22 / 05 / 2024

Antalya Stadyumu bitti mi

Antalya Stadyumu bitti mi

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğinde inşa edilen stadyumun temeli 23 Haziran 2013 tarihinde düzenlenen törenle eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç tarafından atılmıştı.

Antalya Demirkapı Tüneli 2022'de açılacak!

Antalya'nın İbradı ilçesindeki Akdağ'da inşaatı devam eden Demirkapı Tüneli 2022'de hizmete açılacak. 5 dakikada karasal iklimden Akdeniz iklimine geçişi sağlayacak 5 kilometrelik çift tüp şeklindeki Demirkapı Tüneli'nde, fiziki çalışmaların yüzde 80'i bitti. 

Antalyaspor Kulübü, işletmelerden kira almayacak!

Antalyaspor Kulübü Derneği yönetimi, Antalya Stadyumu altındaki işletmelerden iki aylık kira almayacağını duyurdu…

Antalya'da internetten kiralık ev yalanı ATM’de bitti!

Antalya'da internet sitesi üzerinden kiralık ev ilanı vererek vatandaşları dolandırdığı öne sürülen 2 kişi ATM'de yakalanarak, gözaltına alındı.

Alanya Hasta Yakınları Tesisi'nin kaba inşaatı bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanya’da inşa edilen Hasta Yakınları Sosyal ve Kültürel Tesisi’nin kaba inşaatı bitti. Tesisin yakın zamanda hizmete açılması planlanıyor.

Yozgat Sorgun Stadyumu açılışa hazır!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Yozgat'ta temeli atılan Sorgun Stadyumu'nun inşaatı bitti. 5 bin seyirci kapasiteli stat açılışa hazır hale getirildi.

Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi'nin yüzde 70'i bitti!

Antalya Finike'de inşa edilen Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi'nin yüzde 70'i bitti. 32 milyon TL'lik merkezin Aralık ayında teslim edilmesi bekleniyor.

Antalya Perge Stadyumu restore edilecek!

Antalya'da, Perge Antik Kenti'ndeki 12 bin kişilik Perge Stadyumu,orijinaline uygun restore edilecek. Perge Stadyumu, Anadolu'nun en büyük antik stadyumlarından biri.

Antalya Sarısu-Tünektepe Teleferik Hattı tamamlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Sarısu-Tünektepe Teleferik Hattı'nın bittiğini, Batı Çevreyolu ikinci etabının da birkaç hafta içinde ulaşıma açılacağını söyledi.

19 Mayıs Stadyumu'nun inşaatı yüzde 83,5 bitti!

Gençlik ve Spor Bakanlığınca TOKİ'ye yaptırılan 19 Mayıs Stadyumu'nun inşaat çalışmalarının yüzde 83,5'lik bölümü ile dış cephe kaplamasının yüzde 75'i tamamlandı.

Münir Karaloğlu Antalya Arena inşaatını yerinde inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Arena Stadyumu, Meydan-Havalimanı tramvay hattı ve havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Karaloğlu emeği geçenlere teşekkür etti.

Antalya’da yıkılan stadın yerine halka açık park yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, Türkiye’nin hatta dünyanın en iddialı kent müzesi projelerinden biri olarak nitelendirdiği Kent Müzesi Projesi’nin ilk adımı Atatürk Stadyumu’nun yıkımıyla başladı.

Yıkılan Antalya Atatürk Stadyumu'nun yerine ne yapılacak?

Türkiye'de yıkılan her stadın milyonlarca lira değerindeki arazilerinde gökdelenler ve AVM'ler yükselirken, Antalya Atatürk Stadyumu, park olacak. Stadyum hatırlardaki yerini Antalya Kent Müzesi'nin bir bölümü olarak korumaya devam edecek.

Antalya Kent Müzesi projesi yıkımları başladı!

ANTALYA'da sporun kalbinin attığı, birçok heyecana, hüzne, sevince sahne olan Atatürk Stadyumu, yerine yapılacak 'Kent Müzesi' kapsamında park olarak kente hizmet verecek.

Antalya Stadyumu bitti mi Haberi

Antalya Stadyumu bitti mi


Temeli geçtiğimiz yıl Haziran ayında düzenlenen törenle eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç tarafından temeli atılan Antalya Stadyumu inşaatının karkası tamamlanmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğinde inşa edilen 33 bin kişilik Antalya Stadyumu hızla yükseliyor. Stadyumun temeli 23 Haziran 2013 tarihinde düzenlenen törenle eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç tarafından atılmıştı. 

Antalyaspor'un hizmetinde olacak Stadyumu TOKÎ'nin 2012 yılı aralık ayında düzenlediği ihaleyi kazanan AKAY İnşaat yapıyor. Toplam 85 bin metrekare inşaat alanına sahip stadyumun ihale şartnamesine göre 800 günde bitirilmesi planlanıyordu. Stadyum Antalya ve Antalyaspor'un hizmetinde olacak.


Antalya...