17 / 05 / 2024

Antalya Manavgat çalışmaları son durum

Antalya Manavgat çalışmaları son durum

Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da asfaltsız yol bırakmamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Antalya Manavgat’ta 32 kilometrelik Yaylaalan grup yolunu asfalt çalışmalarına başladı.

Antalya Manavgat'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Antalya Manavgat'ta çalıştığı inşaatın 3'üncü katından düşen işçi yaşamını yitirdi. Pars'ın cenazesi otopsi için Manavgat Devlet Hastanesi'nin morguna alındı.

Antalya Demre'deki kaçak villa için yıkım çalışmaları başladı! 

Antalya Demre Üçağız Yarımadası'nda İngiliz Cloudya Jamey Hankes'in 10 yıl önce satın aldığı villanın yıkım çalışmaları başladı. Villa kısa süre içerisinde yıkılacak.

Antalya'da zemin etüt çalışmaları yetersiz mi?

Deprem kuşağında bulunan Antalya’da yapılaşma sürekli devam ettiği halde 2002’den bu yana bir etüt raporu hazırlanmadığını kaydeden Antalya Kent Konseyi Başkan Vekili Jeoloji Mühendisi Tunç Tarımcı, “Jeoloji çalışmaları yeniden yapılarak tüm kentin imar alanını güncellenmelidir” dedi. 

Antalya Zeytinköy’de dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Zeytinköy bölgesinde şehirleşme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Antalya'da 19 ilçeyi kapsayacak Yeni Ulaşım Ana Planı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’yı planlı, kurallı, kimlikli bir şehir yapma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda mevcut Ulaşım Ana Planı’nın 19 ilçenin tamamını kapsayacak biçimde yeniden yapılmasıyla ilgili çalışmalar başladı.

Antalya Elmalı Otobüs Terminali'nde kazı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Elmalı Otobüs Terminali projesinin temel kazı ve zemin çalışmaları başladı. 

Antalya Manavgat 10.07.2019 kura sonuçları 2+1 ve 3+1!

Antalya Manavgat 10.07.2019 kura sonuçları 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Projeden 16 bin 600 TL peşinat ve 475 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Antalya Manavgat Çeltikçi kura sonuçları 09.07.2019!

Antalya Manavgat Çeltikçi kura sonuçları 09.07.2019 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Antalya Bisiklet Yolu projesi için çalışmalar başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Lara-Konyaaltı arasında kesintisiz bisikletli ulaşımı sağlayacak olan Bisiklet Yolu Projesi için çalışmalar başladı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem çalışmaları tam gaz!

Antalya'nın kamu kaynakları ile yapılmış en büyük projesi olan Varsak-Zerdalilik arasındaki 25 kilometrelik 3. Etap Raylı Sistem hattı çalışmaları tüm devam ediyor. 

Antalya 3. Etap Raylı Sistem hattında çalışmalar başladı!

Antalya'nın kamu kaynakları ile yapılmış en büyük projesi olan Varsak-Zerdalilik arasındaki 25 kilometrelik 3. Etap Raylı Sistem hattı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

Antik Side Kentsel Tasarım Projesi 2. Etap çalışmaları başladı!

Manavgat Belediyesi tarafından, "Antik Side Kentsel Tasarım Projesi" 2. etap çalışmalarına başlanıldı.

Antalya Manavgat çalışmaları son durum Haberi

Antalya Manavgat çalışmaları son durum


Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ta 32 kilometrelik Yaylaalan grup yolunu asfalt çalışmalarına başladı.


Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da asfaltsız yol bırakmamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Yaz mevsiminin gelmesiyle çalışmalarını hızlandıran Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, son olarak Manavgat’ın Tilkiler, Yaylaalan, Sevinçköy mahallelerini İbradı sınırlarındaki Ürünlü mahallesine bağlayan 32 kilometrelik grup yolunu yeniliyor.

Asfalta hazırlanan yolda, zemin genişletme, zemin sıkıştırma, şarampol açma, büz yerleştirme gibi işlemler tamamlandı. Çalışmaları İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir de yerinde inceledi.  Akdemir, alt yapısı tamamlanan yolun, önümüzdeki günlerde sathi asfaltla kaplanarak modernize edileceğini belirterek, bölge halkının konforlu ulaşımla tanışacağını söyledi.


Antalya Büyükşehir...