29 / 04 / 2024

Antalya ruhsatlandırma

Antalya ruhsatlandırma

Döşemealtı Belediyesi, ilçe genelinde faaliyette olmasına rağmen ruhsatı olmayan işyerlerine ruhsat verdi. Antalya Döşemealtı'nda ayrıca 1.392 konut da ruhsatlandırıldı. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıkladı: İzmir-Antalya 3 saate düşüyor! 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde (KGM) düzenlenen 73'üncü Bölge Müdürleri Toplantısı’nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-Antalya arası 3 saatlik bir seyahat süresine düşecek" dedi. İşte son dakika açıklamasının detayları...

Depremde ruhsatlı binalardaki yıkım yapım ve denetim hatalarını işaret ediyor! 

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hasan Aksungur, imarlı bölgelerdeki ruhsatlı binalarda meydana gelen yıkımların, yapım ve ruhsatlandırma aşamalarında hataları işaret ettiğini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

4 milyon TL'ye kadar destek verilecek! Resmi Gazete’de açıklandı! Kredi ve faizler...

İhracatta sürdürülebilir bir artış sağlamak için, 4 milyon TL'ye kadar destek verilecek! İhracatçı firmalar için piyasaya giriş evrakları, ruhsatlandırma ve tescil işlemleri ile ilgili masraflar şirket başına yıllık yüzde 50 oranında ve 4 milyon TL'ye kadar karşılanacak.

Next Level Göktürk ve Next Level Country projelerinin tapu devri yapıldı!

Next Level Göktürk ve Next Level Country projelerinin tapu devri yapıldı. Pasifik GYO, gayrimenkullerde proje çalışmaları kapsamında ruhsatlandırma aşamasına geçildiğini açıkladı. 

Antalya Kemer için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili, Kemer ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Antalya Gündoğmuş için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Antalya'daki Tramvay Hattı iddialarına cevap!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Antalya Meydan-Havalimanı-EXPO Tramvay Hattı ile ilgili iddialara yanıt verdi.

Bağlar'da kayıtdışı iş yerleri ruhsatlandırıldı!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi tarafından vergi dairesi ve esnaf odalarıyla ortaklaşa gerçekleştirdiği  denetimlerde tespit edilen 3 bin 400 iş yerinin yüzde 80’inin ruhsatlandırma ve vergilendirme işlemini gerçekleştirdi.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem projesinde son durum ne?

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi kapsamında çalışmaların sürdüğü Meltem Bulvarı-100. Yıl Bulvarı arasında kalan kısmın doğu aksına (Eğitim Araştırma Hastanesi önü) sıcak asfalt döküldü. Hızla ilerleyen ray montajı da Eğitim Araştırma Hastanesi kavşağına kadar geldi.

Antalya Kaş için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili Kaş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31129 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Havalimanı ihalesi neden iptal edildi? Cahit Turhan açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan: "Antalya Havalimanı'na ilişkin ihale, finans piyasasının stabil hale gelmesi talebi nedeniyle iptal edildi." dedi...

Antalya Havalimanı'nın kapasite artırma ve işletme ihalesinin iptali meclise taşındı! 

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan'ın, ihalenin ne gerekçeyle iptal edildiğini, iptal sürecine kadar kaç firmanın teklif verdiğini ve bu firmaların hangileri olduğunu açıklamasını talep etti... 

Antalya'da acele kamulaştırma kararı!

Antalya'da bulunan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya ruhsatlandırma Haberi

Antalya ruhsatlandırma


Döşemealtı Belediyesi, ilçe genelinde ruhsat çalışmalarını sürdürüyor.  Döşemealtı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yüzde 60’a yakını faaliyette olup ruhsatı bulunmayan işletmelere ruhsat verdiler. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ruhsat Denetim Müdürlüğü’de bu yıl bin 392 konut, 373 ticari alan ile 29 kamu tesisi için ruhsat verildi. 

2017 yılında iskan alan konut sayısı 831 olurken, 130 ticari iskan verildi. 2016’da ise bin 470 konut ruhsatı ile 645 ticari ruhsat verildi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ihalesi gerçekleştirilen Türkiye’nin 10’ncu hipodromunun inşaat ruhsatları, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç tarafından zaman kaybedilmeden imzalanmak suretiyle ilgili kurumlara teslim...