29 / 04 / 2024

Antalya Türk Beleni Mesire Alanı son durum

Antalya Türk Beleni Mesire Alanı son durum

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Manavgat’a nefes aldıracak Türk Beleni Mesire Alanı Projesi için çalışmalar başladı.

Türk Hava Yolları'ndan KKTC için ucuz bilet kampanyası...

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul ve Antalya çıkışlı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) seferlerinde, vergiler hariç 449 liradan başlayan fiyatlar ile uçuş imkanı sağlayacak avantajlı biletleri satışa sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

Türk Hava Kurumu'ndan 44 adet satılık gayrimenkul!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Antalya, Burdur, Çanakkale, Çorum, Denizli, Edirne, Erzurum, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Muğla, Niğde, Tekirdağ, Aksaray ve Yalova'da yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Türk-Katar koleji kuruluyor!

Özel Antalya Koleji, Katar’da Türk - Katar Koleji’ni kurmak için düğmeye bastı. Kolejin 2021 yılı sonunda açılması planlanıyor.

Karadağ Türk müteahhitlerin yeni gözdesi oldu!

Karadağ, sunduğu pek çok avantaj ile Türk yatırımcıların da gözdesi. Bugüne kadar daha çok Ortadoğu ülkelerinde inşaat projeleri gerçekleştiren Ongan İnşaat ve Antalya merkezli BHG Yapı da bu ülkede yatırım yapmayı tercih edenler arasında...

Türk gayrimenkul firmaları 10 bin hazır konutla İran pazarında!

İstanbul, Trabzon, Bursa, Kocaeli ve Antalya'dan 6. Tahran Uluslararası Emlak Fuarı'na 10 bin hazır konut ile katılan Türk firmaları, İranlılara konut satışının artmasını bekliyor.

Antalya Türkan Şoray Kültür Merkezi 26 Ekim'de açılacak!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen Türkan Şoray Kültür Merkezi'nin yapımı tamamlandı. Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray’ın adını taşıyan merkez 26 Ekim'de açılacak.

Antalya Türkbeleni Projesi’nin temeli atılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Manavgat’a nefes aldıracak 350 dönümlük Türk Beleni Mesire Alanı Projesi’nin temelini Cumartesi günü atacak.

Türk Kızılayı Antalya Muratpaşa'da inşaat yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kışla Mahallesi'nde bulunan binayı yıkarak konut inşaatı yaptıracak. İhale için en geç 21 Mart 2017 tarihine kadar teklif verilmesi gerekiyor.

Antalya Türk Beleni Mesire Alanı için çalışmalar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Manavgat’a nefes aldıracak Türk Beleni Mesire Alanı Projesi için çalışmalar başladı.

Antalya Türk İslam Medeniyetleri Müzesi 2018'de açılacak!

Tarihi müze için üst kurul toplandı Antalya Ulu Cami içerisinde yer alacak Türk İslam Medeniyetleri Müzesi kuruluş çalışmaları sürüyor.

Ortadoğu Ülkeleri, Türk mermeleri için Antalya'ya geliyor!

Antalya'ya Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, İran, Ürdün, Filistin, Irak, Lübnan ve Umman başta olmak üzere 44 ülkeden alıcı heyetler, Türk mermeri için gelecek.

Antalya Türk İslam Medeniyetler Müzesi için ilk toplantı yapıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandıracağı en değerli kültürel eserlerden Antalya Ulu Cami içerisinde yer alacak Türk İslam Medeniyetleri Müzesi’nin kuruluş çalışmaları için üst kurul üyeleri ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Yıkılan Antalya Atatürk Stadyumu'nun yerine ne yapılacak?

Türkiye'de yıkılan her stadın milyonlarca lira değerindeki arazilerinde gökdelenler ve AVM'ler yükselirken, Antalya Atatürk Stadyumu, park olacak. Stadyum hatırlardaki yerini Antalya Kent Müzesi'nin bir bölümü olarak korumaya devam edecek.

Antalya Türk Beleni Mesire Alanı son durum Haberi

Antalya Türk Beleni Mesire Alanı son durum


Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’a Türkiye’nin en güzel kent parklarından birini kazandırıyor. Belediye şirketi ANTEPE A.Ş. tarafından hazırlanan proje ile 350 dönümlük Türkbeleni, Manavgat’ın yeni yaşam alanı oluyor. 30 milyon 480 bin liraya ihale edilen projede hafriyat çalışmaları başladı. Manavgat’ın akciğeri konumundaki Türkbeleni’nde tek bir ağaç kesilmeyecek. Doğası aynen korunurken, 2013’teki yangında zarar gören bölgeye de 2 bin 500 ağaç daha dikilecek. Doğa ile eğlencenin iç içe olduğu, meydanları, spor alanları, sosyal tesisleri, kültür-sanat yapıları ile her detayın düşünüldüğü Türkbeleni Projesi, Manavgat’ın çekim merkezi olacak. 

1350 METREKARELİK YAPAY GÖLET 

Türkbeleni içindeki yapılar, doğanın içinde kaybolacak şekilde ahşap ve traverten mermer malzemelerden yapılacak. Alan ortasındaki vadide üzerinde ahşap köprüler olan 1350 metrekarelik yapay gölet oluşturulacak. Ormanın içine gençler ve çocuklar için 2 bin...