02 / 05 / 2024

Antalya MIPIM Fuarına katılacak

Antalya MIPIM Fuarına katılacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Fransa'nın Cannes şehrinde 15-18 Mart 2016 tarihleri düzenlenecek ve kendi alanında en prestijli fuar olan MIPIM'e katılacak.

Mehmet Özhaseki yarın MIPIM 2018 Fuarı'na katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kapılarını yarın açacak MIPIM 2018 Fuarı'na katılarak konuşma yapacak...

Gaziantep, MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak!

MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak Gaziantep, sanayi yatırımlarından sonra gayrimenkul yatırımlarıyla da yatırımcının ilgisini çekmeye hazırlanıyor. 

ERA, Antalya Franchise Expo Eurasia Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 18-21 Mayıs tarihleri arasında ‘Antalya Bayilik Fuarı - Franchise Expo Eurasia Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak. Dünyanın en büyük franchise firmaların katılacağı fuarın hem ülke, hem de Antalya ekonomisine katkı sağlaması hedefleniyor.

Antalya MIPIM Fuarı'na talip!

Antalya Fuarcılık ve Yatırım Anonim Şirketi (ANFAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Badak, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM Fuarı'nı Antalya'da yapmaya talip olduklarını bildirdi.

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi MIPIM Fuarı'na damgasını vurdu!

Ege’nin parlayan yıldızı Uşak’ta İZKA İnşaat tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesi Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarı’na damgasını vurdu.

Mustafa Çelik Mipim Fuarı'na katıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Fransa´nın Cannes kentinde kurulan dünyanın en büyük gayrimenkul fuarına katıldı.

Fatma Güldemet Sarı MIPIM fuarına katıldı!

Türk firmaları ve belediyelerinin adeta çıkarma yaptığı Mipim Fuarı’na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, “Dünya Türkiye’nin gücünü ve potansiyelini keşfediyor” dedi.

Hatay, Mipim Gayrimenkul Fuarı'na çıkarma yapacak!

Suriye’de yaşanan sorunlardan en çok etkilenen iller arasında yer alan Hatay, bu krizi atlatmak için Mipim Gayrimenkul Fuarı’na çıkarma yapacak. Savaş, “Bölgede bir kriz yaşandığı için yatırım maliyetlerindeki düşüş yüzde 50’yi bulabilir” dedi.

Zeytinburnu Belediyesi, Antalya YAPEX Fuarı'na katıldı!

Tarihi Kentler Birliği’nin 14 yıldır düzenlediği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Projelerini Özendirme Yarışması’nın ödül töreni, Antalya YAPEX Fuarı’nda yapıldı.

Osmaniye Belediyesi restorasyon fuarına katıldı!

Osmaniye Belediyesi Antalya’da düzenlenen 23. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı'na katıldı.

Osmaniye Belediyesi YAPEX Restorasyon Fuarı'na katıldı!

Osmaniye Belediyesi Antalya'da düzenlenen 23. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı'na katıldı. Belediye, ÇEKÜL tarafından davet edilerek stant açtı.

Urla Belediyesi, Antalya Yapex Fuarı'na katıldı!

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve Belediye Meclis Üyesi Öğün Ünal 18-21 Kasını 2015 tarihleri arasında restorasyon renovasyon ve kültür mirasını koruma teması ile Antalya Expo Center'da gerçekleşen Yapex Yapı Fuarı'na katıldı.

Kütahya, Antalya Yapı Fuarı’na katıldı!

Saraçoğlu, Tarihi Kentler Birliği Toplantısı için gittiği Antalya’da, Yapı Fuarı’nda stant açan Kütahyalı firmaları ziyaret etti. Saraçoğlu, Tarihi Kentler Birliği Toplantısı için gittiği Antalya’da, Yapı Fuarı’nda stant açan Kütahyalı firmaları ziyaret e

Antalya MIPIM Fuarına katılacak Haberi

Antalya MIPIM Fuarına katılacak

Geçen yıl ilk kez fuara katılan Büyükşehir Belediyesi, aldığı olumlu geri dönüşlerin ardından bu yıl da ciddi yatırımlarla hayata geçireceği projelerini dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen yaklaşık 20 bin katılımcıyla paylaşacak. 



Sabah Akdeniz





Bu haber Haber Antalya'da şöyle yer aldı:


ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Fransa'da düzenlenecek 'Uluslararası Gayrimenkul Fuarı' MIPIM'e katılacak.


Antalya Büyükşehir Belediyesi, Fransa'nın Cannes şehrinde 15-18 Mart 2016 tarihleri düzenlenecek ve kendi alanında en prestijli fuar olan MIPIM'e katılacak. Geçen yıl ilk kez fuara katılan Büyükşehir Belediyesi, aldığı olumlu geri dönüşlerin ardından bu yıl da ciddi yatırımlarla hayata geçireceği projelerini dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen yaklaşık 20 bin katılımcıyla paylaşacak.


PROJELER YATIRIMCILARLA PAYLAŞILIYOR


Antalya, turizm alanında milyonlarca turisti ağırlayan dünyanın sayılı kentleri arasında yer alırken, Büyükşehir Belediyesi, aynı ilgiyi gayrimenkul yatırımları alanında da kente kazandırmayı hedefliyor....