06 / 05 / 2024

antalya yol projeleri

antalya yol projeleri

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, karayollarının Antalya’nın batısında gerçekleştirdiği yatırımları yerinde inceleyerek, yeni projelerin de müjdesini verdi.

Antalya'da ulaşım projeleri devam ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Döşemealtı TOKİ evlerinden merkeze ulaşım sorununun DC 79 hattı ile çözüleceğini söyledi. Başkan Türel, hattın daha da güçlendirileceğini ve farklı güzergahlara da ulaşım imkanı sağlanacağını kaydetti.

Menderes Türel'den Antalyalılara yol müjdesi!

Kepez Belediyesi’nin Altınova’daki tapu teslim törenine katılan Başkan Menderes Türel, Altınovalılara yol müjdesi verdi. Türel, Toptancı Hal yanından geçen Beşkonak Köprüsü devamındaki 60 metrelik yolla ilgili pürüzleri giderdiklerini söyledi...

 Antalya'da kentsel dönüşüm projeleri hak sahiplerine teslim edildi! 

Antalya Büyükşehir Belediyesince Kepez ilçesinde yapımı tamamlanmış olan Güneş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 545 konutun anahtarı, törenle hak sahiplerine teslim edildiği kaydedildi. 

10 soruda TOKİ Antalya Serik!

TOKİ’nin beş yılda toplamda 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Türkiye’nin turizm beldelerinden Antalya’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Antalya Serik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Antalya Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Antalya’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Antalya Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

Antalya'da 5 yıldızlı otel için yıkım kararı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan otel için bahçesinden yol geçmesi nedeniyle yıkım kararı alındı. Yıkım için otele gelen Manavgat Belediyesi yetkileri, otel personeliyle gerginlik yaşadı.

Raylı sistem projeleri için 3 şehrimize 150 milyon avro!

İller Bankası yurt içinde devam eden raylı sistem projeleri için İslam Kalkınma Bankası ile Antalya, Kayseri ve Gaziantep için 150 milyon avroluk anlaşma yaptı...

Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için karar belli oldu!

Antalya'nın dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da kapsayan Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için Antalya Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu, yolun sit alanından geçen bölümüyle ilgili verdiği izni iptal etti.

Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için karar verildi!

Antalya'da dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da içine alan ve tartışmalara neden olan Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için verilen 'ÇED gerekli değildir' kararı, Antalya 2'nci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

İnşasına başlanmamış yol yapım çalışmaları mecliste!

Projeleri bitirildiği halde inşasına başlanmamış veya tamamlanmamış yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yol projeleri ve kaçak villalar arazi fiyatlarını uçurdu!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, boş tarım arazilerine yapılan yatırımları kaleme aldı. Demir, İstanbul'un köylerindeki boş alanlarda fiyatların uçtuğunu kaydetti.

Antalya'nın yeni projeleri umutlandırdı!

Antalya İstanbul’dan sonra Türkiye’nin dünya çapındaki ikinci markası. Hakikaten son yıllarda uluslararası standartlarda tesisler açıldı ve çok ciddi anlamda turist çekiyor. Antalya için yeni projeler planlanıyor..

Antalya Kuzey Çevre Yolu ulaşımı rahatlatacak!

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Antalya Kuzey Çevre Yolu, Antalya-Burdur kara yolu ve bu yol üzerindeki köprülü kavşaklar, ulaşımda önemli bir rahatlama oluşturacaktır" dedi...

Antalya vizyon projelerle marka şehre dönüşüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehre dönüştürmek adına yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. 

antalya yol projeleri Haberi

antalya yol projeleri

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Karayolları 13.Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu ve Finike Belediye Başkanı Osman Sarıoğlu ile Finike’de yapımı süren köprü inşaatlarında incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında yaptığı açıklamalarda şunları ifade etti; "Antalya’nın tüm ilçelerine rahat ve konforlu yollar ile ulaşılabilir hale getirmek için tüm projeleri ardı ardına hayata geçiriyoruz. Kumluca-Tekirova bölünmüş yol ihalesi tamamlandı ve ilgili firma şantiyesini kurdu ve çalışmalara başlıyor, Finike-Demre sıcak karışım asfalt çalışmaları başladı. Finike-Demre-Kaş-Kalkan bölünmüş yolu için projelendirme çalışmaları devam ediyor. Kaş-Kasaba arası yolda standart yükseltme çalışmaları devam ediyor ve bu yolu Gömbe’ye kadar devam ettirmeyi planlıyoruz gerekli projelendirme çalışmaları devam ediyor. Ayrıca Elmalı-Korkuteli arası bölünmüş yol çalışmasını yatırım programına alınması konusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Şu müjdeyi de vereyim; Finike-Elmalı yolunun tamamını sıcak...