04 / 05 / 2024

Antalya yol çalışması

Antalya yol çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçeler ve kırsal bölgelerdeki asfalt çalışmalarını sürdürüyor.Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ile birlikte çalışmaları denetledi.

Kaş ve Elmalı yolları onarılıyor!

Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Kaş’ın Uğrar, Çataloluk ve Sinneli gurup yolunda asfalt öncesi bakım çalışmalarına başladı. Kaş halkının özellikle yaz aylarında sıkça kullandığı yolda stabilize çalışmasının ardından satih kaplama yapılacak.

Antalya'nın yolları onarılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yol bakım onarım ve stabilize ekipleri, ilçe ve köy yollarında bakım onarım çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor

Konyaaltı ve Döşemealtı'nı birbirine bağlayacak yol çalışması sürüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı İlçesi Aşağı Karaman mahallesi ile Döşemealtı İlçesi Nebiler mahallesini birleştiren alternatif bir yol çalışması başlatılması içi talimat verdi.

1942 yılında Bebek İstinye yol çalışması ihaleye verilmiş!

1942 yılında Bebek İstinye yolu üzerindeki istimlak işleriyle yol inşaatının yol çalışmasının bir kısmı tamamlanmış. Bu çalışma 1942 yılının başında bir müteahhide ihale ile verilmiş.

Bodrum-Antalya karayolu çalışmasına ilişkin 2 soru mecliste!

Bodrum-Antalya karayolu çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, hazırladığı soruları Bakan Turhan'a sordu...

İzmit-Kandıra duble yol çalışması TBMM gündeminde!

İzmit-Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yolun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Antalya-Alanya otoyol projesi TBMM gündeminde!

Finike-Elmalı-Korkuteli yol çalışması ile Antalya-Alanya otoyol projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, yol projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

Ağrı Merkez'de yol çalışması için acele kamulaştırma yapılacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince, Ağrı Merkez'de yol yapım çalışmaları için acele kamulaştırma yapılacak..

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması TBMM gündeminde!

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yolun ne zaman biteciğini sordu..

Manisa Salihli ve Turgutlu'da yapılan yol çalışması TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Salihli ve Turgutlu ilçeleri arasında yapılan yol çalışmasını meclis gündemine taşıdı..

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

Korkuteli'de 1/25 binlik imar çalışması başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Korkuteli ve Elmalı ilçesinde 1/25.000 il bütünlüklü nazım imar plan çalışmasına başladı. Çalışmalar 30 Haziran 2017 tarihinde sona erecek.

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin yolları yenileniyor!

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin alt yapısı yenilendi. Belediye yol çalışmasına başladı. Asfalt ve kaldırım yenileniyor.

Antalya Saraykent'te asfalt çalışması!

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Saraykent Mahallesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Antalya yol çalışması Haberi

Antalya yol çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçeler ve kırsal bölgelerdeki asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Gündoğmuş, Manavgat, Serik, Korkuteli, Döşemealtı ve Demre’nin ardından Alanya’nın Demirtaş Mahallesi ve çevresindeki 23 mahallenin kullandığı grup yolu sıcak asfaltla kaplandığı belirtilirken, Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ile birlikte çalışmaları denetledi.

Akdemir, Antalya’nın 640 kilometrelik sahil bandı bulunduğunu hatırlatarak, "Bu kadar geniş coğrafyada her yere yetişmeye çalışıyoruz. Bu yıl Antalya’nın batısı ve doğusuna iki asfalt plenti kurduk. Kırsal yollarımızı modern ve konforlu ulaşımla tanıştırmak istiyoruz. Bu yolu yaklaşık 10 bin yöre insanının yanı sıra turistler de kullanıyor. Oldukça kötü durumdaki yolu şimdi Alanya’ya yakışır haline getiriyoruz" dedi.

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise, ekiplerin, ilçenin farklı noktalarında çalışmalarını sürdürdüklerini...