05 / 05 / 2024

antalya prestij cadde projesi

antalya prestij cadde projesi

Alanya’nın Prestij Caddesi Alaiye Caddesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında Eşref Kahvecioğlu Caddesi ile Büyükhasbahçe Caddesi arasında yolun altyapısı ve kaldırımları tamamlanarak sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Sur Yapı Antalya Suites Cadde Dükkanları yüzde 15 indirimle satışa çıktı! 

Sur Yapı'nın Antalya Suites projesinde yer alan cadde dükkanlarında satışlar bugün başladı. Antalya Suites Cadde Dükkanları için yüzde 35 peşinat ödendiğinde kalan tutar 12 ay vadeyle ödenebiliyor. 

Antalya’nın en yeni caddesi Sur Cadde’de teslimler başladı! Sur Yapı 2 senede 4 bin bağımsız bölüm teslim etti!

Sadece son iki senede 4 bin konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, şimdide Antalya projesindeki 7 bloktaki 485 home ofis ile 68 dükkanı sahiplerine teslim etmek için gün sayıyor...

Antalya'da dükkan sahipleri arasında kavga çıktı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde aynı cadde üzerinde dükkanları bulunan Tuncay T. ile Volkan Işık, bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Volkan Işık, kavga sonucunda karın boşluğundan bıçakladı.

Erzurum Olur'un çehresi değişiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde Projesi” ile şehrin yerleşim yerlerini turizm ilçelerine dönüştürmek adına çalışmalarına devam ediyor. 

Erzurum Pasinler’de muhteşem dönüşüm başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde” projelerini tüm ilçelerde başlattı. Bölgede, kentsel dönüşüm projeleri hızla sürüyor. 

Manisa Salihli Prestij Cadde'deki dönüşüm tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Salihli Belediyesi, şehrin işlek caddelerinden olan Atatürk (Çınarlı) Caddesinde gerçekleştirdiği prestij caddesi dönüşüm çalışmalarını tamamlıyor.

Sur Cadde ne zaman teslim?

Sur Cadde projesinde ön satışlar başladı. Sur Yapı imzasını taşıyan Sur Yapı Antalya projesinin Sur Cadde etabında 1+1 ve  ofisler alıcılarını bekliyor. 

Sur Cadde'yi 3 milyon kişi ziyaret edecek!

70 bin kişinin yaşayacağı Sur Yapı Antalya Projesi, benzerlerine şapka çıkartan 1.3 kilometre uzunluğundaki caddesiyle de göz dolduruyor. Sur Cadde projesi her zevke ve ihtiyaca hitap eden ayrıcalıklı yaşam tarzına yeni bir soluk getiriyor.

Sur Cadde ödeme planı!

Sur Cadde ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Tamamlandığında 70 bin kişinin yaşayacağı proje Antalya'nın Kepez Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. 

Sur Cadde fiyatları!

Sur Yapı imzası ile Antalya'da hayata geçirilen projenin Sur Cadde etabında ön satışlar başladı. Sur Cadde etabında fiyatlar 137 bin TL'den başlıyor..

Sur Cadde fiyatları 137 bin TL'den başlıyor!

Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Santral Mahallesi'nde yer alan Sur Yapı Antalya projesinin Sur Cadde etabı ön satışa çıktı. Projede fiyatlar 137 bin TL'den başlıyor...

Sur Yapı Antalya'nın Sur Cadde etabı ön satışta!

Sınırlı sayıda konutun satılacağı Sur Yapı Antalya'nın Sur Cadde etabı ön satışa çıktı. Projede minimum fiyat 137 bin TL olarak belirlendi.

Sur Yapı Antalya fiyatları!

Sur Yapı Antalya fiyatları dairelerde 107 bin TL'den başlarken cadde dükkanlarda 209 bin TL'den başlıyor. Proje toplamda 19 bin adet konutu kapsıyor...

antalya prestij cadde projesi Haberi

antalya prestij cadde projesi


Alanya’nın Prestij Caddesi Alaiye Caddesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında Eşref Kahvecioğlu Caddesi ile Büyükhasbahçe Caddesi arasında yolun altyapısı ve kaldırımları tamamlanarak sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Alaiye Caddesi’nde, Sugözü Caddesi’nden Büyükhasbahçe Caddesi’ne kadar devam eden kaldırım, yol düzenleme ve ağaçlandırma çalışması kapsamında yürütülen çalışmaların sonuna gelindi. Alaiye Caddesi’nin Büyükhasbahçe Caddesi’ne bağlanan son etabında düzenleme çalışmaları tamamlanarak sıcak asfalt çalışması başlatıldı.


Çalışmaları yakından takip eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Prestij Cadde olarak projelendirilen Alaiye Caddesi’nde hızlı bir çalışma yürüttüklerini belirterek, kaldırım ve cadde düzenlemesinin tamamlandığı son bölümde başlatılan asfalt çalışmasının hafta sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.


Alaiye Caddesi’nde, yolun kuzeyinde bisiklet yolu ve cep otoparkları ile güneyinde araç parkı oluşturuldu. Proje kapsamında, Sugözü Caddesi ile Büyükhasbahçe Caddesi arasındaki bölümde eski kaldırım...