14 / 05 / 2024

Antalya Ulu Camii projesinin ihalesi ne zaman

Antalya Ulu Camii projesinin ihalesi ne zaman

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in '”En önemli eserim olacak” dediği Ulu Camii Projesi ve İslam Sanatları Müzesi 5 Ocak 2017 tarihinde ihaleye çıkıyor. Proje 750 günde tamamlanacak.

Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası'nın restorasyonu mecliste!

Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası'nın restorasyonu meclis gündemine taşındı. CHP'li Karasu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Antalya Eroğlu Nuri Camii inşaatında sona gelindi!

Antalya Finike’nin en güzel noktalarından birine inşa edilen Eroğlu Nuri Camii inşaatında sona gelindi.

Alanya'daki Gülevşen Camii restore ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya'da Gülevşen Camii'deki restorasyon çalışmalarını sürdürüyor.

​Malatya'da hasar gören tarihi yapılar restore ediliyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce Elazığ Sivrice merkezinde yaşanan depremde, Malatya'da hasar alan Ulu Camii ile Yeni Cami'de yenileme çalışmalarına başlandı.

Antalya Finike Eroğlu Nuri Camii inşaatının yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike’de inşaatı devam eden  Eroğlu Nuri Cami inşaatında incelemelerde bulundu. 

Elazığ'daki 7 derece eğik cami minaresi 9 asırdır yıkılmadı!

1156 senesinde yapılan Elazığ'daki Ulu Camii, şu ana kadar meydana gelen hiçbir depremde hasar görmedi. Caminin minaresi, 7 derecelik eğime sahip olmasıyla ünlendi...

Türkiye Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün restore ettiği El Bab Ulu Camii açıldı!

Suriye'nin kuzeyindeki Bab ilçesinde Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restorasyonu bitirilen El Bab Ulu Camii bugün açıldı. Bab Yerel Meclisi Üyesi Mahmud Akil, "Türk halkına tarihi mirasımıza sahip çıktığı için teşekkür ederiz" dedi...

Suriye'deki El Bab Ulu Camii 15 milyon TL'ye restore edildi!

Suriye'deki El Bab Ulu Camisi, 2016-2017 yıllarında DEAŞ tarafından bombalanmıştı. Vakıflar Genel Müdürlüğü, camiyi yaklaşık 15 milyon TL harcayarak restore etti...

Antalya Gebiz Camii yenilendi!

Antalya'da yer alan Gebiz Merkez Camii’de bakım, onarım, tadilat çalışmaları gerçekleştirildi.

Ulu İnşaat, konkordato istedi!

Antalya'nın en büyük inşaat firmalarından biri olan Ulu İnşaat konkordato talebinde bulundu. 

Antalya Camii ve İslam Eserleri Müzesi'nin inşaatı durdu mu?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in 200 milyon liralık maliyetli dev projesi 30 bin kişilik Antalya Camii ve İslam Eserleri Müzesi inşaatı durdu mu?

Antalya Eroğlu Nuri Camii’nin inşaatı başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike’de, ilçenin siluetini bambaşka bir güzelliğe kavuşturacak olan Eroğlu Nuri Camii’nin inşaatına başladı.

Antalya Ulu Camii projesinin ihalesi ne zaman Haberi

Antalya Ulu Camii projesinin ihalesi ne zaman

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in '”En önemli eserim olacak” dediği Ulu Camii Projesi ve İslam Sanatları Müzesi 5 Ocak 2017 tarihinde ihaleye çıkıyor. Proje 750 günde tamamlanacak.

750 günde tamamlanacak

Otogar karşısında yer alan eski Köy Hizmetleri alanında yükselecek olan Ulu Camii Projesi ve İslam Eserleri Müzesi için start verildi. Proje  5 Ocak 2017’de  ihaleye çıkıyor. Proje dahilinde 10 bin kişilik kapalı, 20 bin kişilik açık ibadet alanı, 450 kişilik konferans salonu, 108 kişilik toplantı salonu, fuaye, kafeterya, kütüphane, şadırvan, gasilhane, morg, abdesthaneler, teknik-idari ofisler, çocuk oyun ve bakım üniteleri ile 700 araç kapasiteli otoparkın yanı sıra taziye ve cenaze alanı da bulunuyor. Proje 750 günde bitirilerek hizmete açılacak.

İnşaatında beyaz taşlar kullanılacak

İnşaatta Antalya’nın beyaz taşları kullanılacak ve gerçekten her bakımdan güzel...