılaşma

Antalya'nın Kumluca Belediyesi Zabıta ve İmar Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, turistik Olimpos mevki ve Adrasan Mahallesinde yapılan denetimlerde kaçak olarak yapımları devam ettiği tespit edilen iki yapı sahibi hakkında tutanak düzenlendi ve yapıları mühürledi. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, kaçak yapılaşmaya kesinlikle müsaade etmeyeceklerini, bu konuda ekiplerin denetimlerinin aralıksız sürdüğünü söyledi. Aynı bölgede geçmişte yapılan bazı kaçak yapılarla ilgili hukuki sürecin de devam ettiği açıklandı. 



Sabah Akdeniz



Haber Hürses Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...





Antalya'nın Kumluca İlçesi'ne bağlı turistik Olimpos mevkii ve Adrasan Mahallesinde tespit edilen kaçak yapılar mühürledi. Yapı sahipleri hakkında da tutanak düzenlendi 


Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Adrasan Mahallesi ve Olimpos'ta kaçak yapıların tespiti için denetimleri artırdı. Yapılan denetimlerde Olimpos bölgesinde kaçak olarak yapımları devam ettiği...