07 / 05 / 2024

Antalya Wome Deluxe Otel nerede

Antalya Wome Deluxe Otel nerede

Ortadoğu Grup otelcilik sektöründeki ikinci yatırımı olan Wome Deluxe Oteli Temmuz ayında hizmete sunuyor. 120 bin metrekare alan üzerine inşa edilen 5 yıldızlı otel, ailelere özel imkânlar sunacak şekilde tasarlandı.

Ortadoğu Grup, Türkiye için Türk Lirası dedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'Dövizlerinizi Türk lirasına çevirin' çağrısı üzerine Türkiye ekonomisine destek vermek isteyen Ortadoğu Grup, Türkiye'nin en büyük aile oteli Wome Deluxe'te, sadece Türk lirası ile satış yapacağını açıkladı.

Arapların ilgi odağı proje: Deluxe Antalya!

İkinci MENA Ülkeleri Zirvesi 14 ülkeden gazeteciler ve iş adamlarının katılımı ile Antalya'da gerçekleştirildi. Zirveye Görgülü Grup tarafından Antalya'da hayata geçirilen Deluxe Antalya Projesi damga vurdu.

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda Wome Deluxe'ü tanıttı!

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda yatırımı Wome Deluxe'ü tanıttı. Şirketin CEO'su Mehmet Gür, incekum'da 120 bin metrekare üzerine 1.800 yatak ile hizmet vermek üzere tasarlanan otelin alternatif turizmde yeni bir çığır açacağını söyledi.

Wome Deluxe yüzde 30 erken rezervasyon imkanı açıldı!

Türkiye’nin en yeni ve en lüks aile oteli Wome Deluxe, 31 Ocak 2016’ya kadar rezervasyon yaptıranlara %30 indirim ve kredi kartı ile ödemede peşin fiyatına 6 taksit imkânı ile yaz sezonunda eşsiz bir tatil sunuyor.

Ortadoğu Grubu'nun 2 bin konutluk gayrimenkul projesi var!

Ortadoğu Grubu hakkında da bilgi veren Mehmet Gür, halen değeri 1 milyar lira olan 2 bin konutluk gayrimenkul projeleri olduğunu belirtti. Grubun 2 bin yataklı “Wome Deluxe Resort &Spa” adıyla bir oteli de var.

Alanya Wome Deluxe açıldı!

Ortadoğu Grup ve Gür Yap tarafından 150 milyon liralık yatırımla Alanya’nın Avsallar Bölgesi’nde inşa edilen Türkiye’nin en yeni ve en lüks aile oteli Wome Deluxe misafirlerini ağırlamaya başladı.

Ortadoğu Grup kentsel dönüşüme giriyor!

Ortadoğu Grup, 150 milyon TL’lik yatırımla yeni aile oteli ‘Wome Deluxe’ü hizmete sundu. Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, önümüzdeki yıl dört büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeyi planladıklarını açıkladı.

Alternatif turizmde talep patlaması yaşanıyor!

Otel seçenekleri her geçen gün artan alternatif turizmde talep patlaması yaşanıyor.Antalya bölgesinde Adin Beach Otel, Modern Saraylar, Wome Deluxe Otel gibi tesisler birbiri ardına açılırken, tatilciler de yeni otellere yoğun ilgi gösterdi.

Ortadoğu Grup otel projesi Wome Deluxe Hotel Temmuz'da açılıyor!

İNŞAAT ve enerji sektörlerindeki yatırımlarıyla tanınan Ortadoğu Grup, bundan sonra turizmde de büyüyecek. Firma otelcilik sektöründeki ikinci yatırımı Wome Deluxe Oteli Temmuz'da Antalya'da açacak..

Wome Deluxe Otel Temmuz'da hizmete girecek!

Ortadoğu Grup otelcilik sektöründeki ikinci yatırımı olan Wome Deluxe Oteli Temmuz ayında hizmete sunuyor. 120 bin metrekare alan üzerine inşa edilen 5 yıldızlı otel, ailelere özel imkânlar sunacak şekilde tasarlandı.

Antalya Titanic Deluxe Belek hizmete açıldı!

Titanic Hotels Antalya'daki ikinci oteli Titanic Deluxe Belek'i hizmete açtı...

Antalya İl Özel İdaresi anaokulu bina inşaatı yaptıracak

Antalya İl Özel İdaresi, Antalya-Korkuteli Anaokulu bina inşaatını ve Serik Deniztepesi İlköğretim Okulu ek bina ikmal inşaatını yaptıracak

Antalya'daki oteller Maliye Bakanlığı'nı sevindirdi!

Maliye Bakanlığı, Antalya'da faaliyette bulunan 548 otel ve tatil köyünden, irtifak hakkı ile bu işletmelerin cirosundan 93 milyon TL gelir elde etti

Antalya Wome Deluxe Otel nerede Haberi

Antalya Wome Deluxe Otel nerede

Ortadoğu Grup, inşaat ve enerjiden sonra turizm sektöründe de büyümek için düğmeye bastı. Bundan 15 yıl önce İzmit’te açtığı ilk oteli Özgür Otel’le turizm sektörüne adım atan kuruluş, bu alandaki ikinci yatırımını Antalya Avsallar’da hizmete sunuyor. Ortadoğu Grup tarafından temmuz ayında hizmete açılacak olan beş yıldızlı Wome Deluxe, tertemiz havası ve eşsiz plajıyla misafirlerini bekliyor. Çam ormanlarının içinde, denizin kenarında inşa edilen otel bulunduğu bölgeye adını veren ince kumuyla meşhur. Otelin bahçesinde M.Ö. 2000 yılından kalma bir de zeytinyağı fabrikası bulunuyor. Hafriyat sırasında ortaya çıkan ve şu anda özel koruma altına alınan zeytinyağı fabrikası da Türk turizmine kazandırılmış olarak misafirlerin ziyaretine açılacak.



Beş yıldızlı Wome Deluxe Otel’in her şey dâhil konseptinde hizmet vereceğini söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet...