03 / 05 / 2024

Antalya projeleri 2015

Antalya projeleri 2015

Son 13 yılda nüfusu yüzde 50 oranında artan Antalya'da hem doktor başına düşen hasta sayısı, hem de derslik başına düşen öğrenci sayısı düştü. Yaşam kalitesi arttı.

Antalya projeleri CITYEXPO'da tanıtıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, CITYEXPO 5. Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nın gözdesi oldu. Büyükşehir standı en çok ziyaretçi çeken stantlar arasında yer aldı. Hayata geçirilen vizyon projeler, Başkan Menderes Türel tarafından tanıtıldı.

Antalya'ya 20 milyon liralık yatırımla yüzme havuzu yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'ya 20 milyonluk kapalı yüzme havuzu yapmak İstediklerini söyleyerek, 20 milyon liralık kapalı havuz yapmak için ödenek hazır bekliyor, dedi...

TOKİ'den Antalyalılara büyük müjde! O iki ilçeye 376 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Antalya projeleri ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

İşte Antalya’nın mega projeleri!

Antalya’da farklı sektörleri kalkındıracak 11 mega projenin inşa ediliyor. İşte Antalya’nın mega projeleri..

Antalya projeleri Katar'da görücüye çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesinin geliştirdiği projeler, Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen "EXPO Turkey By Qatar 2018 Fuarı"nda tanıtıldı. 

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Antalya'nın vizyon projeleri MIPIM 2017'de tanıtıldı!

Antalya Büyüksehir Belediyesi'nin projeleri Fransa’nın Cannes sehrinde düzenlenen dünyaca ünlü ‘Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’ MIPIM’in gözdesi oldu.

Antalya'nın vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı!

Katılımcı belediyeciliğin Türkiye’deki en güzel örneklerini veren Antalya Büyükşehir Belediyesi, projelerini sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşmaya devam ediyor. Büyükşehir’in Antalya’nın geleceğine yön verecek vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı

Antalya'nın vizyon projeleri ticareti canlandıracak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Doğu Garajı, Nekropol, Balbey, Kent Müzesi projeleri ile Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Konyaaltı Sahili vizyon projelerinin esnafın ticaretini canlandıracağını söyledi.

Antalya'da yabancıya konut satışları düştü!

TÜRKİYE İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Antalya'da yabancıya 2015 yılında 6 bin 72 konut satışı yapılırken, geçen yıl rakam 4 bin 352'de kaldı. Antalya'da 2015'te toplamda ise 64 bin 396 olan konut satışı sayısı, geçen yıl 60 bin 608'e geriledi.

Antalya hızlı tren projeleri 2017'de tamamlanacak!

Antalya hızlı tren hayaline iki koldan koşuyor. Kenti Eskişehir ve Kayseri üzerinden hızlı tren ağına bağlayacak iki yatırımın etüt projeleri 2017’de tamamlanıyor.

Türkiye'nin en önemli projeleri Antalya'da hayata geçiyor!

Antalya Büyüksehir Belediyesi kentin marka değerine katkı sağlayacak vizyon projeleri ile göz doldurmaya devam ediyor. İşte o projeler...

Menderes Türel, Antalya'daki projeleri anlattı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Salı Grubu’nun iftar yemeğine katılarak Antalya'daki projeleri anlattı. Başkan Türel, çoğu projenin çok önemli olduğunu belirtti.

Antalya'da konut satışları düştü!

Antalya'da 2015 yılı Nisan ayında 6 bin 219 konut satılırken bu sayı, 2016 Nisan ayında yüzde 1,08 oranında azalarak 6 bin 152'ye düştü.

Antalya projeleri 2015 Haberi

Antalya projeleri 2015

Son 13 yılda nüfusu yüzde 50 oranında artan Antalya'da hem doktor başına düşen hasta sayısı, hem de derslik başına düşen öğrenci sayısı düştü. Yaşam kalitesi arttı.


Antalya ekonomisi son 13 yılda büyürken, bu durum iş ve aş arayan binlerce insanın umut yolculuğunu Antalya'ya yönlendirdi. Antalya son yıllarda nüfusu en çok artan illerin başında geldi. 2002 sayımlarında 1 milyon 483 bin olan nüfus, 2014'te 2 milyon 222 bine çıktı. 12 yıllık tabloda artış yüzde 49.8 gibi inanılmaz bir orana ulaştı. Yani son 12 yılda Antalya nüfusuna, kendisinin yarısı kadar bir nüfus daha eklenmiş oldu. 


Nüfustaki bu artış eğitim ve sağlık alanında kamu yatırımlarını kritik hale getirdi. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesiyle, Antalya'da son 13 yılda sağlık yatırımları 633 milyon TL'ye çıktı....