01 / 05 / 2024

Antalya projeler

Antalya projeler

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Antalya Kepez'de Deepo AVM çevresinde yapılacak karma projenin yapı ruhsatlarının alındığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten yapılan açıklama...

Antalya Kepez'e millet bahçesi müjdesi!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'e kazandırılacak yeni yeni eserler ve projeler kapsamında ilçeye yeni millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı inşaatında sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ilk tamamlanacak projeler arasında gösterdiği Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı'nda sona gelindi.

Antalya Kent Müzesi Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ilk tamamlanacak projeler arasında gösterdiği Antalya Kent Müzesi Kompleksi’nde çalışmalar yeniden başladı. 

Antalya'nın yeni projeleri umutlandırdı!

Antalya İstanbul’dan sonra Türkiye’nin dünya çapındaki ikinci markası. Hakikaten son yıllarda uluslararası standartlarda tesisler açıldı ve çok ciddi anlamda turist çekiyor. Antalya için yeni projeler planlanıyor..

Antalya'ya metro müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bölgede hayata geçirilecek yatırımlar ve projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Türel, Büyük Liman'dan Kundu'ya kadar metro yapılacağını söyledi.

Antalya projeleri Katar'da görücüye çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesinin geliştirdiği projeler, Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen "EXPO Turkey By Qatar 2018 Fuarı"nda tanıtıldı. 

Mega projeler Antalya'yı uçuracak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin geleceğine yön verecek projelerin startını verdi. Projeler Antalya’nın marka değerini arttıracak.

Antalya Konyaaltı'nda yapı inşaatı ihalesi 13 Temmuz'da!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konyaaltı İlçesinde yer alan alanda, hazırlanan avan ve/veya konsept projeler kapsamında yer alan ünitelerin/yapıların yapımı ve işletilmesi için ihale yapacak..

Ege'deki dev projeler gayrimenkul fiyatlarını 4 kat artırdı!

İstanbul-İzmir Otoyolu, İzmir-Ankara Yüksek Hızlı Treni, Antalya-İzmir Otoyolu gibi dev projeler, Ege'nde gayrimenkullerin değerini 4 kat artırdı.

Antalya Kaputaş Plajı'ndaki projeler için dava açıldı!

Antalya Kaş İlçesi'nde dünyanın en iyi plajları arasında gösterilen Kaputaş Plajı'na plaj, tuvalet ve büfe projesine karşı dava açıldı. Kaş Belediyesi'nin uygulamalarının plajın doğal karakterini bozduğu belirtildi.

Antalya Muratpaşa'daki yeni binalara ruhsat şartı!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ilçedeki projeler hakkında bilgi verdi. Uysal, ''Renk konsepti ruhsat şartımız'' dedi.

Türkiye'nin en önemli projeleri Antalya'da hayata geçiyor!

Antalya Büyüksehir Belediyesi kentin marka değerine katkı sağlayacak vizyon projeleri ile göz doldurmaya devam ediyor. İşte o projeler...

Antalya Konyaaltı'da projeler hazır!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Öğretmenevleri Mahallesi'nde Kapalı Semt Pazarı; Uncu Ali Parkı içersinde ise ATM Parkı yapımı için projeleri tamamlandı Konyaaltı Belediyesi, modern kent yapısının bir parçası haline gelen kapalı semt pazarı sayısını artırıyor.

Antalya projeler Haberi

Antalya projeler

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin açıklaması şöyle:


Antalya İli Kepez İlçesinde bulunan ve  İştiraklerimizden TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim A.Ş. ile Hastalya Motorlu Vasıtalar Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin de malikler arasında yer aldığı,  Deepo AVM'nin bulunduğu parsel ile   komşu   parseller birleştirilmiştir. Birleştirilen parselde gerçekleştirilecek Deepo AVM'nin genişleme projesini de kapsayan otel, ofis ve ticari alanlardan  oluşması planlanan karma proje inşaatının başlayabilmesi için  İmar Kanunu'nun 21.nci  maddesi hükmü çerçevesinde alınması gereken "Yapı Ruhsatı"...