18 / 05 / 2024

Kaş ve Elmalı yolları onarılıyor!

Kaş ve Elmalı yolları onarılıyor!

Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Kaş’ın Uğrar, Çataloluk ve Sinneli gurup yolunda asfalt öncesi bakım çalışmalarına başladı. Kaş halkının özellikle yaz aylarında sıkça kullandığı yolda stabilize çalışmasının ardından satih kaplama yapılacak.



Yayla yollarına bile asfalt döken, köy yollarını sıcak asfalt ile tanıştıran Antalya Büyükşehir Belediyesi bozuk yolların onarım çalışmalarını da sürdürüyor.


Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri,  Kaş’ın Uğrar, Çataloluk ve Sinneli gurup yolunda asfalt öncesi bakım çalışmalarına başladı. Kaş halkının özellikle yaz aylarında sıkça kullandığı yolda stabilize çalışmasının ardından satih kaplama yapılacak. Yaklaşık 14.5 kilometre uzunluğundaki yol çalışması, 4 kamyon, 2 greyder, 1 silindir, 1 ekskavatör ve 1 yükleyici ile 10 personel tarafından yürütülüyor.

ELMALI’DA ONARIM BAŞLADI

Öte yandan ekipler, aynı zamanda, Elmalı’nın Tavullar, Mursal ve Kuzuköy gurup yollarının da onarımına başladı. 9 kilometre uzunluğundaki yolun yağmur sularından etkilenmemesi için bazı kısımlarına çeşitli ebatlarda büzler yerleştiriliyor. Stabilize çalışmaları kapsamında yolun bazı kısımları 1 metreden fazla dolgu malzemesi ile dolduruluyor. 16 kamyon, 3 greyder, 3 silindir, 1 su arozözü, 2 ekskavatör ve 1 adet yükleyici ile birlikte yaklaşık 30 personel grup yolunda çalışmalarını sürdürüyor.

HAYIRLI OLSUN

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ekiplerin hizmetlere hız kesmeden devam ettiğini belirterek,  “Elmalı ilçesine bağlı Tavullar, Mursal ve Kuzuköy grup yolu ile Kaş’ın Uğrar Çataloluk ve Sinneli gurup yolunda onarımlara başladık. Stabilize çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak asfaltlama işlemine geçilecek. Ayrıca grup yollarımızı sıcak asfalt ile 


Antalya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön