01 / 05 / 2024

antalya yatırım Mustafa Köse

antalya yatırım Mustafa Köse

Türkiye ve Antalya'nın 12 yılda çok yol katettiğini söyleyen AK Parti Antalya İl Başkanı Köse, "12 yılda Antalyamıza 13.9 milyar TL yatırım yapıldı" dedi kamu yatırımı yapıldı

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Antalya'dan büyük çalım! Hem konutta hem iş yatırımında yabancıların gözdesi oldu!

Türkiye'nin turizm cenneti Antalya, yabancı iş yatırımında İstanbul'un ardından ikinci, yabancıların konut yatırımında ise birinci oldu. 

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Mustafa Akay tarafından kuruldu.

Antalya'ya tatile gelen ya yatırım yapıyor ya da ev alıyor!

Tatilcilerin gözdesi olan Antalya, konut satışı ve yatırım konusunda da yabancıların gözdesi olmaya devam ediyor.

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

Antalya'da gayrimenkul yatırımında en dikkat çeken bölgeler!

Türk Emlak Haber Ajansı Antalya Bölge Temsilcisi İlker Ay, Türkiye'nin turizm kentlerinden Antalya'nın gayrimenkul yatırımında en dikkat çeken bölgelerini sıraladı.

Antalya Havalimanı'na 450 milyon avroluk terminal yatırımı!

Fraport AG Üst Yöneticisi (CEO) Stefan Schulte, ''Antalya Havalimanı'na bugüne kadar 450 milyon avronun üzerinde terminal yatırımı yapıldı'' dedi.

Mustafa Demir: Yatırım için arsa üreteceğiz!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, "Yatırım için arsa üreteceğiz" dedi.

Antalya Büyükşehir’den Kepez’e 2.2 milyar TL’lik yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 4.5 yılda Kepez’e 2.2 Milyar TL’lik yatırım yaptığını dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Kepez’in Antalya’nın arka bahçesi olmaktan çıkıp Antalya’nın ön bahçesi haline geldiğini söyledi

Antalya Korkuteli'ne 200 milyon TL’lik yatırım!

Antalya’nın dört bir yanına yatırım yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi 4 yılda Korkuteli’ne de 200 milyon TL’lik yatırım yaptı. 

Antalya Büyükşehir’den Kaş’a 363 milyon TL’lik yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi alt yapıdan üst yapıya Kaş’ta hizmet seferberliği sürdürürken ilçeye 4 yılda 363 milyon 725 bin TL’lik yatırım yaptı.  

Antalya Kumluca’ya 150 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca’ya bugüne kadar 150 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirtti.

Antalya Finike'ye 201 milyon TL'lik yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike’ye 3.5 yılda 201 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirtti.

antalya yatırım Mustafa Köse Haberi

antalya yatırım Mustafa Köse

Vatandaşlara sorulduğunda AK Parti hükümetinin yapmış olduğu hizmetlerden oldukça memnun olduklarını belirten AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, "Antalya'da da AK Partili belediyeler ile gelen hizmetlerden Antalyalılar memnun. Yani AK Parti hükümeti ile başlayan kalkınma hamlesi yerelde de AK Partili belediyeler ile devam ediyor. Sadece kamu eliyle Antalya'ya yapılan yatırımın tutarı 13.9 milyar liradır. Hükümetin desteği ve yerel yönetimlerin azimli çalışmaları ile Antalya'nın kanatlandığını açıkça görebiliyoruz" ifadelerini kullandı. 


SİYÂSÎ MARKA ANTALYA 

Antalya'nın siyasi bir marka olarak kendini gösterdiğinin altını çizen Mustafa Köse, "AK Parti 2002 yılında iktidara geldiğinde ülkemiz borç batağında yüzen, ekonomisi dibe vurmuş bir ülke konumundaydı. AK Parti 12 yıl boyunca büyük reformlara imza attı ve ülkemizi güçlü bir ekonomiye kavuşturdu. AK Parti demek hizmet demek. 

Bunu 12 yılda...