08 / 05 / 2024

Antalya Mevlana nerede

Antalya Mevlana nerede

Antalya'nın 19 ilçe belediyesinin 2015 yılı bütçelerinin onaylandığı devam meclisinde Mevlana katlı kavşak projesi ile EXP0 2016 raylı sistem hattının imar planlarına işlenmesi de onaylandı

Antalya TOKİ kura sonuçları 2023! Antalya TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023? Antalya TOKİ kura çekimi nerede, saat kaçta?

TOKİ Antalya kura çekiminin ne zaman olacağı büyük bir merakla araştırılıyor. İşte beklenen TOKİ Antalya kura tarihi!

Sur Yapı tatil evleri Antalya nerede? Sur Yapı tatil evleri nerede yapılacak?

Sur Yapı tatil evleri, pek çok tatilcinin araştırdığı konuların başında gelmektedir. Tatil seçenekleri içinde yer alan Sur Yapı tatil evleri Antalya’ya dair merak edilenler!

Sur Yapı Tatil Evleri nerede? Sur Yapı Tatil Evleri Fiyat 2022 ne kadar?

Sur Yapı imzalı 'yeni nesil tatil' anlayışıyla geliştirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Peki Sur Yapı Tatil Evleri nerede? Sur Yapı Tatil Evleri Fiyat 2022 ne kadar? İşte Sur Yapı Tatil evleri hakkında tüm detaylar...

1207 Antalya nerede?

1207 Antalya nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte 1207 Antalya nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya nerede?

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Sur Yapı Tatil Evleri Antalya nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Sur Yapı Antalya nerede?

Sur Yapı Antalya nerede? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Tamamlandığında 70 bin kişinin yaşaması beklenen projede satışlar tam gaz devam ediyor. 

Antalya'daki Tekel Deposu arazisinin imar planı için dava açıldı!

Şehir Plancıları Odası Antalya Şube Başkanı Dr. Ebru Manavoğlu, Antalya Mevlana Kavşağı'na taşman Büyükşehir Belediyesinin hemen karşısında yer alan 4 bin 900 metrekarelik eski Tekel Deposu'nun imar planını değerlendirdi.

Antalya Kent Müzesi 2018'de açılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kavşağı ile Andızlı Mezarlığı arasında yen alan yeni hizmet binasına taşındı. Sıra boşaltılan alan ile yıkılan eski stadyum alanını da kapsayan Antalya Kent Müzesi Projesinin hayata geçirilmesine gelindi. Müze'nin 2018'de ziyarete açılması bekleniyor.

Antalya Çallı Kavşağı köprüsü internette oylanacak!

Mevlana Kavşağı gibi üç katlı hale getirilecek olan Çallı Kavşağı projesinde son sözü halk söyleyecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar muhtarlıklarda sandık kurarak gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili referandumları dijital platforma taşıyor.

Antalya Muratpaşa'da bina cepheleri boyanıyor!

Antalya Muratpaşa Belediyesi Mevlana Caddesi'ndeki binaların cehpe kısımlarındaki kent estetiği için başlattığı boyama çalışmasını tüm ilçede uygulayacak.

Antalya Çallı Kavşağı'na Mevlana modeli uygulanacak!

Demokrasi Kavşağı'nın alt geçidi G20 Liderler Zirvesi'ne, köprü geçişi ise EXPO 2016'ya yetişecek. 3 katlı olması planlanan Çallı Kavşağı'na ise 'Mevlana modeli' uygulanacak.

Antalya Mevlana Kavşağı Mayıs'ta açılacak!

Antalya'da yapımı hızla süren Mevlana Kavşağı, iki ayak arası 55 metre olma özelliği ile Türkiye'de bir ilk. Estetik bir görünüme sahip olacak bu kavşak Türkiye’nin en uzun ardgerme kavşağı unvanını alacak.

Antalya Mevlana Kavşağı Mayıs'ta açılıyor!

İlklerin Belediyesi Antalya Büyükşehir Belediyesi, yapımı hızla süren Mevlana Kavşağı ile Türkiye’de bir ilke daha imza atılıyor. İki ayak arası 55 metre olan kavşak bu uzunlukla Türkiye’nin en uzun ardgerme kavşağı unvanını alacak

Antalya Mevlana nerede Haberi

Antalya Mevlana nerede

Mevlana kavşağı Muhalefetin Mevlana kavşağında yapılacak katlı kavşak yapımıyla ilgili eleştirilerini dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Gerçekleştireceğimiz projeyi en ince detayına kadar tespit ediyoruz. 


Raylı sistem bile düşünülerek proje hazırlanmıştır. Üç boyut olan proje baktığımızda her şey düşülmüştür. Yayaların nereden geçecekleri de belirlenmiştir" dedi. 


Raylı sistem EXPO 2016 Raylı Sistem hattı ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Türel, "Arkadaşlarımız yarın yine Ankara'ya gidecektir. Projede raylı sistemi Ulaştırma Bakanlığımız gerçekleştirirken, araçların alımını belediyemiz yapacaktır. Raylı sistemde havaalanında 2 hat oluşturduk. Bu hatlar İç ve Dış hatlarda olacaktır. 16 km'lik hattın son ulaşacağı nokta EXPO alanı olacak" diye konuştu. 


İlçelerin bütçeleri Büyükşehir kasım ayı devam meclisinde ilçelerin 2015 yılına ilişkin bütçeleri de kabul edildi. İlçelerin bütçeleri şöyle: Muratpaşa Belediyesi 326 milyon lira....