18 / 05 / 2024

Antalya Kumluca Otogarında onarım çalışmaları sürüyor

Antalya Kumluca Otogarında onarım çalışmaları sürüyor

2005'ten bugüne kadar hizmet veren Antalya'nın Kumluca Otogarı'nın iç ve dış kısmında Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri geniş kapsamlı bakım, onarım ve iyileştirme çalışması gerçekleştiriyor.

Antalya Döşemealtı'nda 8 taksitle 8 arsa satılacak! Yazlık bölgede konut imarlı arsa arayanlar hemen bakın!

Antalya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Doğu Antalya Emlak Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda yer alan 8 arsayı satışa çıkardı.

Antalya'da 6 arsa satılacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya Kumluca'da yer alan 6 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 16 Mayıs 2023 tarihinde Kumluca Belediyesi Hizmet Binası'nda yapılacak.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda inceleme başlatıldı! Yüzde 40'ın üzerinde olması halinde yıkılacak!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ekipleri 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda çatlak kolonlar ile korozyona uğramış demirlerin görüntüsünden sonra inceleme başlattı! 

Kumluca Belediyesi Antalya'da beş arsa satacak!

Antalya İli Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya Kumluca'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı.

Antalya Kumluca'da 7 arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu fırsatı kaçırmayın! 

Antalya ili, Kumluca ilçesi, Mavikent Mahallesi'nde yer alan 7 arsa satılıyor. Arsaların fiyatları belli oldu. İşte detaylar...

Kumluca Orman İşletme Müdürlüğü Antalya'da 5 bin metrekarelik arsa satıyor!

Kumluca Orman İşletme Müdürlüğü, Antalya Kumluca'da yer alan 5 bin metrekarelik arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte o ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Antalya Kumluca ve Kaş'ta satılık 8 gayrimenkul!

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya'da Kumluca ve Kaş'ta yer alan 8 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Antalya Döşemealtı'nda 10.7 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı 10 milyon 712 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Döşemealtı'nda 10 milyon TL'ye icradan satılık bina ve arsa!

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya Döşemealtı'nda yer alan bina ve arsayı 10 milyon 33 bin 330 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Döşemealtı'nda 9.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı 9 milyon 882 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Döşemealtı'nda 45 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Belediye Başkanlığı, Döşemealtı'nda yer alan arsayı 45 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Kumluca'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya İli, Kumluca ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya otogar esnafından kira indirimi talebi!

Antalya Otogarı’nda faaliyet gösteren faaliyet Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yüzde 50 oranında kira indirimi yapılması yönünde talepte bulundu.

Antalya Kumluca Otogarında onarım çalışmaları sürüyor Haberi

Antalya Kumluca Otogarında onarım çalışmaları sürüyor

Çalışmalar otogar esnafı ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, "Otogarımız Kumluca'ya yakışan modern hale gelecek" açıklamasını yaptı. 



Sabah...