28 / 07 / 2024

antalya ve alanyada satılık arsa

antalya ve alanyada satılık arsa

Maliye Bakanlığı Antalya merkez ve Alanya ilçesinde atıl durumda bulunan ve ekonomiye kazandırılmak istenen, toplam 338 bin 577 metrekare yüzölçümündeki 49 parça Hazine arazisini toplam 3 milyon 53 bin 610 YTL bedelle açık artırma usülü ihaleyle satacak.

Belediyeler, Antalya ve Kütahya’da 28 adet dükkanı satışa çıkardı

Antalya ve Kütahya’da toplam 29 adet gayrimenkul 1 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. İşte satışla ilgili tüm detaylar

Milli Emlak'tan hem Antalya hem de Balıkesir'de KDV'den muaf arsalar!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Antalya ve Balıkesir'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsaların satış ihaleleri 30 Temmuz ve 22 Ağustos'ta yapılacak. 

Yabancıya konut satışı dip yaptı! Rusların tercihi artık Antalya değil Dubai!

Rusya-Ukrayna savaşıyla beraber bu 2 ülkeden göç sonrası Antalya ve İstanbul'da rekor kıran yabancılara konut satışı, 2024'ün ilk 6 aylık döneminde yüzde 45 düşerken, yabancıların tercihi Antalya değil Dubai oldu. 

Antalya ve Bolu’da gayrimenkul almak isteyenler dikkat! Belediyeden satılık arsa

Antalya Manavgat ve Bolu Mengen’de belediye imarlı arsa satıyor. İşte ihaleyle satılacak gayrimenkullerle ilgili detaylar.  

Antalya ve Eskişehir'de kiralık gayrimenkuller!

Antalya ve Eskişehir'de yer alan üç adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. Kiralama ihaleleri 4 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Emlak piyasasında panik: Ruslar ve Ukraynalılar Antalya'dan uzaklaşıyor!

Son iki senedir Ukrayna Rusya savaşının başlaması ile beraber büyük bir göç alan Antalya ve Alanya'da göçün hızı azalırken bölgeye taşınarak mülk alanların da pahalılık şikayetleri ile mülklerini satarak başka bölge ve ülkelere gitmeye başladığı belirtildi.

Emlak Konut GYO, İzmir, Antalya ve Zonguldak'ta dev satın alma! 1.6 milyar TL'ye 21 adet gayrimenkul!

Emlak Konut GYO, İzmir, Antalya ve Zonguldak'tan 21 adet gayrimenkulü 1.6 milyar TL'ye satın aldı ve protokol imzaladı. İşte o dev satın alma ile ilgili ayrıntılar... 

Antalya ve bir şehirde daha satılık 12 arsa! Yatırımcılar dikkat! 

Antalya ve Aydın'da yer alan 12 arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 6 Haziran ve 12 Haziran tarihlerinde yapılacak.

Antalya ve bir şehirde daha kiralık 20 gayrimenkul! Otopark, iş yeri, rekreasyon alanı, büfe...

Antalya ve Kayseri'de yer alan 20 gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu ihaleler 15 Mayıs ve 16 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İki ilde yüzde 20 indirimle arsa, arazi ve zeytinlik fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Antalya ve Adıyaman'da yer alan arsa, arazi ve zeytinlikler yüzde 20 indirimle satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 29 Nisan ve 30 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Antalya ve Ankara'da 38 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin fiyatları 38 bin 500 TL ve 614 bin 980 TL olarak açıklandı.

Antalya ve İstanbul konut fiyat artışında küme düşmek üzere! En çok artış hangi ilde?

2023 Aralık'a ilişkin konut fiyat artışı rakamları il il açıklandı. Peki hangi il şampiyon oldu? Dr. Ahmet Büyükduman, X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi. İşte o paylaşım ve yorumlar...

Yatırımcılar dikkat! Antalya ve Isparta'da 12 arsa satılacak!

Antalya ve Isparta'da yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

antalya ve alanyada satılık arsa Haberi

antalya ve alanyada satılık arsa


Antalya Defterdarı Hidayet Mat yaptığı yazılı açıklamada, Doğu Antalya Emlak Müdürlüğü tarafından 6-7 Kasım tarihlerinde Antalya merkezde 175 bin 451 metrekare yüzölçümünde 39 parça Hazine arazisinin 968 bin 100 YTL bedelle açık artırma usulü ihaleyle satışa çıkarılacağını bildirdi.


6 Kasımda yapılacak artırmada, Ekşili köyündeki 82 bin 254 metrekare yüzölçüme sahip 15 adet Hazine arazisinin satış bedeli 159 bin 310 YTL, Köseler köyü sınırları içindeki 50 bin 650,95 metrekare yüzölçümündeki 3 parça arazinin satış bedeli ise toplam 277 bin 500 YTL olarak belirlendi.


Açıklamada, 7 Kasımdaki ihalede ise Alaylı, Hacıceliller Yurtpınar ve Alaylı köylerinde plansız...