23 / 05 / 2024

antalya Mühendislik Buluşması

antalya Mühendislik Buluşması

Adalet ve Medeniyet Derneği’nce düzenlenen ve ana sponsorluğunu da Eminevim’in yaptığı, ‘Mühendislik Buluşması’ Antalya’da Bera Hotel’de gerçekleştirildi.

Buluş Grup Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buluş Grup Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Buluşlu tarafından kuruldu.

RE360 Gayrimenkul Buluşması'nda neler konuşuldu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak fayda adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda buluştu.

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

Cami Tasarımı Fikir Yarışması başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, “Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Mühendislik, Kentsel Tasarım Projeleri, Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserleri Yarışmaları Yönetmeliği” doğrultusunda "Şehir ve cami estetiği açısından ilk olma özelliğine sahip “Cami Tasarım Fikir Yarışması” düzenliyor.

Gayrimenkulün Büyük Buluşması – RE360 4-5 Aralık'ta!

‘Gayrimenkulün Büyük Buluşması – RE360’ 4-5 Aralık 2018 tarihlerinde JLL Türkiye Ülke Başkanı – Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer’in ev sahipliğinde ikinci kez bir araya getirecek...

Eminevim’den geleceğin mühendislerine büyük destek!

Adalet ve Medeniyet Derneği’nce düzenlenen ve ana sponsorluğunu da Eminevim’in yaptığı, ‘Mühendislik Buluşması’ Antalya’da Bera Hotel’de gerçekleştirildi.

Lidebir sektör buluşması 5 Aralık'ta!

GYODER'in ev sahipliğinde ve GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Yetgin'in katılımı ile düzenlenecek olan Lidebir sektör buluşması 5 Aralık'ta yapılacak. 

RE/MAX Türkiye yaz buluşmasında bir araya geldi!

RE/MAX Türkiye’nin geleneksel yaz buluşması, İstanbul’dan katılım gösteren 1.200’ü aşkın broker ve gayrimenkul danışmanını bir araya getirdi.

Emlakkulisi.com sektör buluşması için geri sayım başladı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi www.emlakkulisi.com'un 2017 yılının ilk sektör buluşması yarın gerçekleştirilecek.Toplantıda konut sektörünün profesyonelleri sorunlar hakkında görüşlerini dile getirecek.

Emlakkulisi.com sektör buluşması için geri sayım başladı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi www.emlakkulisi.com'un 2017 yılının ilk sektör buluşması 30 Mart Perşembe günü düzenlenecek. Geri sayımın başladığı toplantıda konut sektörünün profesyonelleri sorunlar hakkında görüşlerini dile getirecek.

Emlakkulisi.com sektör buluşması için geri sayım başladı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi www.emlakkulisi.com'un 2017 yılının ilk sektör buluşması için geri sayım başladı. Sektörü buluşması 30 Mart Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Antalya Taba Mimarlık ve Mühendislik açıldı!

Antalya Gazipaşa inşaat sektörü yeni bir iş yerine daha kavuştu. Taba Mimarlık ve Mühendislik, dün saat 11.00'de düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Akzirve Gayrimenkul & Yatırım Basın Buluşması 29 Nisan'da!

“Akzirve Gayrimenkul & Yatırım Basın Buluşması” etkinliği, 29 Nisan Cuma günü gerçekleştirilecek. Akzirve Gayrimenkul & Yatırım, şirketin hedefleri ve vizyonu doğrultusunda basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

antalya Mühendislik Buluşması Haberi

antalya Mühendislik Buluşması

Ana sponsorluğunu Eminevim’in üstlendiği “Adalet ve Medeniyet Derneği”nce düzenlenen “Mühendislik Buluşması” Antalya’da Bera Hotel’de yapıldı.


“Milli Teknoloji, Milli Yazılım ve Milli Üretim” temasını taşıyan Mühendislik Buluşması'yla yerli ve milli teknolojileri geliştirecek 500 Mühendislik Fakültesi öğrencisini bir araya geldi.


Savunma Sanayi bakanlığının yürüttüğü projeler hakkında genç mühendislere bilgiler veren Savunma Sanayii Müsteşarlığı Müsteşar Yardımcısı Yardımcı Doç Dr. Celal Sami Tüfekçi gençlere “azimli basiretli ve cesaretli olun” diye konuştu.


Orta ve yüksek teknoloji üretimini artırmamız gerekiyor diyen Başbakan Danışmanı Prof. Dr. Ersan Aslan ise konuyla ilgili olarak yerli otomobil, uydu fırlatma sistemleri ve hızlı tren çalışmalarının hızla ilerlediğini belirtti.

Aslan,“Artık uydularımızı Çin’de, Fransa’da atmaya uğraşmayacağız. Uydumuzu Türkiye’nin herhangi bir yerinden göndereceğiz. Bölgesel uçak çalışması yürüyor” dedi


Mühendisliğin, toplumun gelişmesinde sosyal bilimlerle birlikte...