19 / 05 / 2024

Antalya Spa İşletme Müdürü Dürdane Çakmak

Antalya Spa İşletme Müdürü Dürdane Çakmak

Antalya’da Spa İşletme Müdürü Dürdane Çakmak, “Turizmde tesislerin ve acentelerin yaşadığı kayıplar, turizmin alt sektörü olan kuyum ve deri mağazaları, Spa merkezleri ile birlikte alternatif turizm alanları için de büyük bir tehdit” dedi.

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Max Level Hotel-SPA için düğmeye basıldı! Antalya'ya 5 yıldızlı otel geliyor!

Ilgınlar Turizm, Antalya Manavgat'ta hayata geçireceği yeni otel projesi için düğmeye bastı. 486 oda ve 1060 yatak kapasiteli otel 206 milyon 656 bin TL'ye mal olacak.

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı!

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı. Manavgat Ilıca'da yer alan otelin kapasite artışının maliyeti 11 milyon 282 bin 544 TL olarak belirtildi.

Orman Genel Müdürlüğü Antalya'da gayrimenkul satacak!

Konyaaltı Orman İşletme Müdürlüğü, Antalya Konyaaltı'nda yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Kumluca Orman İşletme Müdürlüğü Antalya'da 5 bin metrekarelik arsa satıyor!

Kumluca Orman İşletme Müdürlüğü, Antalya Kumluca'da yer alan 5 bin metrekarelik arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte o ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

DHMİ Antalya Havalimanı'ndaki terminalleri kiraya veriyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Antalya Havalimanı'nın İç/Dış Hatlar, Genel Havacılık, CIP Terminalleri ve Mütemmimlerinin İşletme Haklarını kiraya veriyor. İhalenin geçici teminat tutarı 40 milyon Euro olarak belirlendi. 

Antalya Konyaaltı'ndaki aykırı işletmelere müdahale edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahili’nde kendi alanı dışına taşan işletmelerin halkın plajı kullanımını kısıtlayıcı uygulamalarına müdahalede bulundu. Vatandaşların sahilden en iyi şekilde yararlanabilmeleri için, localar ve ihlaller işletme sınırları içine alındı. 

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı sahili işletme ihalesinin iptali hakkında açıklama! 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesine ilişkin mahkemece verilen yürütmeyi durdurma kararına ilişkin şunları söyledi; "Bize resmi yazı geldiği an itibarıyla tüm belgelerimizi belediye olarak vereceğiz, sonucu hep birlikte bekleyeceğiz" 

İptal edilen 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' ile ilgili ses kayıtları ortaya çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' işletme ihalesini tek taraflı iptal etmesinin ardından, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer’in ortaya çıkan ses kaydı tartışmaları aleevlendirdi...

Antalya Havalimanı'nın kapasite artırma ve işletme ihalesinin iptali meclise taşındı! 

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan'ın, ihalenin ne gerekçeyle iptal edildiğini, iptal sürecine kadar kaç firmanın teklif verdiğini ve bu firmaların hangileri olduğunu açıklamasını talep etti... 

Antalya Havalimanı ek yatırım için ihaleye çıkıyor!

DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından Antalya Havalimanı’nın kapasitesinin artırılması amacıyla CIP terminalleri ve mütemmimlerinin işletme haklarının kiralanması için ihale düzenlenecek.

Antalya Havalimanı'nda kapasite artırılacak!

Antalya Havalimanı'nın Kapasite Artırımına Yönelik İlave Yatırımların Yapımı ile İç/Dış Hatlar, Genel Havacılık, CIP Terminalleri ve Mütemmimlerin İşletme Haklarının Kiraya verilmesi işi ihale edilecek.

Antalya Kemer'de günlük ev kiralayanlara ceza!

Antalya Kemer'de kayıt dışı olarak günübirlik ev kiralayan 10 kişi 103 bin 830 lira cezaya çaptırıldı. Bölgede 10 işletme bünyesindeki 105 ev de sisteme kayıt edildi.

Antalya Spa İşletme Müdürü Dürdane Çakmak Haberi

Antalya Spa İşletme Müdürü Dürdane Çakmak

Rixos Downtown Antalya içerisinde yer alan Royal Spa’nın İşletme Müdürü Dürdane Çakmak, yaklaşan turizm sezonunu değerlendirdi. Rus ve Avrupa pazarlarında düşüş beklendiğini ifade eden Çakmak, “Turizmde tesislerin ve acentelerin yaşadığı kayıplar, turizmin alt sektörü olan kuyum ve deri mağazaları, Spa merkezleri ile birlikte alternatif turizm alanları için de büyük bir tehdit” dedi.


KRİZDEN SADECE OTEL VE ACENTELER ETKİLENMEYECEK

Dürdane Çakmak, yaklaşan turizm sezonu öncesinde turist sayısında beklenen düşüşün sadece oteller ve acenteleri olumsuz etkilemediğini belirtti. Turizmin olumsuz etkilenmesinin Antalya’da A’dan Z’ye pek çok sektöre olumsuz etkiler yaptığını ifade eden İşletme Müdürü Çakmak, “Şu anda turizmdeki düşüş sadece otelciler ve acentecileri olumsuz etkileyecekmiş gibi konuşuluyor. Ancak burada Antalya’ya gelen turistlerin şehir içindeki esnaftan, otel içerisindeki Spa ve fotoğrafçıya kadar herkesi olumsuz etkileyecek”...