18 / 05 / 2024

antalya yol yapım çalışmaları

antalya yol yapım çalışmaları

Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Kaş’ın Uğrar, Çataloluk ve Sinneli gurup yolunda asfalt öncesi bakım çalışmalarına başladı. Kaş halkının özellikle yaz aylarında sıkça kullandığı yolda stabilize çalışmasının ardından satih kaplama yapılacak.

Antalya Fatih Bulvarı'nın kaldırımları yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Menderes Türel’in talimatıyla Fatih Bulvarı’nı Korkuteli’ne yakışır hale getiriyor. Korkuteli Fatih Bulvarı’ndaki asfaltlama çalışmalarının tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, bulvarın kaldırımlarını da yeniliyor.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da devre mülkler 180 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesindeki devre mülkler lansmana özel 180 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onurcan Gönültaş tarafından kuruldu.

Antalya'da akaryakıt istasyonu yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

Antalya İli Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya'da yapım karşılığı kiralama işi ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 5 Aralık tarihinde yapılacak.

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çetin tarafından kuruldu.

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Kerem Kaplan tarafından kuruldu.

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Şaban Yıldırım tarafından kuruldu.

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Uğurtürk tarafından kuruldu.

Antalya Aksu'da tesis yapımı ve işletilmesi ihalesi!

Antalya Aksu Belediyesi tarafından, Güzelyurt Şehir Ormanı Mesire Alanına, Sssyal, Kültürel ve sportif projelerin yapımı ve 24 yıl süre ile işletilmesi işi ihale edilecek. Tahmin edilen bedel (ilk yıl kira bedeli) 750 bin TL olarak belirlendi. 

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Antalya'da 196.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Antalya'da yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor.

Gayrimenkul sahipleri için yol yapım giderlerinde yeni dönem!

Belediye Gelirleri Kanunu Harcamalarına Katılma Payı Yönetmeliği'nde değişiklik yapıldı. Gayrimenkul sahiplerinden yol yapım giderlerinin 3’te 1’i ‘Yol Harcamalarına Katılma Payı’ adı altında alınabiliyordu. Değişiklik ile bu madde zorunluluktan çıkacak. 

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

antalya yol yapım çalışmaları Haberi

antalya yol yapım çalışmaları

Yayla yollarına bile asfalt döken, köy yollarını sıcak asfalt ile tanıştıran Antalya Büyükşehir Belediyesi bozuk yolların onarım çalışmalarını da sürdürüyor.


Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri,  Kaş’ın Uğrar, Çataloluk ve Sinneli gurup yolunda asfalt öncesi bakım çalışmalarına başladı. Kaş halkının özellikle yaz aylarında sıkça kullandığı yolda stabilize çalışmasının ardından satih kaplama yapılacak. Yaklaşık 14.5 kilometre uzunluğundaki yol çalışması, 4 kamyon, 2 greyder, 1 silindir, 1 ekskavatör ve 1 yükleyici ile 10 personel tarafından yürütülüyor.

ELMALI’DA ONARIM BAŞLADI

Öte yandan ekipler, aynı zamanda, Elmalı’nın Tavullar, Mursal ve Kuzuköy gurup yollarının da onarımına başladı. 9 kilometre uzunluğundaki yolun yağmur sularından etkilenmemesi için bazı kısımlarına çeşitli ebatlarda büzler yerleştiriliyor. Stabilize çalışmaları kapsamında yolun bazı kısımları 1 metreden fazla dolgu malzemesi ile dolduruluyor. 16 kamyon, 3 greyder,...