29 / 04 / 2024

Antalya OSBde arsalar

Antalya OSBde arsalar

Antalya OSB’de arsa metrekare birim fiyatları 35 dolardan 65 dolara çıktı. 2014’de ticari hacmini yüzde 10, istihdamını yüzde 22 artıran Antalya OSB temiz sanayi odaklı gelişmek istiyor.

Yatırımcılar dikkat! Antalya ve Isparta'da 12 arsa satılacak!

Antalya ve Isparta'da yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Şanlıurfa, Antalya ve Ankara'da 9 adet arsa satılacak!

Şanlıurfa, Antalya ve Ankara illerinde yer alan toplam 9 adet arsanın satışı yapılacak. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? 

İzmir ve Antalya'da satılık 7 arsa! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir ve Antalya'da yer alan 7 arsa satışa çıkarıldı. İmarlı arsaların satış ihaleleri 6 Şubat ve 7 Şubat'ta yapılacak.

İstanbul ve Antalya'da 8 arsa satılacak! 

İstanbul ve Antalya'da yer alan 8 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 25 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İzmir Foça ve Antalya Aksu'daki 13 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri açıkladı! 

İzmir Foça'da ve Antalya Aksu'da yer alan toplam 13 adet arsa satılıyor. Peki İzmir ve Antalya'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

İzmir ve Antalya'da 36 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihi verdi!

İzmir Bayındır Belediyesi ve Antalya Döşemealtı Belediyesi 36 adet arsayı satışa sunuyor. Peki İzmir ve Antalya'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Kepez Belediyesi, Antalya'da konut imarlı 3 arsa satıyor!

Antalya Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan konut imarlı üç arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 7 Aralık tarihinde yapılacak.

Antalya'da ticaret ve konut imarlı 6 arsa satılacak! 

Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar konut ve ticari imarlı olarak belirtildi.

Halk GYO Antalya Arsalar'ının 2023 yıl sonu değeri yaklaşık 600 milyon TL!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya'daki arsalarının değerini açıkladı. Bu kapsamda 3 adet arsanın toplam değeri belli oldu.

Antalya'da 7 arsa satılacak! İhalesi 16 Kasım'da!

Demre Belediye Başkanlığı, Antalya Demre'de yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 16 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Antalya Kaş'ta imarlı 2 arsa satılacak! Acil bakın!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kaş Belediyesi 2 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar hemen bakın!

Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların yüz ölçümleri 2 bin 764 TL ve 4 bin 980 TL olarak açıklandı.

Kepez Belediyesi Antalya'da 15 arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 15 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya OSBde arsalar Haberi

Antalya OSBde arsalar

Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Türkiye’nin ‘En Çevreci’’ OSB’si ödüllü Antalya OSB’de arsa metrekare birim fiyatlarının 35 dolardan 65 dolara çıktığını söyledi. 2. Mali Olağan Genel Kurul sonrası açıklama yapan Bahar, temel amaçlarının çevre kirliliğine sebep olmayacak sanayi türlerini seçmek olduğunu belirterek, “Artan üretim, ihracat ve istihdam rakamları bölge sanayicisinin geleceğe umutla bakmasını sağlıyor. 2014 yılında, istihdamda yüzde 22, ticaret hacminde yüzde 10 büyüme oldu. Çalışan sayımız 9 bin 800’den 12 bine, ihracatımız 250 milyon dolardan 600 milyon dolara yükseldi”dedi. 


Genişleme çalışmaları ile özellikle 3. genişleme alanındaki parseller ve imar planı revizyonları ile oluşacak yeni parsellerle birlikte 322 sanayi parseline ulaştıklarını kaydeden Bahar, “Halen 220 tahsis talebi bekliyor. 2. tevsi alanımızın doğusu ile 1. tevsi alanımızın batısında bulunan...