02 / 10 / 2024

antalya ve belediyelerin ortak projeleri

antalya ve belediyelerin ortak projeleri

AESOB Başkanı Sevimçok, yerli ve yabancı turisti çarşıya getirebilmek için belediyelerle de işbirliği içinde büyük projeler gerçekleştireceklerini söyledi. Antalya'da turizm sektörü erken rezervasyon verileri nedeniyle umutlu.

Antalya ve Kayseri’de tarla ve arsa satılıyor!

Antalya Kumluca Vergi Dairesi Müdürlüğü ve Kayseri Talas Belediyesi farklı niteliklere sahip toplam 4 adet arazinin satışını duyurdu. İşte gayrimenkullerin satışıyla ilgili ayrıntılar…   

Antalya ve Muğla'da 2 adet arsa, 2 adet arazi ve 4 iş yeri satılıyor! 

Antalya ve Muğla'da 2 adet arsa, 2 adet arazi ve 4 iş yeri, Belediyeler tarafından satılıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Antalya ve İstanbul'da 104.5 milyon TL'yi bulan fiyatlarla 5 adet arsa satılıyor! 

Antalya ve İstanbul'da 5 adet arsa satılıyor. Arsaların fiyatları resmen dudak uçuklattı. İşte ihale tarihleri...

Antalya ve Edirne’de belediyeler 5 arsa satıyor

Belediyeler Antalya ve Edirne'de toplam 5 adet arsayı satışa çıkardı. 12 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılacak gayrimenkullerle ilgili ihale ilanları yayımlandı. İşte ayrıntılar…

Yabancıya konut satışları yüzde 16,1 azaldı! Ruslar ve Ukraynalılar Türkiye'den kaçıyor!

Yabancılara yapılan konut satışlarındaki düşüş, geçtiğimiz ay da sürdü. Antalya ve İstanbul gibi Ruslar arasında popüler olan şehirlerde gerçekleşen konut satışlarındaki düşüş dikkatleri çekti. İşte o rakamlar...

Milli Emlak'tan Antalya ve Bursa'da satılık arsalar!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Antalya ve Bursa'da yer alan arsaları satışa çıkardı. KDV'den muaf olmasıyla dikkat çeken arsaların satış ihaleleri 20 Ağustos ve 22 Ağustos'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Antalya ve bir şehirde daha arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Antalya ve Konya'da yer alan iki adet arsayı KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihaleleri 15 Ağustos ve 20 Ağustos'ta yapılacak.

Antalya ve Kırıkkale'de satılık 3 arsa! İmarlı arsa arayanlara müjde!

Antalya ve Kırıkkale'de yer alan arsalar için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 7 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak. 

Belediyeler, Antalya ve Kütahya’da 28 adet dükkanı satışa çıkardı

Antalya ve Kütahya’da toplam 29 adet gayrimenkul 1 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. İşte satışla ilgili tüm detaylar

Milli Emlak'tan hem Antalya hem de Balıkesir'de KDV'den muaf arsalar!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Antalya ve Balıkesir'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsaların satış ihaleleri 30 Temmuz ve 22 Ağustos'ta yapılacak. 

Yabancıya konut satışı dip yaptı! Rusların tercihi artık Antalya değil Dubai!

Rusya-Ukrayna savaşıyla beraber bu 2 ülkeden göç sonrası Antalya ve İstanbul'da rekor kıran yabancılara konut satışı, 2024'ün ilk 6 aylık döneminde yüzde 45 düşerken, yabancıların tercihi Antalya değil Dubai oldu. 

Antalya ve Bolu’da gayrimenkul almak isteyenler dikkat! Belediyeden satılık arsa

Antalya Manavgat ve Bolu Mengen’de belediye imarlı arsa satıyor. İşte ihaleyle satılacak gayrimenkullerle ilgili detaylar.  

Antalya ve Eskişehir'de kiralık gayrimenkuller!

Antalya ve Eskişehir'de yer alan üç adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. Kiralama ihaleleri 4 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

antalya ve belediyelerin ortak projeleri Haberi

antalya ve belediyelerin ortak projeleri

Antalya'da turizm sektörü erken rezervasyon verileri ve iç pazardaki talep artısı nedeniyle 2014 sezonundan çok umutlu. Turizmcinin yüzünü güldürmesi beklenen bu sezonda esnaf da turistin sokağa inerek kendilerinin beklentilerini de karşılamasını umut ediyor. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, turizmdeki hareketliliğin olumlu yönde olduğunu gördüklerini ancak şu anki durumda otellerin çarşılar ile iç içe olduğu Alanya ve Kemer'de bile beklenen turist sokağa inmeyince buradaki esnafın da durumunun sıkıntılı olduğunu söyledi. 



Başkan Sevimçok, "Büyükşehir, Muratpaşa, Kemer, Manavgat ve Alanya Belediye Başkanlarımızla görüşmeler yapacağız. Turistin her yerde çarşılara inmesi için büyük indirimler, etkinlikler ve ücretsiz ulaşım imkanları sağlanması için ortak çalışmalar yapmayı önereceğiz" diye konuştu. 



YERLİ DE ÖNEMLİ


 Başkan Abdullah Sevimçok, erken rezervasyonlara bakıldığında turizmin iyi durumda olduğunu gördüklerini söyleyerek,...