30 / 04 / 2024

Mustafa Çelik Mipim Fuarı'na katıldı!

Mustafa Çelik Mipim Fuarı'na katıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Fransa´nın Cannes kentinde kurulan dünyanın en büyük gayrimenkul fuarına katıldı.



Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Fransa´nın Cannes kentinde kurulan dünyanın en büyük gayrimenkul fuarına katıldı. Fuardaki stantlarda incelemelerde bulunan Başkan Çelik, fuara katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile de Kayseri´nin projeleriyle ilgili bir süre görüştü. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in de katıldığı dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı

MIPIM, Fransa´nın Cannes şehrinde açıldı. 89 ülkeden yaklaşık 22 bin gayrimenkul profesyoneli ile 4 bin

800 yatırımcı ve finans kuruluşunu bir araya getiren fuarda bin adet de proje sergilendi. Fuara Kayseri´den

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile birlikte Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile

Büyükşehir Belediyesi´nin bazı bürokratları da katıldı. Fuarda sergilenen projeleri inceleyen Başkan Mustafa Çelik, fuara katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile de bir araya geldi. Bakan Sarı ile Kayseri´nin projeleriyle ilgili bir görüşme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, sadece Kayseri´nin değil Türkiye´nin önemli dönüşüm projelerinden olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Çelik, Bakan Sarı´ya Sahabiye Projesi ile ilgili kitapçık da verdi.



Kayseri Haber 


Geri Dön