20 / 05 / 2024

Antalya yolları

Antalya yolları

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Antalya Büyükşehir Döşemealtı Koordinatörü Nurettin Tursun ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Muhammet Ural yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Türk Hava Yolları'ndan KKTC için ucuz bilet kampanyası...

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul ve Antalya çıkışlı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) seferlerinde, vergiler hariç 449 liradan başlayan fiyatlar ile uçuş imkanı sağlayacak avantajlı biletleri satışa sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem projesi hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 3. Etap Raylı Sistem çalışmaları hızlandı. Bu kapsamda bazı yollar 2 ay süreyle trafiğe kapatılacak.

Atılgan Sert: Antalya için kentsel dönüşüm şart!

Antalya İnşaat Müteahitleri Derneği Başkanı Atılgan Sert, depremin bir Türkiye gerçeği olduğunu söyledi. Sert, “6 milyon bina sıkıntılı. Bunun çözüm yollarından biri kentsel dönüşüm. Biz kentsel dönüşümü cazip hale getirmemiz gerektiğini savunuyoruz” diye konuştu.

Antalya bisiklet yolu yapımı ihalesi 2 Ekim’de!

Antalya’da Konyaaltı’ndan Lara’ya kesintisiz olarak bisikletle ulaşım dönemi başlıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Şehirci Bisiklet Yolları Yapım işi 2 Ekim’de gerçekleştirecek.

Kepez Devlet Hastanesi'nin yolları düzenleniyor!

Antalya 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nin yollarını modernize edilerek hastanenin çevresi güzelleştiriliyor.

Antalya Serik'e modern yollar!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik’in Aşağıkocayatak ve Köseler mahallelerinde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor, böylece Serik’in yolları daha güvenli ve modern hale geliyor.

Antalya Büyükşehir'den modern yollar!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2017 asfalt sezonuna hızlı girdi. Kentteki Serik Eskiyörük ve Kayaburnu Mahalleleri Grup Yolu’nda sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin yolları yenileniyor!

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin alt yapısı yenilendi. Belediye yol çalışmasına başladı. Asfalt ve kaldırım yenileniyor.

Antalya Büyükşehir'den 350 milyon TL'lik yol yatırımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılının asfalt sezonunu Manavgat’ta açtı. Daha önce bakım ve onarımı yapılan Yukarıışıklar ve Çayyazı Mahalle yolları şimdi de sıcak asfaltla buluşuyor.

Antalya Manavgat'ın yolları yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların asfaltlanmasını istediği Manavgat’ın Değirmenözü mahallesi yolunda hazırlıklara başladı.

Antalya Elmalı Kuzuköy-İmircik yolu asfalta hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçe yollarının altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Elmalı Kuzuköy ve İmircik mahalle yolları için çalışmalara başlandı.

Antalya Elmalı yayla yolları yenileniyor!

Yeni yollarla Antalya’da ulaşım sıkıntısını çözmeye devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı’nın Yuva, Kızılpınar, Ören Kildenli ve Girdev yaylalarının yolları yenileme çalışmalarına başladı.

Antalya Nebiler'in yolları yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’ne bağlı Nebiler Mahallesi’nin 5 kilometre uzunluğundaki toprak yolunu satih asfaltla kaplıyor. Nebiler, toz içinde yolculuk etmekten kurtulacak.

Antalya yolları Haberi

Antalya yolları

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Döşemealtı İlçesi’ndeki mahalle yollarını sil baştan ele alıyor. Daha önce mahalleler arası bağlantı yollarını asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Kovanlık, Selimiye, Karataş, Ilıca, Camili, Killik, Karaveliler, Ekşili, Kevşiller, Dereli, Aşağıoba, Ağırtaş köylerini Burdur-Antalya karayoluna bağlayan grup yolunu yeniden yapıyor. Yol kazınarak, çökmeye karşı zemine taş döşeniyor. Altyapı çalışmasından sonra 10 kilometre uzunluğundaki grup yolu sıcak asfalt ile kaplanacak. Yolun tamamlanmasıyla her gün Organize Sanayi Bölgesi ve Antalya’ya gidip gelen vatandaşlar rahat bir nefes alırken, konforlu ulaşımın keyfini çıkaracak.


KÖY YOLLARINA 40 MİLYON LİRA

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Büyükşehir Döşemealtı Koordinatörü Nurettin Tursun ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Muhammet Ural yol çalışmalarını yerinde inceledi. İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Büyükşehir’in ilçelerdeki mahalle yollarının yapımına büyük önem verdiğini...