28 / 04 / 2024

antalya mavavgat asmek

antalya mavavgat asmek

Akseki, Elmalı ve Alanya’nın ardından Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi (ASMEK) Manavgat Şubesi, eski Sarılar Belediye binasındaki yerinde törenle hizmete açıldı.

Kemer ASMEK-ASFİM ve Anaokulu hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Başkanı Menderes Türel, Kemer ilçesinde hayata geçirilen ASMEK-ASFİM ve Anaokulunu vatandaşların hizmetine açtı.

Antalya Kemer’e ASMEK geliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASMEK kurs merkezlerini ilçelerde açmaya devam ediyor. Kemer eski Devlet Hastanesi yenilenerek, ASMEK’e dönüştürülüyor.

Manavgat ASMEK şubesi hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat ASMEK Şubesi, Başkan Menderes Türel tarafından hizmete açıldı. Türel, anneler ASMEK'te kurs alıp meslek sahibi olurken, çocuklarının da kreş bölümünde eğitileceğini söyledi.

Manavgat Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi açıldı!

Akseki, Elmalı ve Alanya’nın ardından Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi (ASMEK) Manavgat Şubesi, eski Sarılar Belediye binasındaki yerinde törenle hizmete açıldı.

11. ASMEK Döşemealtı'nda açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Döşemealtı ilçesinde iki önemli yatırımın açılışını yaptı. Vatandaşlara ücretsiz mesleki eğitim hizmeti sunan Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kursları’na (ASMEK) Döşemealtı ilçesinde yenisi eklendi.

Antalya'nın Bellek Müzesi yenilendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Haşim İşcan Mahallesi'nde hizmet veren daha önce "Atatürk Kütüphanesi" ve "ASMEK Kurs Merkezi" olarak kullanılan üç katlı bina, yenileme çalışmalarıyla bellek müzesine dönüştürüldü

Antalya'da 10 bin 970 metrekare arsa satılacak

Antalya Serik Kadriye Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan 10 bin 970 metrekarelik arsayı satışa çıkardı

Antalya Büyükşehir Belediyesi 196 gayrimenkul satıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 196 gayrimenkulü, 9 Şubat'tan itibaren ihaleyle satışa çıkaracak

Antalya Havalimanı yenileniyor!

Antalya Uluslararası Havalimanı'nı işleten Serhat Çeçen, Antalya Havalimanı'na 107 milyon avro tutarında yatırım yaptıklarını bildirdi

Tapu ve Kadastro, 2009'u Antalya'da değerlendirecek!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Antalya'da çalıştay düzenleyecek

Antalya'da mesire alanına sosyal tesis yaptırılacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, mesire alanına sosyal tesis yaptırmak üzere ihale açtı

Antalya Limanı'ndaki eski tekneler kaldırılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yat Limanı İşletme Müdürlüğü, terk edilmiş eski tekneleri kaldırarak limanda görsel kirliliği temizliyor

Antalya Limanı'nın yolcu salonu yenilenecek

Antalya Limanı'nda yolcu salonunun yenileneceği ve yaklaşık altı ay sürecek çalışmalar sırasında gelen yolculara çadırda hizmet verileceği bildirildi

antalya mavavgat asmek Haberi

antalya mavavgat asmek

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASMEK’leri ilçelerde açmaya devam ediyor. Akseki, Elmalı ve Alanya’nın ardından Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi (ASMEK) Manavgat Şubesi, eski Sarılar Belediye binasındaki yerinde törenle hizmete açıldı.


Manavgatlıların yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgatlıları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya’ya gelişi ve yapılan açılışlar hakkında bilgilendirdi. Türel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Antalya’da 240 milyon liralık 27 tesisi toplu olarak hizmete açtığını söyledi. 


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Manavgatlılara selamını ileten Başkan Türel şöyle konuştu: “Artık görüyorsunuz tek tek açılış yapacak vakit yok. Hizmetlerimizi toplu olarak hizmete sokuyoruz. Gazipaşa’daki hastaneden, Antalya’daki kavşaklara kadar. Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı alt yapı tesisleri ve parklar dahil birçok tesisi Cumhurbaşkanımız hizmete açtı. Bütün bunlar sizler için. Memleketimize milletimize hizmet için. Manavgat’ımızın hizmetkarıyız. Antalya’nın...