02 / 05 / 2024

antalya toki stadı

antalya toki stadı

TOKİ Antalya' daki 33 bin seyirci kapasiteli stadyumu için açıklama yaptı. Antalya TOKİ Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklama haberimizde yer alıyor.

Antalya TOKİ kura sonuçları 2023! Antalya TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023? Antalya TOKİ kura çekimi nerede, saat kaçta?

TOKİ Antalya kura çekiminin ne zaman olacağı büyük bir merakla araştırılıyor. İşte beklenen TOKİ Antalya kura tarihi!

TOKİ Sakarya şehir stadının eski yerini 77,9 milyon liraya satışa çıkardı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ), 27 dönüm alana sahip Sakarya şehir stadının eski yerinin açık artırma usulu satışa çıkardı. Stadın bedeli ise 77 milyon 968 bin 742 lira.

TOKİ Sakarya Atatürk Stadı'nı 78 milyon TL'ye satıyor!

27 dönümlük Sakarya Atatürk Stadı TOKİ tarafından açık arttırma yöntemiyle satışa sunuldu. TOKİ Sakarya Atatürk Stadı'nın ihalesi 8 Haziran’da İstanbul’da yapılacak.

Batman 16 Mayıs Stadı TOKİ'ye devredildi!

Batman Son Söz Gazetesi köşe yazarı olan Recep Kavuş bugünkü yazısında Batman 16 Mayıs Stadı'nın akıbeti hakkında konuştu. Kavuş stadın TOKİ’ye devredildiğini söyledi.

Antalya Gazipaşa'ya TOKİ müjdesi!

Antalya Gazipaşa AK Parti İlçe Başkanı Yakup Pişkin, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Koru ve Bakırlı'da yer alan 172 dönümlük arsanın TOKİ'ye tahsis edildiğini söyleyen Pişkin, Gazipaşalı vatandaşların ev sahibi olacağı müjdesini verdi.

TOKİ'den Antalya'ya 2 bin konut!

Antalya'ya iki bin konut Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, idarenin 2016 yılı için koyduğu 60 bin konut hedefini geçtiğini belirterek, 2017 yılı içinde 65 bin konutu ihale edeceklerini söyledi.

Trabzon Akyazı Stadı 21 Kasım'da açılacak!

Trabzonspor’da yapımına 2013’te başlanan Akyazı Stadı’nda sona gelindi. Türkiye’nin deniz doldurularak inşa edilen ilk stadyum olma özelliğine sahip Akyazı 21 Kasım’daki Antalya maçıyla hizmete girecek.

Antalya Stadı, Antalyaspor’a devredildi!

Gençlik ve Spor Bakanlığına ait 33 bin kişilik Antalya Stadı, düzenlenen protokol töreniyle Antalyaspor’a devredildi.

Batman Stadı'nın yerine TOKİ konutları geliyor!

Batman 16 Mayıs şehir stadı miadını doldurdu. Güney Raman çevre yolunda 15 bin kişilik stadın yapımı sürüyor. Önümüzdeki yılın Nisan yada Mayıs'ın da stat bitecek. Mevcut stad ise yıkılacak. Yerine ise TOKİ'nin yeni konut yapımı düşünülüyor.

Antalya Hasan Doğan Stadı yıkılıyor!

Antalya Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, önümüzdeki süreçte temeli atılacak ve açılışı yapılacak hizmetleri anlattı. Tütüncü, Hasan Doğan Stadı’nın yıkılarak yerine 10 bin kişilik yeni stat yapılacağını duyurdu.

Antalya'da TOKİ'ye devredilen arsaya ne yapılacak?

33 Bin kişilik stadyum ve 10 bin kişilik kapalı spor salonu karşılığında TOKİ'ye verilen alan yıllar sonra yeniden Antalya gündemine oturdu.

Antalya Arena Stadı'nın yanındaki alan imara açılıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokolle stadyum ve spor tesisleri karşılığı TOKİ'ye devredilen, Antalya Arena'nın doğusundaki 40 bin metrekarelik köşe parsel için kollar sıvandı.

TOKİ Antalya Akseki 409 konut ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Antalya Akseki’de inşa edilecek 409 konutun ihalesi 28 Temmuz Perşembe günü yapıldı. İhale kapsamında ayrıca cami ve 4 dükkân ile altyapı ve çevre düzenlemesi de yer alıyor.

antalya toki stadı Haberi

antalya toki stadı

Antalya TOKİ Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklama şöyle;



17 Ocak 2014’te (dün) bazı basın yayın organlarında yer alan haberler üzerine, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla açıklama yapılması ihtiyacı ortaya çıkmıştır.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Antalya 100. Yılda 33 bin seyirci kapasiteli 2016 UEFA kriterlerine uygun modern stadyumun uygulama çalışmaları hızla devam etmektedir. 


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın TOKİ’yi hedef alan yıpratıcı beyanatları mevcut konjonktürle bağdaşmadığı gibi manidar olduğu da aşikârdır. Devlet eksenli hizmet veren kurumumuza yönelik yapılan her türlü olumsuz açıklamaların ilgililerin sorumluluğunda olduğunu ve kanuni haklarımızın saklı kaldığını hatırlatırız.


Ayrıca plan yapımına altlık teşkil edecek bilgi ve belgelerin İdaremize gönderilmesi için muhtelif yazılarımızla Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden talep edilmiştir. Hal böyleyken belediyenin, plan sürecinden haberdar olmadığı açıklamaları gerçeği...