05 / 05 / 2024

antalya ve alanyada satılık arsa

antalya ve alanyada satılık arsa

Maliye Bakanlığı Antalya merkez ve Alanya ilçesinde atıl durumda bulunan ve ekonomiye kazandırılmak istenen, toplam 338 bin 577 metrekare yüzölçümündeki 49 parça Hazine arazisini toplam 3 milyon 53 bin 610 YTL bedelle açık artırma usülü ihaleyle satacak.

İki ilde yüzde 20 indirimle arsa, arazi ve zeytinlik fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Antalya ve Adıyaman'da yer alan arsa, arazi ve zeytinlikler yüzde 20 indirimle satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 29 Nisan ve 30 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Antalya ve Ankara'da 38 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin fiyatları 38 bin 500 TL ve 614 bin 980 TL olarak açıklandı.

Antalya ve İstanbul konut fiyat artışında küme düşmek üzere! En çok artış hangi ilde?

2023 Aralık'a ilişkin konut fiyat artışı rakamları il il açıklandı. Peki hangi il şampiyon oldu? Dr. Ahmet Büyükduman, X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi. İşte o paylaşım ve yorumlar...

Yatırımcılar dikkat! Antalya ve Isparta'da 12 arsa satılacak!

Antalya ve Isparta'da yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İki ilde 3 adet arsa ve arazi satılacak!

Antalya ve Batman'da yer alan arsa ve araziler satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 6 Şubat ve 7 Şubat'ta yapılacak.

Şanlıurfa, Antalya ve Ankara'da 9 adet arsa satılacak!

Şanlıurfa, Antalya ve Ankara illerinde yer alan toplam 9 adet arsanın satışı yapılacak. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? 

Antalya ve bir şehirde daha 23 konut, 13 iş yeri satılacak!

Antalya ve Van'da yer alan 23 konut ile 13 iş yeri satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 8 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

Kandilli Rasathanesi Müdürü Özener, Antalya ve Alanya için tsunami uyarısı yaptı!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Antalya ve Alanya bölgesi için tsunami uyarısı yaptı. Prof. Dr. Özener, “Bir deprem olduğu zaman kesinlikle deniz kıyısından uzaklaşarak yüksek bölgelere çıkmakta fayda var” ifadelerini kullandı.

Antalya'da 4.2 şiddetinde deprem oldu! AFAD açıkladı: SON DAKİKA!

Antalya ve çevre illerde hissedilen büyük bir deprem oldu. AFAD söz konusu depremin şiddetini açıkladı. İşte ayrıntılar... 

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu! Yabancı alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme tarafından açıklanan verilere göre, gayrimenkulde yabancı yatırımcıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu. Yabancıların gayrimenkul alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için yapılıyor. İşte ayrıntılar... 

Gayrimenkul satışları yüzde 6 azaldı! Yabancının gayrimenkulde ilk tercihi Antalya ve İstanbul oldu! 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Adlı, bu senenin dört ayında yabancılara en fazla gayrimenkulün Antalya ve İstanbul'da satıldığına dikkat çekti. Adlı, gayrimenkul satış rakamında azalma olduğuna da dikkat çekti. 

Patateste bir yıllık stok tamam! En ucuz patates Antalya Hali'nde 3 TL! 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Patates hasadı tam gaz devam ediyor. Bu seneki rekolteden memnun olan üreticiler, Nevşehir'deki depolara sevk edilen yaklaşık 3 milyon ton patatesin, yeni hasat dönemine kadar ihtiyacı karşılayacağını öngörüyor. Peki İstanbul, Antalya ve Ankara halinde patates fiyatları ne kadar? 

antalya ve alanyada satılık arsa Haberi

antalya ve alanyada satılık arsa


Antalya Defterdarı Hidayet Mat yaptığı yazılı açıklamada, Doğu Antalya Emlak Müdürlüğü tarafından 6-7 Kasım tarihlerinde Antalya merkezde 175 bin 451 metrekare yüzölçümünde 39 parça Hazine arazisinin 968 bin 100 YTL bedelle açık artırma usulü ihaleyle satışa çıkarılacağını bildirdi.


6 Kasımda yapılacak artırmada, Ekşili köyündeki 82 bin 254 metrekare yüzölçüme sahip 15 adet Hazine arazisinin satış bedeli 159 bin 310 YTL, Köseler köyü sınırları içindeki 50 bin 650,95 metrekare yüzölçümündeki 3 parça arazinin satış bedeli ise toplam 277 bin 500 YTL olarak belirlendi.


Açıklamada, 7 Kasımdaki ihalede ise Alaylı, Hacıceliller Yurtpınar ve Alaylı köylerinde plansız...