05 / 05 / 2024

Antalya Yataş mağazası

Antalya Yataş mağazası

Muratpaşa ilçesindeki 2 bin metrekarelik mağazada, yatak odaları, yemek odaları, tv üniteleri, koltuk ve köşe takımları ile tamamlayıcı ürünler bulunuyor.

MediaMarkt Antalya'da 4'üncü mağazasını açtı!

MediaMarkt, Antalya'daki 4'üncü mağazasının açılışını 5M Migros AVM içerisinde gerçekleştirdi. 

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Yataş, Divanev’in ilk mağazasını İstanbul Dudullu’da açtı!

Yataş Grup, geçen sene Mart ayında bir satın almayla bünyesine kattığı yeni markası Divanev’in ilk mağazasını İstanbul Dudullu’da hizmete açtı.

IKEA yeni mağazasını Antalya'da açtı!

IKEA Türkiye’deki yedinci mağazasını, Antalya’da Agora Alışveriş Merkezi’nde açtı.Agora Alışveriş Merkezi, IKEA Mağazası ve Agora 2. Faz açılışına ev sahipliği yaptı.

Decathlon’un Antalya Muratpaşa mağazasına LEED Yeşil Bina Sertifikası!

Türkiye’de 19 spor mağazası bulunan Decathlon’un Antalya Muratpaşa mağazası; Amerika Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen Gümüş LEED sertifikasını, ‘LEED FOR NEW CONSTRUCTION/yeni yapı kategorisinde almaya hak kazandı.

Eyüp Sabri Tuncer Eskişehir ve Antalya'da mağaza açtı!

Ankara ve İstanbul'dan sonra Eskişehir'de, Espark Alışveriş Merkezi'nde mağazasını açan Türkiye'nin koku duayeni Eyüp Sabri Tuncer, mağaza zincirine Antalya'da üç mağaza daha ekledi.

IKEA Antalya'da yeni mağazasını açacak!

Ekonomiye moral vermek için harekete geçen IKEA Türkiye, 2018’de başlayacağı yatırımı bu yıla çekti. Şirket, 60 milyonluk yatırımla Antalya’da yeni bir IKEA mağazası açmak için kolları sıvadı.

Yataş, Almanya'da ilk Enza Home mağazasını açtı!

Enza Home’un, Almanya’nın Essen kentinde, alışveriş caddesi Einkaufsstrasse üzerinde yer alan yeni konsept mağazasının açılışı dolayısıyla bir kokteyl düzenlendi.

GGG Elektronik ve Teknoloji mağazası Antalya'da hizmete girdi!

GGG Güvençoğlu aile şirketi Antalya’da bir yatırıma daha imza attı ve görkemli bir açılışla GGG Elektronik ve Teknoloji mağazası hizmete girdi

Yataş yurt dışındaki 43. mağazasını Zürih'te açtı!

Yataş Grup tarafından yapılan açıklamaya göre, yurt dışındaki varlığını yeni yatırımlarla genişletmeye devam eden grup, yeni mağazasını İsviçre'nin Zürih kentinde faaliyete geçirdi.

Yataş, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını açtı!

Yataş Grup, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını açtı. Enza Home, iki katlı, bin 50 metrekarelik yeni konseptteki mağazasıyla mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini Bolulu tüketicilerin beğenisine sundu.

Vatan Bilgisayar, Antalya’daki mağaza sayısını 5’e çıkardı!

Vatan Bilgisayar, Antalya’daki mağaza sayısını 5’e yükseltti. Mağaza yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen Vatan Bilgisayar’ın son mağazası Antalya Kepez Hiperstore’da hizmete girdi.

Yataş Karadağ'da Enza Home mağazası açtı!

Yataş Grup, Karadağ'da açılan Enza Home mağazasıyla yurt dışı yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Yataş Grup, Karadağ'da açılan yeni konseptteki Enza Home mağazasında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini satışa sunacak.

Antalya Yataş mağazası Haberi

Antalya Yataş mağazası

Yatak ve mobilya sektörünün önde gelen şirketlerinden Yataş Grup, Antalya'ya Enza Home mağazası açtı. 

Aspendos Bulvarı'nda açılan 2 bin metrekarelik mağazada, yatak odaları, yemek odaları, tv üniteleri, koltuk ve köşe takımlarının yanı sıra ev dekorasyonuyla ilgili tamamlayıcı ürünlerin bulunduğu bildirildi. 


Yataş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Altop, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Yataş'ın dünya markası olma yolunda yeni hamleler yaptığını söyledi. 


Güzel bir mağazanın açılışını yapmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Altop, "Mağazayı açılıştan sonra gezdiğinizde Yataş Enza Home markamızın ulaşmış olduğu mağaza konseptlerinin en güzel örneklerini göreceksiniz" dedi.  


Açtıkları mağazayla Antalyalılara iyi bir hizmet vereceklerini ifade eden Altop, "Bu bizim için bir başlangıç. Daha neleri bu sektöre kazandıracağız. Yataş yenilikçi ürün yaratan, bütün yenilikleri bu sektöre kazandıran ve ülkenin övünç kaynağı olan en...