27 / 04 / 2024

antalya ulaşım master planı

antalya ulaşım master planı

Antalya'nın 19 ilçesi için hazırlanan ulaşım master planında son aşamaya gelindi. Plan için ön izinlerin alındığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ulaşımın anayasası olacağını söyledi.

Antalya’nın katma değeri yükselecek!

KONYSİAD’ın konuğu olan Başkan Türel, Antalya’nın katma değerini yükselteceklerini söyledi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel KONYSİAD'ın düzenlediği toplantıda göreve geldiği günden bu yana yaptığı ve yapacağı hizmet ve yatırımları anlattı.

Menderes Türel: Ulaşım master planı için kapı kapı dolaşıyoruz!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’da ulaşım esnafı ile bir araya geldi. Esnafa müjdeler veren Türel, “Önüne gelen C plaka alamayacak. Ulaşım master planını düzenlemek için kapı kapı dolaşıp anket yapıyoruz” dedi.

Antalya'nın Ulaşım Master Planı imara uygun yapılacak!

Antalya İleri Gazetesi'nin köşe yazarlarından Umut Özen, Antalya'nın Ulaşım Master Planı'nı bugünkü köşe yazısında anlattı. İşte o köşe yazısı..

Antalya’nın Ulaşım Master Planı için start verildi!

Antalya’nın 19 ilçesinin ulaşımına nefes aldıracak, geleceğine yön verecek Ulaşım Master Planı için start verildi. Başkan Türel, 1 yılda tamamlanacak Ulaşım Master Planı’nı halkın, ilgili odalar ve muhtarların katkılarıyla gerçekleştireceklerini söyledi.

Antalya'da ulaşım master planı için sözleşme imzalandı!

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nca gerçekleştirilecek “Ulaşım Ana Planı Yapılması” ihalesini kazanan Boğaziçi Proje ile sözleşme imzalandı. Yeni planlamada ilçe merkezleri de yer alacak

Antalya'da 19 ilçeyi kapsayacak Yeni Ulaşım Ana Planı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’yı planlı, kurallı, kimlikli bir şehir yapma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda mevcut Ulaşım Ana Planı’nın 19 ilçenin tamamını kapsayacak biçimde yeniden yapılmasıyla ilgili çalışmalar başladı.

Aliağa için ulaşım master planı şart!

ALTO Başkanı Ömer Ertürk, Aliğa için acil olarak ulaşım master planına ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

Bursa Şehir Hastanesi'ne raylı ulaşım sağlanacak!

Ulaşım Master Planını Beşevler Küçük Sanayi Esnafı ile paylaşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1.355 yataklı Şehir Hastanesi’ne vatandaşların daha rahat ulaşımının sağlanması için Emek’ten bir raylı sistem hattı planladıklarını dile getirdi. 

Kayseri için ulaşım master planı tamamlandı!

Ulaştırma, Denicilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan gelen bir heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile birlikte master planı ve bu planda yer alan yeni raylı sistem hattının yapılacağı alanı yerinde incelediler.

Ulaşım ihtiyacı imar planlarına göre değerlendirilecek!

il merkezlerindeki "Ulaşım Master Planları" gözden geçirilecek, ülkenin gelişen ve değişen, taşıt ve yolculuk sayıları ile beklentileri, imar planlarında dikkate alınarak gelecekteki ulaşım ihtiyacı yeniden değerlendirilecek..

Ankara Ulaşım Ana Planı son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gazi Üniversitesi tarafından yapılan Ankara Ulaşım Alanı 2038 Ulaşım master planı ve nazım plan çalışmasının akıbeti belirsiz.

Antalya'nın ulaşım master planında sona gelindi!

Antalya'nın 19 ilçesi için hazırlanan ulaşım master planında son aşamaya gelindi. Plan için ön izinlerin alındığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ulaşımın anayasası olacağını söyledi.

Antalya ulaşımına 18,5 milyon liralık yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, ulaşımda yapılan düzenleme kapsamında 18 milyon 500 bin liraya alınan 50 büyük otobüs törenle hizmete girdi.

AUAP 2038 Ana ulaşım planında son durum!

Duruş Gazetesi köşe yazarı olan Tahir Çalgüner Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 Ulaşım master planını değerlendirdi. İşte o haber...

Antalya'nın ulaşımındaki 5 sorun mecliste!

Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya ile ilgili ulaşım projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Budak sorularını Dönemin Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti.

Kayseri Ulaşım Master Planı için dev anket!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı için yaklaşık 15 bin hane ile anket çalışması yapıyor. Anketörler, Master Plan Anketi için belirlenen hanelerden biri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in evine de gittiler.

Rize Ulaşım Master Planı protokolü imzalandı!

RİZE Belediyesi ile Gazi Üniversitesi, Kent içi Ulaşım Teknolojileri Erişilebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUTEM) yetkilileri arasında ‘Rize Ulaşım Master Planı’ protokolü imzalandı.

Mersin'in 2030 yılına kadarki Ulaşım Master Planı hazır!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kentin geleceği için 2030 yılına kadar olan Ulaşım Master Planı'nı hazırladıklarını, yeşil bir Mersin için bir dizi projeyi hayata geçirdiklerini belirtti.

antalya ulaşım master planı Haberi

antalya ulaşım master planı

Ulaşım master planı için ön izin alındığını açıklayan Başkan Türel, ulaşımın anayasası olacak planın tartışmaya açıldıktan sonra kesinleşeceğini açıkladı.


Antalya'nın 19 ilçesinde ulaşımı düzenleyecek olan 'ulaşım master planında' son dönemece gelindi. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ulaşım master planı için ön iznin alındığını açıkladı. Başkan Türel, ön iznin ardından master planın yeniden tartışmaya açılacağını ve ardından planın kesinleşeceğini açıkladı. Antalya'nın 2030'lu yıllara kadar nazım imar planı dikkate alarak yapılan ulaşım master planı, ulaşımın anayasası olacak.


AŞAMA AŞAMA HAZIRLANDI

Ulaşım master planı ile Antalya'nın bütün toplu araç ve yaya ulaşımı dahil yeniden planlanacak. Master planla ilgili süreç, geniş kapsamlı anket çalışmalarıyla başladı. Ardından anketlerden derlenen bilgilerle bir analiz raporu oluşturuldu. Uzmanlar tarafından hazırlanan plan, ayrıca sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarının düşüncelerine sunuldu....