02 / 05 / 2024

antalya santral metrekare fiyatı

antalya santral metrekare fiyatı

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3 bin 100 hak sahibinin yer aldığı Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesiyle bölgede evlerin metrekaresinin en az 3 bin lira olacağını belirtti.

Antalya Kepez Santral'de 472 aile dairelerine kavuştu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde inşaatı tamamlanan 472 aileye evleri teslim edildi. 

Antalya Kepezaltı ve Santral mahallelerinde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesi inşaatının zamanında tamamlanmadığını anımsatan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, kira yardımı ödemelerini de alamayan vatandaşın mağdur edildiğini belirtti.  

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri dönüşüm projesinde son durum ne?

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yapımı tamamlanan A parseldeki 606 dairenin anahtarlarını hak sahiplerine teslim eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki günlerde yapım çalışmaları tamamlanacak.

Antalya Kepez-Santral projesinde hak sahipleri evlerine kavuşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaat çalışmaları tamamlanan 460 daireyi 28 Temmuz Salı günü törenle hak sahiplerine teslim edecek.

Antalya Kırcami ve Kepez-Santral’de tapu bayramı!

Antalya Kırcami ve Kepez Santral’de tapu bayramı yaşanacak. Tapu dağıtımının söz verilen tarihe yetişmesi için büyük çaba sarf eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tapuları bizzat kendisi dağıtmak için hafta sonu gerçekleşen törenlere katılmak üzere Antalya’da olacak.  

Sur Yapı Antalya’da imalat tamamlandı!

Sur Yapı’nın Kepez-Santral bölgesinde hayata geçirdiği Antalya Projesi'nin inşaatı hızla devam ediyor. Projede 450 bin metrekare imalat tamamlandı.

Antalya Kepez-Santral'de dönüşüm tam gaz!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine ait konutların inşaatı son sürat devam ediyor.r örülmeye başladı.

Kepezaltı Santral’de 19 bin konut inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ''Kepezaltı ve Santral mahallelerinde 1 milyon 319 bin metrekare alanda 19 bin konut inşa ediliyor'' dedi.

Antalya Santral Mahallesi dönüşüm projesinde kuralar çekildi!

Antalya Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri tapular için kura çekimi gerçekleştirdiler. 

Antalya Kepez-Santral projesinde kura heyecanı başladı!

Antalya Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi, içinden geçen raylı sistem hattı, akıllı şehircilik sistemleri, eğitim, sağlık tesisleri, sosyal ve kültürel tesis alanları ve bünyesindeki 260 dönümlük parkıyla Antalya’nın değerine değer katacak.

Antalya Kepez Santral projesinde ilk beton döküldü!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi Kepez-Santral projesinin inşaatı başladı.

Antalya Kepez-Santral dönüşüm projesinde inşaat başladı!

Sur Yapı'nın Antalya Kepez-Santral bölgesinde hayata geçireceği dev kentsel dönüşüm projesinin ilk etabında inşaat başladı. 

Antalya Kepez-Santral'de çevreci dönüşüm!

Türkiye’nin en büyük ve sorunsuz kentsel dönüşüm projesi olan Antalya Kepez-Santral, aynı zamanda en çevreci geri dönüşüm çalışmasına da sahne oluyor.

antalya santral metrekare fiyatı Haberi

antalya santral metrekare fiyatı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ekim ayı meclis toplantısında 24 Kasım 2014'te Bakanlar Kurulu kararıyla 'riskli alan' olarak belirlenerek kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Kepez ilçesinde Kepezaltı ve Santral mahallelerinin imar plan değişikliği CHP ve MHP grubunun ret oylarına karşı Ak Parti grubunun oylarıyla kabul edildi.


'RIZA OLURSA YAPABİLİRİZ'

Oylama öncesi muhalefet partilerinin eleştirilerini yanıtlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, 3 bin 100 hak sahibinin bulunduğu her iki mahallede halkın talebinin arsa tapusu olduğu iddialarının somut hiçbir geçerliliği olmadığını söyledi. İlgili yasa gereği projeye bölge halkının üçte 2'sinin rıza göstermesi gerektiğini kaydeden Türel, “Projeyi ancak bu rıza olursa yaparız. Antalya'da, Türkiye'de eşi görülmemiş bir şekilde, önemli bütün projelerimizi referanduma sunduk. Raylı sistem projesine böyle başladım. Şarampol Caddesi'nde ayın 18'inde bunu yapıyoruz" diye konuştu.


'GELİR ÜÇ...