02 / 05 / 2024

Antalya Kundu Turistik tesisler bölgesi

Antalya Kundu Turistik tesisler bölgesi

Antalya Aksu ilçesinde turistik tesis bölgesinde bulunan 2 otel, Antalya 4. İcra Dairesi tarafından 3 Haziran 2015 günü saat 14:00 ile 15:00 arası ihale ediliyor.

Antalya'da 189.9 milyon TL'ye icradan satılık 9 gayrimenkul!

T.C. İstanbul Anadolu 3. İcra Dairesi, Antalya ili, Aksu ilçesi, Kundu ve Boztepe mahallelerinde yer alan 9 gayrimenkulü 189 milyon 968 TL'ye icradan satıyor...

Kemer'de 12.8 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

T.C. Kemer İcra Dairesi, Antalya ili, Kemer ilçesi, Kemer Mahallesi, 10 ada 4 parselde yer alan turistik tesisi 12 milyon 840 bin 30 TL'ye satıyor...

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

Antalya Kundu'daki Ters Ev'e 2020'de yeni konsept!

Antalya'nın turistik bölgesi Kundu'daki Ters Ev, 2020 yılı için konseptini değiştiriyor. Geçtiğimiz yıl 15 bin kişi tarafından ziyaret edilen aksiyon evi, 2-20 Mart tarihlerinde yenilenecek.

Divan Antalya Talya Oteli'nde yeni gelişme!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Divan Antalya Talya Oteli ile ilgili bilgilendirme yayınladı.

Antalya'daki ters eve tatilcilerden yoğun ilgi!

Antalya'nın turistik bölgesi Kundu'da bulunan Ters Ev Aksiyon Parkı, tasarımıyla yerli ve yabancı tatilcilerin ilgisini çekiyor. Kış sezonunda yeniden dekorasyon edilecek Ters Ev'de çocuklar için özel alan bulunuyor.

Bayram tatilinde Antalya'daki ters eve yoğun ilgi! 

Kurban Bayramı tatilinde Antalya Kundu'da bulunan Ters Ev doldu taştı. 

Antalya'daki Ters Ev'e yeni dekorasyon!

Antalya'nın turistik bölgesi Kundu'daki Ters Ev Aksiyon Parkı'nda sezon hazırlıkları tamamlandı. Yeni sezona özel yeni iç tasarımıyla dikkati çeken Ters Ev'de çocuklar için özel alan inşa edildi.

Antalya Adrasan'a imar müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, turistik Adrasan Mahallesi'ne ilişkin yeni imar planını onay için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na gönderdiklerini açıkladı.

Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı’nda sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezini turistik cazibe merkezi haline getirecek olan Doğu Garajı Nekropol Alanı Projesi’nde sona gelindi.

İmar barışı için konteyner oyunu!

Antalya Kundu Kemerağzı’ndaki hazine arazisine, konteynerlar koyarak elektrik ve su tesisatı çeken kişilerin asıl amaçlarının, kendilerine burada uzun süre yaşayan çiftçi görüntüsü vererek uzatılan İmar Barışı’ndan faydalanmak olduğu belirtildi.

Antalya'ya metro müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bölgede hayata geçirilecek yatırımlar ve projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Türel, Büyük Liman'dan Kundu'ya kadar metro yapılacağını söyledi.

Mardan Palace Hotel’in borcu 115 milyon euroya ulaştı!

Antalya Kundu'da bulunan Mardan Palace Hotel'in toplam borç miktarı 115 milyon euro civarına ulaştı. Otel, maaşlarını alamayan personel tarafından kullanılamaz hale getirildi. İşte otelin son hali.

Antalya Kundu Turistik tesisler bölgesi Haberi

Antalya Kundu Turistik tesisler bölgesi

Antalya Aksu ilçesinde turistik tesis bölgesinde bulunan 2 otel, Antalya 4. İcra Dairesi tarafından 719 milyon 750 bin 650 TL'ye satışa çıkarılıyor. Taşınmazların ihalesi açık artırma usulüyle Antalya 4. İcra Müdürlüğü'nde yapılacaktır!


1 NO’LU TAŞINMAZIN


Özellikleri: Antalya İl, Aksu İlçe, 12722 Ada No, 6 Parsel No, KUNDU Köyünde kain, Satışa konu 93.064,87 m2 Taşınmaz Her ne kadar Tapuda Arsa olarak geçmekte ise de üzerinde Fiilen OTEL Olarak kullanılan Turistik yapı vardır.


SATIŞA KONU 6 PARSEL ÜZERİNDEKİ TURİSTİK TESİS OLAN TAŞINMAZIN VASIF VE ÖZELLİKLERİ


36.856764° N, 30.919979° E coğrafi koordinatlarındaki tesis Aksu ilçe Merkezinin güneyinde, Kundu Turistik Tesisler Bölgesinin doğu ucunda bulunmaktadır. Tesis 93.064,87 m2 arazi üzerine kurulmuştur.


27.04.2005 tarih, 9943 sayılı Turizm İşletme Belgesine göre, tesis bünyesinde: 365 adet 2 yataklı Standart oda, 146...