09 / 05 / 2024

Antalya Stadı kirası

Antalya Stadı kirası

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gencer, Antalya Stadı'na maç başı ödedikleri ücretin yüksek olduğunu belirterek, "Üniversite stadını 5 bin liraya kiralarken şimdi maç başı 80 bin lira ödüyoruz. Dayanacak gücümüz kalmadı." dedi.

Barınma sorunu öğrencileri de vurdu: O ilde 40 metrekare 1+1 evin kirası 4 bin TL'den başlıyor! 

Türkiye’nin en yoğun öğrenci nüfusunu barındıran şehirlerden biri olan Antalya’da öğrenciler barınma sorununa tepkili. Kentte, 40 metrekare 1+1 evin kirası 4 bin TL'den başlıyor. 

Rus ve Ukraynalılar akın etti! Antalya'da kiralar 130 bine çıktı!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası bu iki ülkenin vatandaşları yaşamak için Antalya'ya gelmeye başladı. Bu göçle birlikte Antalya'da, deniz kenarındaki lüks dairelerin aylık kirası, 100 bin liranın üzerine çıktı. 

Antalya Serik'te kirayı ödeyemeyen kiracıya icra!

Antalya Serik’te Kovid-19 sebebiyle işleri kötüye giden esnaf Ramazan Çınar’ın mal sahibi Belek Mahallesi imamı Süleyman Yıldırım tarafından kirasını ödeyemediği için icra memurları eşliğinde dışarı atıldığı ileri sürüldü. 

Antalya Büyükşehir esnafın kira talebini reddetti!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, esnafın işyeri kirasının kamu tarafından ödenmesi çağrısı yaptı. Antalya Büyükşehir Belediyesi bu çağrıya rağmen kiracısı esnafın ‘kira almayın’ talebini reddetti.

Antalya'da kirasını ödeyemeyen kiracıya emlakçıdan 'anahtarını alırım' tehdidi! 

Koronavirüs sebebiyle çalışamayan Ayşe Biçici, evinin 1 aylık kirasını ödeyemedi. Evi kiralamasına aracı olan emlakçı Biçici'yi anahtarı alıp, evden atmakla tehdit etti...

Antalya Millet Bahçesi'nin yapımı durduruldu!

Antalya’da yıkılan eski stadın yerine yapımına başlanan Millet Bahçesi'nin yapımı durduruldu. Alanda bulunan palmiye ağaçları kurumaya yüz tuttu.

Antalya'da 1.250 euro kira TL’ye döndürüldü!

Antalya'da dükkanını euro ile kiralayan bir vatandaş aylık 1250 euro kirasını 6 bin 769 Türk Lirası'na sabitledi.

Mardan Antalyaspor Stadı 51 milyon TL'ye satılıyor!

Antalya İli Aksu İlçesi Kundu Köyü'nde yer alan 28.394,51 metrekare yüzölçümlü Mardan Antalyaspor Stadı 51 milyon TL bedel ile satışa çıkarılıyor.

Antalya'da ev kirasını ödeyemeyen aile sokakta kaldı!

ANTALYA'da ev kirasını ödeyemedikleri gerekçesiyle ev sahibi tarafından evden çıkartılan aile, yardım istedi. Baba çalınmasın diye eşyaların başında 4 gündür nöbet tutarken, komşularında kalan 5 kardeş okula gidemiyor.

Trabzon Akyazı Stadı 21 Kasım'da açılacak!

Trabzonspor’da yapımına 2013’te başlanan Akyazı Stadı’nda sona gelindi. Türkiye’nin deniz doldurularak inşa edilen ilk stadyum olma özelliğine sahip Akyazı 21 Kasım’daki Antalya maçıyla hizmete girecek.

Antalya Stadı, Antalyaspor’a devredildi!

Gençlik ve Spor Bakanlığına ait 33 bin kişilik Antalya Stadı, düzenlenen protokol töreniyle Antalyaspor’a devredildi.

Antalya Hasan Doğan Stadı yıkılıyor!

Antalya Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, önümüzdeki süreçte temeli atılacak ve açılışı yapılacak hizmetleri anlattı. Tütüncü, Hasan Doğan Stadı’nın yıkılarak yerine 10 bin kişilik yeni stat yapılacağını duyurdu.

Antalya Arena Stadı'nın yanındaki alan imara açılıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokolle stadyum ve spor tesisleri karşılığı TOKİ'ye devredilen, Antalya Arena'nın doğusundaki 40 bin metrekarelik köşe parsel için kollar sıvandı.

Antalya Stadı kirası Haberi

Antalya Stadı kirası

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Antalya Stadı'na maç başı ödedikleri ücretin yüksekliğinden yakınarak, "Üniversite stadını 5 bin liraya kiralarken şimdi maç başı 80 bin lira ödüyoruz. Dayanacak gücümüz kalmadı." dedi.


Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, stadı kiralamak için 15 gün önce Gençlik ve Spor Bakanlığına yaptıkları başvuruya net bir cevap alamadıklarını bildirdi.


A Milli Futbol Takımı'nın İsveç ile yaptığı milli maçta stadın güzelliğini tüm Türkiye'nin çok iyi gördüğünü ifade eden Gencer, "Yeni statlar şehrin takımı için yapılıyor. Başka kiracı bulma imkanı yok. Tek kiracı biziz. Bu nedenle stadın geleceğinin belirlenmesi gerekiyor. Antalyaspor olarak statsızlık yaşıyoruz. Stat yapıldığı günden itibaren bize kiralanması söz konusuydu ama çim problemi, müteahhitlerden kaynaklanan sıkıntılar gibi nedenlerle kiralanamadı. Belediyeye de bazı prosedürler gereği devredilemedi." dedi.


Kulüpler...