25 / 07 / 2024

antalya tesisler

antalya tesisler

Antalya ili, Kumluca ilçesi'nde bulunan turistlik konaklama tesisi satışa çıkarıldı. Satış bedeli 5 milyon 50 bin 324 TL olarak belirlenen konaklama tesisinin ihalesi 2 Ağustos ile 31 Ağustos arasında gerçekleşek.

Antalya'nın yeni projeleri umutlandırdı!

Antalya İstanbul’dan sonra Türkiye’nin dünya çapındaki ikinci markası. Hakikaten son yıllarda uluslararası standartlarda tesisler açıldı ve çok ciddi anlamda turist çekiyor. Antalya için yeni projeler planlanıyor..

Avrasya GYO Antalya'daki 4 daireyi kiraya verdi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Antalya Alanya'daki 4 eşyalı daireyi Bedelle Avrasya Petrol Ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş.'ye 1 yıllığına kiraya verdi.

Fenerbahçe Kulübü Antalya’da 20 dönüm arsa satın aldı!

Fenerbahçe Kulübü, Kayseri, Düzce ve Edirne’den sonra Antalya’dan 20 dönüm arsa satın aldı. Arazi üzerine “Hedef 1 Milyon Üye” projesi kapsamında Fenerbahçe evleri ve sosyal tesisler inşa edilecek

Divan Antalya Talya Oteli faaliyetlerini durdurdu mu?

Marmaris Altunyunus Turistik tesisler Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Divan Antalya Talya Oteli'nin Faaliyetinin Durdurulması İle İlgili Bilgilendirme yayınladı.

Antalya'da tesisler gastronomi faaliyetleri ile turist çekiyor!

Antalya'da yılda 12 milyonun üzerinde turisti ağırlayan beş yıldızlı yeme içmenin sınırsız olduğu tesislerde mutfak ekibi konukları doyurmak için 24 saat çalışıyor.

Antalya Patara Evleri'nde satışlar yeniden başladı!

PATARA Prince Resort'u bünyesinde bulunduran Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım A.Ş, Antalya Kalkan'daki Patara Evleri'nde devremülk satışına yeniden başladı.

İller Bankası Antalya 5. Bölge Müdürlüğü binası yenileniyor!

Dumlupınar Bulvarı üzerinde 54 yıldır hizmet veren İller Bankası Antalya 5. Bölge Müdürlüğü başta hizmet binası olmak üzere, yemekhane ve sosyal tesisler yıkılarak yenileniyor

Divan Antalya Talya Oteli'nde inşaat ne zaman başlayacak?

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş., yeniden yapılması planlanan Divan Antalya Talya Oteli'nin Faaliyetinin Durdurulması İle İlgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bilgilendirmede bulundu. İşte yapılan açıklama...

En genç oteller Antalya'da!

En genç oteller Antalya'da. KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı'ndan belgeli otellerin işletmeye giriş tarihlerine göre sıralamasında en genç tesisler Antalya'da, en yaşlı oteller ise istanbul'da bulunuyor.

Ahmet Barut: Antalya'da tesisler artıyor!

Rakamlar bazında artış olduğunu fiyat kalitenin ise, bölgeye ve tesise göre değiştiğini söyleyen Barut Grubu Yönetim Kumlu Üyesi Ahmet Barut "Antalya'da tesisler artıyor ama fiyatlarımızı yukarı çekemiyoruz" dedi.

Faik Kaptanoğlu: Antalya'ya yeni havalimanı şart!

Faik Kaptanoğlu: “Her yıl turist sayısı yükseliyor. Sadece yeni tesisler değil mevcut otellerin ilave yatak koymaları konaklama sektörünü olumsuz etkiliyor,Antalya'ya yeni havalimanı şart" dedi

Antalya Divan Talya Oteli'nde hukuki süreç devam ediyor!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler, geçtiğimiz yıl yapım faaliyeti durdurulan Divan Antalya Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan gerekli izinlerin alınması ve ilgili hukuki süreçlerin tamamlanması çalışmalarının devam ettiğini bildirdi

Antalya'ya yeni tesisler geliyor!

Yeni yatırımlarda ilk sırayı 3, 4 ve 5 yıldızlı tesisler alıyor. Antalya ise 5 yıldızlı yeni yatırımları çekiyor. Yatak sayısının artması nedeniyle, doluluklarda sorun yaşanan Antalya, yine yatırımların gözdesi oldu.

antalya tesisler Haberi

antalya tesisler

T.C. KUMLUCA İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:

1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri: Antalya il, Kumluca İlçe, adrasan Mahalle/Mevkii, Antalya ili, Kumluca ilçesi, Adrasan mah. çakmak mevkii kain 700 ada, 1 parsel sayılı taşınmaz tapu kaydı itibariyle 7.443,54 metrekare yüzölçümündedir. Taşınmazın tamamı TUFAN BİL. PET. LTD. ŞTİ. adına kayıtlıdır.Taşınmaz kazı-dolgu yapılarak eğimsiz arazi haline getirilmiş ve üzerine turistlik konaklama tesisi inşa edilmiştir. Taşınmaz Adrasan körfezi manzaralı olup, körfeze yaklaşık 1 kilometre Kumluca ilçe merkezine 31 km Antalya il merkezine 96 km mesafededir. Taşınmaz ve üzerindeki konaklama tesisi Adrasan körfez manzarasına tamamen hakimdir. Taşınmazın batısı ve kuzeybatısı dağ ve orman manzaralı, güneydoğusu ve güneyi Adrasan Körfezi manzaralıdır.

Adrasan’da son yıllarda turizm alanında birtakım yatırımlar yapılmıştır....