28 / 04 / 2024

Max Level Hotel-SPA için düğmeye basıldı! Antalya'ya 5 yıldızlı otel geliyor!

Max Level Hotel-SPA için düğmeye basıldı! Antalya'ya 5 yıldızlı otel geliyor!

Ilgınlar Turizm, Antalya Manavgat'ta hayata geçireceği yeni otel projesi için düğmeye bastı. 486 oda ve 1060 yatak kapasiteli otel 206 milyon 656 bin TL'ye mal olacak.



Ilgınlar Turizm, Antalya Manavgat'ta inşa edeceği yeni otel projesi için start verdi. Söz konusu otel 206 milyon 656 bin TL'ye mal olacak.

Max Level Hotel-SPA adıyla yükselecek olan otel projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlamıştı. Söz konusu proje için ÇED olumlu kararı verildi.

486 oda ve 1060 yatak kapasiteli Max Level Hotel-SPA Antalya İli, Manavgat İlçesi, Gündoğdu Mah, 574 Ada 4 Parsel üzerinde hayata geçirilecek.

İnşaat alanının 31 bin 199 metrekare olarak belirlendiği Max Level Hotel-SPA'nın yükseleceği arazi 18 bin 112 metrekare yüzölçümüne sahip olup Şükrü Ilgın ve Ilgınlar Turizm İnş. Tic. A.Ş. adına kayıtlı.

Max Level Hotel-SPA için düğmeye basıldı! Antalya ya 5 yıldızlı otel geliyor!

MAX LEVEL HOTEL-SPA NEREDE? 

Max Level Hotel-SPA Antalya merkeze yaklaşık 50 kilometre, Manavgat ilçesine 14 kilometre mesafede mesafede yer alıyor. Söz konusu faaliyet alanına 100 metre mesafede Side Crown Serenity ve Side Crown Sunshine otelleri bulunuyor.

MAX LEVEL HOTEL-SPA NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

Yılın 8 ayı boyunca hizmet vermesi planlanan ve 24 ayda tamamlanacak olan Antalya Max Level Hotel-SPA'nın inşaatında 50 personelin çalışması planlanıyor. 

Konya'da 182 adet Hazine arsası satılıyor! Milli Emlak'tan büyük Ekim fırsatı! 

Ek MTV'yi ödemeyenler yandı: Maaşınızı alamayabilirsiniz!

TÜİK verilerine göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı!


Geri Dön