29 / 04 / 2024

Sur Yapı Antalya Suites Cadde Dükkanları yüzde 15 indirimle satışa çıktı! 

Sur Yapı Antalya Suites Cadde Dükkanları yüzde 15 indirimle satışa çıktı! 

Sur Yapı'nın Antalya Suites projesinde yer alan cadde dükkanlarında satışlar bugün başladı. Antalya Suites Cadde Dükkanları için yüzde 35 peşinat ödendiğinde kalan tutar 12 ay vadeyle ödenebiliyor. 



Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Antalya Suites projesinde yer alan cadde dükkanları bugün itibarıyla satışa çıktı. Yüzde 35 peşinat imkanı sunulan projede toplam 40 adet cadde dükkanı mevcut.

Stüdyo ve 1 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı Antalya Suites projesindeki cadde dükkanları için lansman dönemine özel olarak yüzde 15 indirim yapılıyor.

Antalya Suites projesi kapsamındaki cadde dükkanlarının fiyatları 5 milyon 940 bin TL'den başlıyor. Söz konusu projeden dükkan sahibi olmak isteyenler yüzde 35 peşinat verip kalan tutarı Sur Yapı bünyesinde 12 ay vade ile ödeyebiliyor. 

Sur Yapı Antalya Suites Cadde Dükkanları yüzde 15 indirimle satışa çıktı! 

Antalya Suites Cadde Dükkanları için 2 milyon 80 bin TL peşinat ödemesi yapıldığında kalan tutar ayda 320 bin TL taksitle 12 ayda ödenebiliyor. Söz konusu projede ayrıca peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı da sağlanıyor. 

Metrekare birim fiyatlarının 180 bin TL'den başladığı Antalya Suites projesinin teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Devasa bir “Akıllı Şehir” olma özelliği ile öne çıkan Sur Yapı Antalya'da, ünlü giyim mağazalarının yanı sıra şık restoranlar, kafeler ve bankalar bulunuyor.

Web: https://www.suryapi.com.tr/
Tel: 444 5 787  

Polat Holding imzası taşıyan Duna Pearl yılın konut projesi seçildi!

Shelton Bodrum projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Riva Country satışta! Kalyon'dan Riva'ya 1.300 villalık yeni proje!


Geri Dön