18 / 05 / 2024

antalya stadyumu temel atma töreni

antalya stadyumu temel atma töreni

Antalya'da 33 bin seyirci kapasiteli olacak stadyumun temeli dün atıldı...

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

Antalyaspor Kulübü, işletmelerden kira almayacak!

Antalyaspor Kulübü Derneği yönetimi, Antalya Stadyumu altındaki işletmelerden iki aylık kira almayacağını duyurdu…

Mustafa Balcı: Depremde temel sorun yapı stokunun depreme dayanıksız olmasıdır!

İMO Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, Deprem master planının yerel yönetimler tarafından uygulanması gerektiğini belirtti ve "Depremde en temel sorunun fay hatlarından değil, yapı stokunun depreme dayanıksız olmasından kaynaklanıyor" dedi...

Antalya Elmalı Otobüs Terminali'nde kazı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Elmalı Otobüs Terminali projesinin temel kazı ve zemin çalışmaları başladı. 

Kepez-Santral dönüşüm projesinde temel atma çalışmaları sürüyor!

Antalya'da Kepez ve Santral mahallelerinde Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Kepez kentsel dönüşüm projesinde temel atma çalışmaları sürüyor. 

Antalya Perge Stadyumu restore edilecek!

Antalya'da, Perge Antik Kenti'ndeki 12 bin kişilik Perge Stadyumu,orijinaline uygun restore edilecek. Perge Stadyumu, Anadolu'nun en büyük antik stadyumlarından biri.

Antalya Finike Hükümet Konağı 9.9 milyon TL'ye inşa edilecek!

Antalya Finike Sahilkent Mahallesi'ne yeni konak inşa edilecek. Temel atma noktasına geline konak 9 milyon 900 TL'ye yapılacak.

Antalya Türkbeleni Projesi’nin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkbeleni Mesire Alanı Projesi'nin temel atma törenine katıldı.

Antalya Doğu Çevreyolu 2’nci etabının temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğu Çevreyolu Projesi ikinci etabının temel atma töreninde konuşan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, “Antalya’ya ne söz verdiysem sözlerimin arkasındayım. Bunları gerçekleştirmek boynumun borcudur” dedi.

Giresun Çotanak Arena Stadı’nın temeli atıldı!

TOKİ Başkanı Turan, Giresun Çotanak Arena Stadyumu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, önemli bir projenin temel atma töreninde bulunmaktan dolayı memnun olduğunu söyledi.

Giresun Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli atılıyor!

Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli Cuma günü atılıyor. Stadyuma ilk harcı, projenin mimarı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli dökecek. Saat 14.00'te gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm Giresunlular davet edildi.

Münir Karaloğlu Antalya Arena inşaatını yerinde inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Arena Stadyumu, Meydan-Havalimanı tramvay hattı ve havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Karaloğlu emeği geçenlere teşekkür etti.

Antalya Spor Lisesi'nin temeli atıldı!

Kepez Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bölgeye kazandırılan Antalya Spor Lisesi'nin spor salonunun inşasının başlaması dolayısıyla temel atma töreni düzenlendi. Törene İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Tevke de katıldı.

antalya stadyumu temel atma töreni Haberi

antalya stadyumu temel atma töreni



TOKİ tarafından inşa edilecek Antalya Stadyumu'nun temeli Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın katılımıyla atıldı. 2014 yılında bitmesi planlanan stadın yanında 10 bin kişilik spor salonu, 3 bin 500 seyirci kapasiteli olimpik yüzme havuzu ve gençlik merkezleri yapılacak. Antalya Stadyumu için 300 milyon liranın üzerinde yatırım...