01 / 05 / 2024

Antalya Seyhan Meydanı toplu açılış

Antalya Seyhan Meydanı toplu açılış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Seyhan Caddesi'ndeki Kepez Arena Spor Salonu meydanında gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşma yaptı.

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Antalya'da kira fiyatlarına protesto: ‘Yabancıya konut satışı durdurulsun’

Tatilcilerin gözdesi Antalya'da artan konut fiyatları sebebiyle mağduriyet yaşayanların bir araya geldiği Dayanışma Platformu, Antalya Müzesi önünden Cumhuriyet Meydanına yürüyüş düzenledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Mustafa Geyikçi'den Antalya Finike'deki 'Kent Meydanı' projesine ilişkin açıklama!

Antalya’nın Finike ilçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Geyikçi, hayata geçirmeyi planladıkları 'Kent Meydanı' projesinin çıkmaza girdiğini dile getirdi. 

İzmir Balıkçılar Meydanı projesinde usulsüzlükleri şikayet eden mühendise sürgün!

Balıkçılar Meydanı projesindeki usulsüzleri şikayet eden mimar Seyhan Çetin şeflikten mühendisliğe düşürüldü. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Antalya'daki Tramvay Hattı iddialarına cevap!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Antalya Meydan-Havalimanı-EXPO Tramvay Hattı ile ilgili iddialara yanıt verdi.

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

Antalya Elmalı'ya kent meydanı projesi geliyor!

Antalya Elmalı'da birçok sorunu çözmesi planlanan Elmalı Kent Meydanı Projesi hayata geçirilecek.

Antalya Elmalı'da Kent Meydanı inşa edilecek!

Antalya Elmalı Belediyesi,  ilçede bulunan birçok sorunu çözüme kavuşturacak Elmalı Kent Meydanı Projesi'ni hayata geçirecek.

Adana Kent Meydanı'nda inşaatlar tamamlanıyor!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından başlatılan Adana Kent Meydanı projesinde inşaatlar tamamlanıyor. 41 bin 892 metrekare alan üzerinde kurulan proje 7 etaptan meydana geliyor.

Adana Kent Meydanı'nda inşaat devam ediyor!

Seyhan Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri yapımı devam eden “Adana Kent Meydanı”nda incelemelerde bulundu.

Antalya'da 3 gayrimenkulün YİD ihalesi 29 Mart'ta!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Müze Meydanı/Varyant Bölgesi 40.210 metrekare, Beach Park Bölgesi 373 bin 896 metrekare, Akdeniz Bulvarı 374 bin 343 metrekare taşınmaz yap işlet devret modeli ile ihale ediliyor.. 

Antalya'da kentsel tasarım projesi başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ali Çetinkaya Caddesi, Meydan Kavşağı ve Ali Çetinkaya caddesine bağlanan alternatif yollarda kentsel tasarım projesine başladı.

Adana Kent Meydanı Projesi’nde yıkımların yüzde 70'i tamamlandı!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ’Kent Meydanı Projesi’nde incelemelerde bulundu. Son yılların en büyük vizyon projesi olarak nitelendirilen proje kapsamında yıkımların yüzde 70 oranında tamamlandı.

Antalya Seyhan Meydanı toplu açılış Haberi

Antalya Seyhan Meydanı toplu açılış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ben ne demiştim, hatırlayın. 'İnlerine gireceğiz' demiştim. İnlerine girdik ve devam ediyor bu süreç. Ey Pensilvanya, daha dün, her türlü hakareti ettiğin, her türlü kumpası kurduğun bir yapının gölgesine sığınmak da seni kurtarmayacak. Ey Doğan medyası ve yandaşları, bugüne kadar her fırsatta ortaya koyduğunuz iki yüzlülüğünüz, bu defa işe yaramayacak" dedi. 


Erdoğan, Seyhan Caddesi'ndeki Kepez Arena Spor Salonu meydanında gerçekleştirilen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Diyanet İşleri Başkanlığının bastırdığı Kürtçe mealli Kuran-ı Kerim'e değinerek, "Meali gösterdiğimde, çıkıyor onların eş başkanı, 'Diyanet İşleri Başkanlığı ona bir tane hazırlatmış göndermiş' diyor. Halbuki 10 bin adet bastırmış ve bunu Güneydoğu'ya ücretsiz olarak göndermiş. Niye? Benim Türkçe bilmeyen Kürt kardeşlerim Kürtçe mealli Kuran-ı Kerim'i öğrenebilsin diye. Bu Diyanet İşleri Başkanlığı...