17 / 05 / 2024

Antalya sahilleri yenilendi mi

Antalya sahilleri yenilendi mi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’nin en güzel plajları arasında yer alan Mavi Bayraklı Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı, Kadınlar Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı yeni sezona hazır.

Antalya'da yerleşik yabancıların sayısı pandemiyle katlandı!

Güneşi, sahilleri, doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel dokusuyla 12 ay boyunca turistlerin merkezi olan Antalya, koronavirüs sürecinde de kente yerleşmeyi isteyen yabancıların gözdesi haline geldi. 

Antalya Gebiz Camii yenilendi!

Antalya'da yer alan Gebiz Merkez Camii’de bakım, onarım, tadilat çalışmaları gerçekleştirildi.

Alanya Kalesi, Patara ve Fırnaz Koyu'nun sit statüleri yenilendi!

Türkiye’nin tarihi, doğal ve turistik güzellikleriyle bilinen Antalya’nın Alanya Kalesi, Kaş Patara ve Fırnaz Koyu ile Demre'nin Taşdibi Yarımadası'nın sit statüleri yenilendi.

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin yolları yenileniyor!

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin alt yapısı yenilendi. Belediye yol çalışmasına başladı. Asfalt ve kaldırım yenileniyor.

Antalya Konyaaltı'nın kaldırımları yenilendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Konyaaltı İlçesi’ndeki sorumluluğu bulunan caddelerde eskiyen kaldırımları yenileyerek, modernize etti.

Antalya Demre sahil yolu yenilendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri sıcak asfalt çalışmalarına merkezden en uzak mahallelere kadar aralıksız devam ediyor. Ekipler Demre’nin bin 200 metre uzunluğundaki sahil yolunu sıcak asfalt ile kaplıyor.

Antalya sahilleri yenilendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’nin en güzel plajları arasında yer alan Mavi Bayraklı Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı, Kadınlar Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı yeni sezona hazır.

Antalya Kovanlık yolu yenilendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Döşemealtı İlçesi’ne bağlı Kovanlık Mahalle yolunu sıcak asfalt ile kaplıyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı altyapı ekipleri tamamen bozulan yolun altyapısını tamamladı.

Antalya Gazipaşa Anaokulu binası yenilendi!

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi'nin geçtiğimiz aylarda Antalya Valiliği ve Gazipaşa Kaymakamlığı ile gerçekleştirdiği protokol ile onarım ve tadilatını üstlendiği Gazipaşa Anaokulu binası baştan aşağı yenilenerek eğitim ve öğretime açıldı.

Antalya Aklar'daki su deposu yenilendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kaş’ın Aklar Mahallesi Saklıkent mevkiinde bulunan eski su deposu terfi merkezini 2 milyon 170 bin lira harcayıp, sil baştan yeniledi.

Tarihi Antalya Dokuma Fabrikası, park olacak!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından halka açılan Dokuma Fabrikası’nın tabelası aslına uygun şekilde yenilendi. Dokuma Fabrikası’nın kent parkı olarak düzenlenerek halka açılması için yapılan çalışmalar sürüyor.

Antalya OSB'de arsa fiyatları neden yenilendi?

Antalya OSB'nin arsa metrekare fiyatları, arsa ve altyapı maliyetlerde yaşanan artışlar nedeniyle yeniden düzenlendi. Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, "OSB'ler kar amacı gütmeyen kuruluşlardır. " dedi.

Antalya Belek Güral Premier Hotel yenilendi!

Antalya Belek'teki Güral Premier Hotel, iki yılda 150 milyon TL'lik yatırımla tamamen yenilendi. Otel, toplam 120 dönüm alan üzerindeki 570 odasıyla misafirlerini ağırlıyor.

Antalya sahilleri yenilendi mi Haberi

Antalya sahilleri yenilendi mi


Türkiye’nin ve dünyanın turizm cenneti Antalya’nın sahilleri, 1 Haziran’da yaz sezonunu açıyor. Hazırlık çalışmaları son aşamaya gelen Büyükşehir Belediyesi’ne ait Kadınlar Plajı, Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı ve Beldibi Atatürk Parkı Plajı, yerli ve yabancı misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya hazırlanıyor.

KADINLAR PLAJI’NDA YOK YOK

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in göreve gelir gelmez pozitif ayrımcılık yaparak hizmete açtığı Kadınlar Plajı’nda sezon hazırlıkları tamamlandı. Yaz sezonunda on binlerce kadını ağırlayan Kadınlar Plajı’nda tüm bölümler yenilendi. Kadınların gün boyu rahatlıkla zaman geçirebilecekleri alanda plaj bölümü, market, pastane, restoran ve hamam üniteleri bakımdan geçirildi. 08.00-19.00 saatleri arasında kadınların ücretsiz olarak kullanabileceği 1100 adet şezlong konuldu. Minderleri su geçirmez kılıflarla değiştirildi. Romatizma hastası olan yaşlılar için ince kum havuzu oluşturuldu.

ÇOCUKLAR DA UNUTULMADI

Yapılan peyzaj...