09 / 05 / 2024

antalya stadyumu proje

antalya stadyumu proje

TOKİ tarafından ihalesi yapılan Antalya Stadyumu'nun inşa çalışmaları devam ediyor. Antalya Stadyum Projesi Şantiye Şefi İnşaat Mühendisi Şeref Sertaç Çelik, projede tribünlerin yapım şekliyle ilgili değişiklik yapıldığını doğruladı...

Aderan Global'den Antalya'ya 26 konutluk yeni proje! Palma Residence için start verildi! 

Antalya’nın yeni rezidans yaşamı Palma Residence projesi için start verildi. 26 konuttan oluşan proje Aderan Global tarafından hayata geçiriliyor.

TOKİ Antalya projesi resmen başlıyor! 357 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya projesi resmen başlıyor. 357 yeni konutun yer aldığı proje 284 milyon 241 bin 621 TL'ye mal olacak.

Antalya Kepez’e 360 konutluk yeni proje geliyor! 331 milyon TL’lik proje için düğmeye basıldı!

Şirazi Grup Adi Ortaklığı, Antalya Kepez’de 360 konutluk inşa edecek. Bahsi geçen proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

TOKİ'den Antalya'ya 357 konutluk yeni proje geliyor! 284.2 milyon TL'ye mal olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya projesi 284 milyon 241 bin 621 TL'ye mal olacak. 357 konutun yer aldığı proje Serik'te inşa edilecek.

The Love Collection Antalya yüzde 50'si peşin, kalanı teslime kadar taksitle satışta! Yeni proje! 

The Love Collection Antalya projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. Peki The Love Collection projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

TOKİ'den Antalya'nın tek bir ilçesine 357 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya'da 357 yeni konut inşa edecek. Söz konusu proje Serik'te yükselecek.

Sur Yapı Antalya Suites yüzde 25 indirimle satışta! Yeni proje!

Sur Yapı Antalya Suites, Yeni Evim Kampanyası çerçevesinde yüzde 25 indirimle satışa sunuldu. Sur Yapı Antalya Suites konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm ayrıntılar.

Antalyaspor Kulübü, işletmelerden kira almayacak!

Antalyaspor Kulübü Derneği yönetimi, Antalya Stadyumu altındaki işletmelerden iki aylık kira almayacağını duyurdu…

Antalya Boğaçay özel proje alanı yapımı ihalesi 5 Nisan'da!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konyaaltı İlçesi, Liman Mahallesinde bulunan 21523 ada 1, 2, 3 ve 4 parsel numaralı taşınmazlar üzerine İDARE tarafından onaylanacak Arsa satışı karşılığı Boğaçay Özel Proje Alanı Yapımı Projesine Uygun İnşaat ve düzenleme ihalesini 5 Nisan'da yapacak.

Sur Yapı Antalya fiyatları güncel liste!

Sur Yapı Antalya fiyatları güncel liste bilgisine göre proje fiyatlar minimum 107 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı Antalya projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirildi...

EKŞ Ekşioğlu'ndan Kepez'e 2 yeni proje geliyor!

EKŞ Ekşioğlu, Antalya/ Kepez'de 2 yeni proje hayata geçirmeye hazırlanıyor.  EKŞ Ekşioğlu Masa Dağı bölgesinde iki farklı projeye başladı. 

Sur Yapı Antalya fiyatları!

Sur Yapı Antalya fiyatları dairelerde 107 bin TL'den başlarken cadde dükkanlarda 209 bin TL'den başlıyor. Proje toplamda 19 bin adet konutu kapsıyor...

Sur Yapı Antalya teslim!

Sur Yapı Antalya'da dev proje olarak hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesiyle ön satışa özel fırsatlar sunuyor. Peki Sur Yapı Antalya teslim tarihi ne zaman?

antalya stadyumu proje Haberi

antalya stadyumu proje

TOKİ tarafından ihalesi yapılan Antalya Stadyumu'nun inşa çalışmaları devam ediyor.
Antalya Stadyum Projesi Şantiye Şefi İnşaat Mühendisi Şeref Sertaç Çelik, projede tribünlerin yapım şekliyle ilgili değişiklik yapıldığını doğruladı. Çelik "İlk projede yerinde dökme beton yapılacak olan tribünler noktasında sıkıntı yaşandı ve bu nedenle değişilik yapılmasına karar verildi. Tribünler dışarıdan hazır getirilecek.  Proje değişikliği ile ilgili çalışmaları yakın zamanda tamamyacağız. Tribün değişikli nedeniyle temelde ve kolonlarda değişiklik yapılacak.


23 Haziran'da temeli atılan stadyum inşaatında, ihaleye çıkılan proje üzerinde değişikliğe gidildiği öğrenildi. 33 bin kişilik stadyum için ilk olarak Dilek Sabancı Spor Salonu'nun yıkımı yapılırken, stadyumun yapılacağı alan molozlardan temizlendi. Hafriyat çalışmasının da yapıldığı alanda tribünler noktasında sıkıntı yaşandığı ve bu nedenle projede değişikliğe gidildiği öğrenildi şandı ve bu nedenle değişiklik yapılmasına karar...