06 / 05 / 2024

Antalya Tekirova

Antalya Tekirova

Turizm sektörünün önde gelen şirketlerinden Kilit Şirketler Grubu bünyesine yeni bir lüks otel daha eklemek için harekete geçti. Crystal Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit, oteli almak için Alexander Sinigibskiy ile pazarlık yapıyor.

Martı Myra Otel'in değeri 4.6 milyon TL'ye ulaştı! 

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel'in değeri belli oldu. İşte o rakam...

Tekirova, Adrasan, Gelidonya Burnu Arası doğal sit alanı ilan edildi!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde yer alan Tekirova- Adrasan- Gelidonya Burnu Arası 'nitelikli koruma alanı'  ilan edildi. Bölgenin 'doğal sit-kesin korunacak hassas alan' tesciliyle ilgili idari sürecin ise devam ettiği ifade edildi. 

Martı GYO Martı Myra Otel revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel'e ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO Antalya Tekirova Martı Myra Otel'in değerleme raporu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Marmaris Antalya Tekirova Martı Myra Otel'e ait Değerleme Raporu kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Martı GYO Tekirova Martı Myra Otel değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel'e ait değerleme raporunu yayınladı...

Martı Myra Otel revize değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Antalya Tekirova Martı Myra Otel revize değerleme raporunu yayınladı...

Antalya Kleopatra Koyu'nda ihale bilmecesi!

Antalya Kemer Tekirova’da yer alan ünlü Kleopatra Koyu için geçen hafta gerçekleştirilen ihale yeni bir tartışma yarattı.

Martı GYO Myra Otel ile Çamyuva lojman arsası değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Tekirova Martı Myra Otel ve Çamyuva lojman arsası değerleme raporunu yayınladı. 

Martı Myra Otel ve Çamyuva Lojman arsası değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Martı GYO Antalya Tekirova Martı Myra Otel ve Çamyuva Lojman arsası değerleme raporunu yayınladı.

Antalya Kemer'de Haziran'da 170 dükkan boşaldı!

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, göynük, Çamyuva, Tekirova ile birlikte Türkiye’nin en önemli turizm bölgesi Kemer’de boş dükkan sayısının 393 olduğunu söyledi.

Antalya Tekirova Martı Myra Otel ve Çamyuva Lojman Arsası değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Tekirova Martı Myra Otel ve Çamyuva Lojman Arsası değerleme raporu yayınlandı.

Martı GYO Antalya Martı Myra Otel değerleme raporunu yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Antalya Tekirova Martı Myra Otel ve Çamyuva Lojman Arsası değerleme raporu yayınlandı.

Antalya Çamyuva ve Tekirova Mahalleleri'nde elektrik kesintisi 9 Mart 2016!

AKEDAŞ İl Müdürlüğü Kemer İşletme Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 08 Mart Salı günü ve 09 Mart Çarşamba günü 06:15 ile 18:00 saatleri arasında Çamyuva ve Tekirova Mahallelerinde 12 saatlik elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

Antalya Tekirova Haberi

Antalya Tekirova


Grup, Tez Tour'a ait Antalya Tekirova'da bulunan Amara Dolce Vita Oteli'ni almak için Tez Tour Yönetim Kurulu Başkanı Alexander Sinigibskiy ile pazarlık yapıyor. Antalya'nın en gözde otelleri arasında bulunan 5 yıldızlı Amara Dolce Vita'yı almak istediklerini belirten Crystal Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit, Hürriyete yaptığı açıklamada, "Ciddi anlamda bir görüşmemiz oldu. Ancak bazı prosedürler var. Süreç tamamlanırsa basın açıklaması yapacağız" dedi. 


Kilit Şirketler Grubu'nun bünyesinde 14 otel bulunuyor. Grup, en son Antalya'da Beldibi'nde 5 yıldızlı Nirvana Hoteli hizmete açtı.


Hürriyet...