05 / 05 / 2024

Antalya Mithatpaşa ve Gülveren Caddesi

Antalya Mithatpaşa ve Gülveren Caddesi

Atatatürk, Fevzipaşa, Hisar Caddeleri’ndekidüzenlemelerini tamamlayarak modern görünümüne kavuşturan Manavgat Belediyesi, şimdi de Mithatpaşa ve Gülveren Caddeleri’ni güzelleştirecek.

Kemerburgaz Mithatpaşa ve Mimarsinan Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mevkii, Mithatpaşa ve Mimarsinan Mahalleleri Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 21.10.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan Mithatpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Mithatpaşa Mahallesi, 669 parselin doğusunda yer alan tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Pasifik GYO Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsa için 279.2 milyon TL peşinat ödedi!

Pasifik GYO, İstanbul Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi'ndeki arsa için satış sözleşmesi imzaladı. Sözleşme kapsamında 279 milyon 250 bin TL peşinat ödendi. 

Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü'nün ilk etabını YDA İnşaat yapacak!

Yerli aşı üretimi amacıyla hayata geçirilecek olan "Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü"nün 1. etabının ihalesini, YDA İnşaat kazandı. Ankara'da Esenboğa'ya yakın konumda yükselecek merkezin inşasının 1 sene sürmesi planlanıyor. 

Çatalca Çanakça ve Kestanelik Mahalleleri 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Çatalca ilçesi, Çanakça ve Kestanelik Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Manisa Lalapaşa ve Mutlu mahallelerindeki dönüşümde son durum ne?

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Lalapaşa ve Mutlu mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Antalya Muratpaşa'da 11.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya 3. Sulh Satış Memurluğu, Antalya Muratpaşa'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 951 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Antalya'da ağır hasarlı binalar yıkılacak!

Antalya'da çıkan yangınlara yönelik açıklamada bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da ağır hasarlı binaların yıkılacağını ve yenilerin inşa edileceğini dile getirdi.

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi 26 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesini 26 Ağustos tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi'ndeki 8 vatandaşa tapuları teslim edildi!

Bir dizi temaslarda bulunmak için Zonguldak'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Mithatpaşa Mahallesi'ndeki 8 vatandaşa tapularını teslim etti....

Poyraz Epoksi Sistemleri Yat Gemi İnşa Ve İnşaat Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Epoksi Sistemleri Yat Gemi İnşa Ve İnşaat Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 25 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Tan tarafından kuruldu.

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Antalya Mithatpaşa ve Gülveren Caddesi Haberi

Antalya Mithatpaşa ve Gülveren Caddesi

Atatatürk, Fevzipaşa, Hisar Caddeleri’ndeki düzenlemelerini tamamlayarak modern görünümüne kavuşturan Manavgat Belediyesi, şimdi de Mithatpaşa ve GülverenCaddeleri’ni güzelleştirecek.

HALKLA PAYLAŞIM TOPLANTISI

Manavgat Belediyesi’ninilçenin en eski ve en önemli ana arterlerinden olan

Mithatpaşa ve GülverenCaddeleri’nde önümüzdeki günlerde başlatacağı cadde düzenleme projeleri ile ilgili halk toplantısı düzenlendi. Şu anda ihale sürecinde olan ve 1 ay içerisinde ilk çalışmalarına başlanacak olan proje tanıtım toplantısı, Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. Manavgat Belediye Başkan Yardımcıları SebahatÇevik, Oytun Eylem Doğmuş, Fen İşleri Müdürü Levent Ardıç, Yapı Kontrol Müdürü Mustafa Yavuz ve Etüd Proje Müdürü Ezgi Öz’ün konuşmacı olarak katıldığı toplantıya cadde esnafları ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN SÖZEN’İN HEDEFİ ÇAĞDAŞ BİR KENT

Her iki caddede toplam 1.5 km’lik düzenleme güzergahında esnafların ticari faaliyetlerinin canlanması, güvenli yaya arterleri ile alışverişin ve gezintinin cazip hale...